Alap infók - Karakternév: Aveng
- Kaszt/Faj: jelenleg még BoodElf de allyban humanon gondolkozok
- Talent-spec (Dual-talent): ret pve/ ret pvp ,de van hc holy gearem is
- /played (85-on és összesen): sajna nem tudom megmondani mivel accountom frozen
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: ez volt az altom és szeretnék rerollolni mivel erre van nálatok szükség és tetszik is a ret pala
- Milyen guildekben voltál eddig?: Timeless Heroes horda oldalon Duffyy és Verummal
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: nem tudtunk értelmes raidet szervezni emberhiány miatt. Progress azért volt nagyon casual módon
- Referencia: Verum, Duffyy
- Bnet link a karakteredhez:
http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/aveng/advanced
pvp gearben van (sajnálom) viszont Verumot vagy Duffyyt lehet nyugodtan faggatni.
IRL:
- Kor: 22
- Írj valamit magadról: Komolyan veszek minden változtatást,alkalmazkodó típus vagyok, a karakterhez illően mindig megpróbálom kihozni belle a 120%ot, Imádom ezt a játékot minden téren és szinten.Szeretek pvpzni,pvezni és elég sok időt is töltök melette.
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel?: BD-ben Nefán kívül minden, BoT full clear, TofFW jártam már taxokat is tudom de még nem cleareltem sajna
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: péntek és szombaton kívül minden nap
- Screenshot vagy Combat Log a teljesítményedről:
Catharsis:
- Miért minket választottál?: személyes irl haverom ( Verum) idejött, ingame haverum (Duffy) követte őt én pedig frozenoztam az accountomat, de mivel mondták hogy nagyon jó casual guild vagytok szeretnék hozzátok tartozni és raidelni is nem úgy mint az előző guildben.
- Ismersz-e valakit a guildből?: Verum, Duffyy
- Hol hallottál rólunk?: IRL ismerős
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol (Bírja-e a raideket)?: igen bírja
- Milyen internethozzáférésed van?: 5mb
- Milyen addonokat használsz?: x-perl,bartender,recount,omen,dbm és még 1-2 specifi classokhoz
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen
- Van-e TSd/Mumbled & Mikrofonod?: persze
- Screenshot az UIdról:
http://kepfeltoltes.hu/110602/WoWScrnShot_050611_174305_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ugyan ez a felállás a palámnál is csak arról nincsen screenshotom sory
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?:
Amennyiben szükségetek van ret palára és meg is felelek nektek töltöm az accom és transferelem.
--------------------------------------------------------------------------------
Igényes, korrekt apply. A gearedet sajnos nem tudjuk megnézni, így majd Verumtól megkérdem.
Az lenne a kérdésem, hogy healer szerepben mennyire érzed jól magad? Vagy mindenképp csak a retri érdekelne?
Nem érzem magam kényelmetlenül heal terén sem. Igaz nem túl sokat healeltem raidben, viszont nem okozna semmi téren gondot, de szeretném a retrit előnybe részesítteni minden téren. Viszont nem vagyok az a fajta se aki nem megy healelni csak azért mert nem healer a mainje. Trmészetessen ha healerre van épp abban a helyzetben szükség perszehogy lehet rám számíttani.
Szerkesztette: Aveng - 03-06-2011 18:38