Alap infók
- Karakternév: Madfabi
- Kaszt/Faj: Worgen Warrior
- Talent-spec (Dual-talent): Fury/Arms
- /played (85-on és összesen): 23days, 7hours, 17min. 85lvl-en:16days, 21hours, 41min.
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: Van egy 85 hunterem, egy 83 rugom és egy 55 shámánom.
- Milyen guildekben voltál eddig?: Bloodline, Furor, Just for you honey, Fehér Fény Lovagjai
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: Igazából a Just for you honeyban csak egy hétig voltam mivel utánna kisebb 2hónapos szünetet tartottam. A Furorból azért mert egy olyan 10fős raid csapatban voltam amely felbomlott healer hiány miatt. A Fehér Fény Lovagjaiból pedig azért hogy kiprobáljam magam egy erősebb közegben.
- Referencia: -
- Bnet link a karakteredhez: http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Madfabi/simple
IRL:
- Kor: 17
- Írj valamit magadról: Budapesten élek, jelenleg tanuló vagyok és még egy ideig az is szeretnék maradni. A testvéremmel szoktam WoWozni a szabadidömben. Ha jelentkezek raidra akkor ott is vagyok, ha csak valami előre nem tervezett esemény miatt mégse tudok résztvenni, de ilyenkor is minimum üzenek a kezdés elött hogy várjanak rám.
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel?:BC óta WoWozok.A Lich King kiegészitő megjelenése óta játszok eredetin kisebb-nagyobb kihagyásokkal. A BC-s időszakott még törtszervereken töltöttem. Eddig Cataclysmban Blackwing Descentben 4/6 bosst öltem, Bastion of Twilightban pedig 3/4-et.
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: A nyár folyamán Olaszországba fogok menni egy hétre, akkor sajnos nem tudok részt venni majd raidokon. De azon a héten kivül heti 3raidon részt tudok majd venni.
- Screenshot vagy Combat Log a teljesítményedről: http://kepfeltoltes.hu/view/110626/WoWScrnShot_062611_183504_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Catharsis:
- Miért minket választottál?: Szeretnék egy jó hirnevű és erős guild tagja lenni. Akik véleményem szerint ti vagytok.
- Ismersz-e valakit a guildből?: Csak látásból egy-két embert.
- Hol hallottál rólunk?: Wowprogress-en szoktam figyelni a guildokat és ott figyeltem fel rátok, és persze az ingame hirdetésből.
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol (Bírja-e a raideket)?: 4magos 3.2 proci , 2db Ati Radeon 4870-es videókártyás asztali gép. Eddig nem volt gond vele, nem szagatott raidokon se.
- Milyen internethozzáférésed van?: 120mb FiberPower (UPC)
- Milyen addonokat használsz?: Recount, AtlasLoot, Dominos, DBM, ilyenek.
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: Igen.
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: Igen.
- Van-e TSd/Mumbled & Mikrofonod?: Van mindkettő.
- Screenshot az UIdról: http://kepfeltoltes.hu/view/110626/WoWScrnShot_062611_183504_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?: Bocsi hogy a képeken a healbot is látszik, csak az altommal healelni szoktam és véletlen benn maradt.
Fábián Dániel
Te tankként szeretnél ide jelentkezni? Mert ha igen akkor ez kevés.
Ha dpsként, akkor szeretnék látni egy dps geart.
Másik kérdésem catás raid tapasztalattal kapcsolatos.
Puggal vagy guilddel ölted azokat a bossokat? Mert azt látom hogy 1x levertél pár bosst.
A legfontosabb pedig, a testvéred jelentkezését elutasítottam, a te applyd így még áll vagy visszalépsz?