February 23 2026 07:41:01        
FőoldalFórum
Menü
  · Főoldal
· Letöltések
· Fórum
· Galéria

Ki van itt?
  · Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 157
· Legújabb tag: Temeka29

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

28/10/2011 18:21
Kár érte. Sok jó embert ismertem meg. További jó játékot mindenkinek.

02/10/2011 15:38
Elmondhatjuk, hogy hősiesen küzdöttünk Grin

02/10/2011 11:17
Jónak jó, csak kár hogy rajta van a sok csontváz amit az előző raid hagyott ott Grin

01/10/2011 17:39
Elküldtem Smile

01/10/2011 16:26
Akkor gimme a pohatu@vipmail.hu -ra

Hunter!! Priest!! Application
Anonim Troll
Sziasztok!

Alap infók
-Karakternév: hunter: Naomih priest: Yonny

- Kaszt/Faj: Hunter / Night Elf or Priest/Human

- Talent-spec (Dual-talent ha van): Van

- /played (85-on és összesen): Priest-tel 85-ön 4 days , Total: 138 days . Hunter-rel viszont 85-ön nincs egy nap se, Total pedig 36 days, ez volt az altom sokáig WOTLK-ben.

- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: Egyenlőre se main-em se altom sincs. Még LvL 80-on volt Sakura @ Ragnaros , egy régi rugó amit töröltem , és a jelenlegi 85-ös karaktereim.

- Milyen guildekben voltál eddig?: Cait Annora,Power of Glory, Night Vision, Honor and Glory, Soulution , Deep Tranquility, Blind Temptation, megint DTQ, Silver River, Conscious. Aztán ezután volt egy kisebb holt pont az életemben amire nem nagyon emlékszem, DE! Utána jött az Infinite Cooldown és Elemental Gankery.

- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: Cait Annora: Illidan-ból ninjáztak az officerek a kieg kijövetelére hivatkozva, így páran eljöttünk. Power of Glory: Feloszlott sajnaSad . Night Vision: Feloszlott. Honor and Glory: Officeremmel nem volt túl jó a kapcsolatunk így távoztam. Soulution : Feloszlott. Deep Tranquility: HnG-s emberek jöttek át abba a guildbe és onnan azér jöttem el mert nem szerettem azokat az embereket, meg az officeremmel nem volt túl jó a kapcsolat , így eljöttem. Majd hozzátok kerültem. Távozásom azért volt mert visszahívtak a TQ-ba egy igazán kedvező spot-ra amit nem igazán kaptam meg és a végén már szartam az egészbe. Silver River: Áthívtak a Concious-be, majd jött a Holt Pont! , Infinite Cooldown: Volt ott egy két akkora fatális vezetési hiba ami bese férne a felhasználható karakterekbe, így mihamarabb távoztam. Elemental Gankery: Úgy éreztem hogy már nincs szükségük rám, így konfliktus nélkül eljöttem.

- Bnet link a karakteredhez: http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/naomih/simple
http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/yonny/simple

IRL:
- Kor: 17

- Van-e Ventrilod/TSd & Mikrofonod?: Van, Ventrilo és TS is , ami kell.

- Írj valamit magadról: Veszprémben élek, Informatikai szakközép iskolába járok, ha minden igaz. Szeretek a haverokkal péntekenkét elmenni "bambizni". Szeretem a techno-t , a trance-t , a hardstlye-t, és minden mást ami még ilyen tüc tüc, emellett szeretem még a progressive zenét , altert és a punk-ot. Tudom kiütik egymást, de különc vagyok. Ez van!

Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?: TBC: Zul'Aman, TK, SSC, Maggi húsleveskocka, BT, és SWP-ből minden bár az utóbbi az már lvl 80-on volt bőven. WOTLK: Minden!
Naxx10/25, Sharta 3d 10/25, Malygos 10/25, Ulduar az összes hardmode-dal és Algalon-okkal. Totc 10 insanity /25 instanity, ICC 10hc/25hc LK 10 HC /25 HC-val együtt.Halion 25HC azt csak tryoltam, killeken sose voltam ott, 10es HC-re nem jártam egyáltalán. Cataclysm: Chimaeron , Atramedes, Halfu Wyrmbreaker, Valiona and Theralion.

- Hány raidet tudsz vállalni hetente?:Hétfőn nem mindig érek haza, de legtöbb esetben 6-ot mindenféle képpen.

Catharsis:
- Miért minket választottál?: Régóta ismerlek Titeket, és jó volt veletek tolni.

- Ismersz-e valakit a guildből?: Persze! Holysaber,Szandi, Csehó

- Hol hallottál rólunk?: Blind Temptation-ös voltam, Aqeria néven. Mikor megláttam SW közepén egy Sanaye nevű Human suna Priestet Wotlk végén, egyből tudtam hogy sántikál valamibenPfft

Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?:Fekete, Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU 2,66GHz 2,67 GHz , 4 GB ram, Ati Radeon 3800 HD Series

- Milyen internethozzáférésed van?: 15 mbit/sec Upécé!

- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): ForteXorcist,Quartz, DXE volt Wotlk-ban, de mostmár DBM, Omen3, és PitBull ( tudom ez nem számít annak , de sokkal nagyobb kilátási teret biztosít szóval igencsak fontos)

Wotlk-ban készített Shot csak az UI-ról egy kis combat közben, DXE Test-tel együtt. Ugyan ilyen a mostani is csak nincs DXE.

- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: Igen

- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: Nem

Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?:Kérhetném hogy ha felvesztek szólítsatok LacikánakSmile Emellett , igazából hunter ként jelentkezek, de mivel van már tapasztalatom ilyen téren , érdemes 2 karakterrel jelentkeznem , mert egyik talán kell Wink

Üdv, Aqeria!

Cseho
Háhá kok! Lebuktál! Nem olvastad végig az infot! Grin
4. Ha végig olvastad az Információt akkor a jelentkezésed végén az "Egyéb" részhez írd be: "Mindent elolvastam és megértettem."

Ejnye Grin
Szerkesztette: Cseho - 09-01-2011 19:01
Csak én.

http://cathar.atw.hu
Anonim Troll
Cseho írta:
Háhá kok! Lebuktál! Nem olvastad végig az infot! Grin
4. Ha végig olvastad az Információt akkor a jelentkezésed végén az "Egyéb" részhez írd be: "Mindent elolvastam és megértettem."

Ejnye Grin

Az nem azt jelenti hogy nem olvastam / fogadtam el Pfft
És ezt csak azért hogy belémköthess! HallodGrin

Post Edited: Mindent elolvastam és megértettem.

Ugrás a fórumra:

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Recruit

Druid Zárva
 Hunter Zárva
 Mage Zárva
 Priest Zárva
 Rogue Zárva