Bemutatkozás
Sziasztok!

Tudom furán hangzik, de ez az oldalt elsősorban saját magamnak írtam - de valószínűleg közérdeklődésre számító - játékprogramok, egyéb programok leírásainak, illetve egyéb jegyzetek megosztása miatt hoztam életre. Saját forokat a méretűk és a tárhely korlátok miatt nem rakok fel, bár ki tudja mit hoz a jövő. Egyes leírásokat gondolva arra ha valaki ki akarja nyomtatni akkor nyomtatható formában is elérhetővé tettem, így offline is használhatóak lesznek. Az állomány minden esetben (PDF) lesz, amihez az ingyenes Adobe Acrobat Reader, vagy a nála kisebb és gyorsabban Foxit Reader Foxitsoftware ajánlatos. Esetleg a szabványos Rich Text formátumúak (RTF) is lehetnek majd a letölthető doksik. Ez utóbbival mind a méregdrága Microsoft Office csomag, mind az ingyenes OpenOffice OpenOffice.org megbirkózik. Tervek:
  • szó lehet arról. hogy a későbbiek során felteszek majd saját magam által készített fotókat, de ez tárhelyfüggő is

  • link gyűjtemény a kedvenceimmel

  • illetve tervezek egy olyan link gyűjteményt is amiben a hasznos és ingyenes programok találhatóak, rövid leírással egyetemben.

Az oldal folyamatos fejlesztés / bővités alatt áll, így az esetleges hibákért elnézést kérek. Egyenlőre a játék leírásokat erőltetem. Jó szórakozást. A fenti leírások, az elhelyezett általam készített képek a SAJÁT tulajdonomat képezik! Azok más néven történő publikálása, kisebb nagyobb részletek átelemése szerzői jogokat sért és a tolvaj kreatívitásának és tudásának teljes hiányát reprezentálja!


Az oldalon található védjegyek az adott cégek tulajdonát képezik, a saját leírásaim meg az enyémet:)))))