Alap infók - Karakternév: Chuladur
- Kaszt/Faj: törp/paladin
- Talent-spec (Dual-talent ha van): pve és pvp holy(igény esetén és gear szerzés után akár retri, de tank noway, jobb mindekinek )
- /played (85-on és összesen): ide inkább annyit hogy wow béta óta(350-400+nap)
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: 81es holy/shadow priest
- Milyen guildekben voltál eddig?: "csúcs" az az Order of Watchers volt eddig anno BC-ben TOP magyar 2-3. szerver első, Cata-ban meg Nothin Casual
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: OOW már régen nem az ami anno volt, a Nothin meg összeolvadt egy másik klánnal
- Bnet link a karakteredhez: per pillanat halott az oldal
IRL:
- Kor: 22
- Van-e Ventrilod/TSd & Mikrofonod?: igen/mégnincs/igen
- Írj valamit magadról: BGF-en tanulok kereskedelem és marketing szakon, kávé és energia ital függő vagyok(Starbucks POWAAAA), feszültséget meg airsoft közben levezetem az M4-esemmel ^^
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?: konkrétan minden ZG, MC, BWL, AQ20-40, régi Naxx, ZulAman, BT, SSC, Hyjal, The Eye, új Naxx, ICC, Baradin, Blackwing(5/6), Wind(1/2), Bastion(3/4)...a BC-s insták top szinten, mindegyik megvolt a nerfek előtt
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: relatív, ha úgy jön ki a lépés akkor 7/7nap, ha feltorlódik 1-2dolog akkor 0-1-2, igyekszem úgy szervezni a dolgaim hogy azért a 2-3meglegyen, de persze én is ember vagyok(még ha nehezemre is esik elhinni )
Catharsis:
- Miért minket választottál?: Barátom ajánlotta
- Ismersz-e valakit a guildből?: Tweezers, Celand
- Hol hallottál rólunk?: Celand
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: AMD II X2 240 2,8GHz, 2GB RAM, 1TB vinyó, Radeon X1950Pro bármit is jelentsenek ezek XD
- Milyen internethozzáférésed van?: 15megás ADSL
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): healbot, deadly boss mod, dominos, fubar, mik, outfitter stb stb
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?: azért mert sok a played-em nemvagyok kocka
Szia!
Ugyan van most 3 pala Healerünk, de engem ez az apply meggyözött, még úgy is, hogy nem látom a geaerd.
Mindig szeretem ha valaki felkészült, és tisztában van a kasztjával! Ez látszik az apllydból.
Remélem játékoddal is megfogsz győzni!
Keress meg ingame 1 invért!