Alap infók - Karakternév: Hundroida
- Kaszt/Fajruid / Nelf
- Talent-spec (Dual-talent ha van): Resto / ami kell gear heroból megvan akár Boomkinre akár Feral
- /played (85-on és összesen): Megnézem és potlom de kb 3500 valor már összejött .
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?:Hunter 356 mage 352 lock 339)
- Milyen guildekben voltál eddig?: Volt egy év kihagyásom szóval az utóbbi egy évben nem voltam jelen .
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: Ahol voltam Guild az felbomlott ( arathor death wish )
- Bnet link a karakteredhez: http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/hundroida/advanced
IRL:
- Kor: 31
- Van-e Ventrilod/TSd & Mikrofonod?: Van
- Írj valamit magadról: Nos volt egy időszak amikor nagyon kockán WOWoztam most csak jól szeretném érezni magam . Rendszeresen járok versenyekre ezért nyáron lesz pár hét kihagyásom .A wowot kezdetek óta tolom egy 1 éves kihagyással.
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?: LK előtt mindenhol voltam rendszeresen LK ban pár raidprogressnél abbahagytam.
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: 2
Catharsis:
- Miért minket választottál?: Nézelődtem és láttam hogy kezdetek progolni 25 - ben és kerestek embert .
- Ismersz-e valakit a guildből?: Szerintem nem de ezen lehet segíteni .
- Hol hallottál rólunk?: www.worldofwarcraft.hu
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: Dualc 2,4
- Milyen internethozzáférésed van?: 5 megás kábelnet
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): Decursive Healbot Recount Deadly Boss Mod
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: Természetesen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: Igen
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?: Akad de ha van rám igény akkor in game úgyis megtudjátok .
Mindent elolvastam és megértettem."