Hetedik  mennyország
 
Kezdőlap
Szereplők
Epizódok
Extra
Képeslapküldés
 

Kedvencekbe tesz

Üdvözlünk!
 
Hetedik Mennyország
 
 

Szülinap
 
 
 

Számláló
 
 
 

Egyéb linkek
 
Harcolj a spam ellen! Katt ide!
 
TV sorozat - wyw.hu
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
 
 
 
Köszöntő
 
Üdvözlünk a Hetedik mennyország - 7th Heaven rajongói oldalán!
Honlapunk 2005. november 23-án indult. Az oldalon található információk saját fordítású anyagok, az extrákban található dolgok saját készítésűek. Ezért ezek felhasználása csak engedéllyel történhet. A letölthető anyagok kizárólag magáncélra használhatók fel.

Üdvözlettel: az oldal készítői
camdens kukac atw.hu

 
Hosszas töprengés után úgy döntöttem, hogy a többi Szereplő, a Sorozat és a befektetett munkám miatt az oldalt megtartom, ugyanakkor Stephen Weaver Collins mélységesen felháborító cselekedetei miatt már nem tudok jó szívvel gondolni erre sorozatra.
 
 

Hetedik Mennyország - 7 th Heaven - A történet
Camden család
 

A Hetedik mennyország - 7th Heaven története Los Angeles elővárosában, Glen Oakban játszódik és a Camden család körül forog. Eric Camden a város lelkipásztora, felesége Annie, háztartásbeli. A Camden gyerekek a szemünk láttára nőnek fel. Amikor a sorozat 1996. augusztus 26-án debütált, a jóképű Matt 17 (Barry Watson akkor 22, a kosaras Mary 14 (a valóságban is 14 volt, a mindig kíváncsi Lucy 12 (Beverley Mitchell akkor már 15 volt, a kissé nemtörődöm Simon 10 (David Gallagher 11, és a koraérett Ruthie 5 volt (Mackenzie Rosman pedig 6 éves .
Mire a sorozat a nyolcadik évadhoz ért, a három legidősebb Camden gyerek már házas. A két legfiatalabb Camden fiú, Sam és David ikrek, 1998-1999-es szezonban tűnnek fel.
A sorozat eredetileg 13 epizódra szerződött, de a siker akkora volt, hogy 11 évad készült belőle.
Bepillantást nyerhetünk egy nagy család életébe. Ahogy nő a hét Camden gyerek, a legváltozatosabb problémákkal kell szembenézniük, úgy mint a testvérversengéssel, a randevúzás kérdésével. Az élet sokszinűségével ismerkedhetünk meg. Úgymint a bandaháborúval, tinédzseröngyilkossággal, droggal, tinédzserterhességgel, az alkoholizmussal, a hajléktalansággal, vandalizmussal, fajgyűlölettel és erőszakkal.
A Camden család jelentős változáson megy keresztül. A szülők, Eric és Annie megpróbálnak lépést tartani az élet hullámvölgyeivel és hullámhegyeivel. Eric tiszteletesként megpróbál helytállni egyházi közösségének és családjának élén. Annie főhivatású családanya. Amikor karriervágyból állandó munkát vállal, Eric szerepe tovább súlyosbodik. Bár a megnövekedett családi terhek közepette is képesek egymásra figyelni. Együtt számtalan nehézséggel képesek szembeszállni. Kitartanak családjuk és barátaik mellett.

 
 

 
Társoldalak
 
Tuti Gimi - One Tree Hill
Szívek Szállodája - Gilmore Girls
Bűbájos Boszorkák - Charmed
Gyűrűk Ura  - Hobbit
24 - Twenty Four
Helyszínelők
Wekerletelep
Half Life 2
Sziget  - The Island
Wekerletelep - Honlapsegédletek