Alap infók - Karakternév: Zöldfény
- Kaszt/Faj: Druid / Night elf
- Talent-spec (Dual-talent): balance 36/0/5 offtalent jelenleg pvp resto 7/3/31-de van feral gearem is
- /played (85-on és összesen): 85ön-13nap total-50nap
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: másik szerveren van ezen a szerveren most huzok egy shamant
- Milyen guildekben voltál eddig?: Legendák kalandorai,Fehér fény lovagjai
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: mind a 2 guildben nem volt szinte semmi progres a mostaniban is FL elött eltüntek az officerek nincs semmi aktivitás
- Referencia: nincs
- Bnet link a karakteredhez: http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Z%C3%B6ldf%C3%A9ny/simple
IRL:
- Kor: 31
- Írj valamit magadról: Komárom melett lakom dolgozok jó pár éve wowozok már BC kijövetelétöl szerintem jó a wasd skillem és tudok a karakterekröl elég sokat
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel?: minden raiden voltam eddig szinte tudok minden taktikát FLböl is elég sok bosst vágok
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: szinte minden nap tudok néha be kell ugornom éjszakásba de ez teljesen változó ebben a hónapban pl 2x kellett dolgoznom valamikor több valamikor egy sem
- Screenshot vagy Combat Log a teljesítményedről: tudom ez a 2. hiba de pótolom ha kell csak most egyszerüen nem enged feltölteni képet nem tudok mit csinálni vele ha ezen mulik majd igy jártam holnap majd megpróbálom megint a feltöltést holnap
Catharsis:
- Miért minket választottál?: Szimpatikus guildnek találak benneteket igaz ahogy látom druid felvétel nincs sajnos de azért megpróbálom ezt a felvételit
- Ismersz-e valakit a guildből?:Jamalinho-t ismerem még az elözö guildemböl
- Hol hallottál rólunk?: wowprogress és online láttam a hirdetéseteket
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol (Bírja-e a raideket)?: intel core duo E6850 4gb ram nvidia graf kártya maximálisan megy minden
- Milyen internethozzáférésed van?: 3mb/sec
- Milyen addonokat használsz?: raidhez minden ami kell dbm stb és a karakteremet elösegitö addonok
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: egyedüli
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen
- Van-e TSd & Mikrofonod?: alap igen van
- Screenshot az UIdról: sry ezt még nem készitettem de ha kell megcsinálom
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?: Szeretnék a guildetek tagja lenni ez remélem sikerül. "Mindent elolvastam és megértettem."
Szerkesztette: zoldfeny - 24-07-2011 23:16
Az első dolog amit leszűrtam az applydból, hogy nem olvastad végig az információs részt. 2 olyan dolgot hagytál ki ami azonnali elutasítást eredményez. Fussunk neki újra, olvasd végig az Információs részt és lássuk rájössz-e a hibákra.