Alap infók - Karakternév: Ezüstnyílas
- Kaszt/Faj: NightElf hunter
- Talent-spec (Dual-talent ha van): Survive/Beast Master
- /played (85-on és összesen): ezen a szerveren pala és hunter másikon(Xaviuson: mage, dk, warrior, druid)
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?:ezen a szeron nincsenek
- Milyen guildekben voltál eddig?:Turul karmai
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: kihalt a guild és nincs kivel játszani
- Referencia:nem tudok róla hogy lenne a guildetekben
- Bnet link a karakteredhez: (éppen nem működik a Battle net oldala)
IRL:
- Kor: 22
- Írj valamit magadról: csöndes tanulékony higgadt játékos vagyok csak komolyabb családi ok miatt hagyom ott a játékot nyaranta kérdéses hogy tudok e játszani
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel?: ICC
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?:3
- Screenshot vagy Combat Log a teljesítményedről:http://kepfeltoltes.hu/view/110321/WoWScrnShot_032111_225506_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Catharsis:
- Miért minket választottál?: Láttam a TGF-et traid chaten
- Ismersz-e valakit a guildből?: Bornslippy-ről tudok másról nem
- Hol hallottál rólunk?:Játék közben traid chaten hírdetések
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60GHz 2GB memoria GeForce 8600 GT full grafika
- Milyen internethozzáférésed van?: 15MB/sec (UPC Fiber Power)
- Milyen addonokat használsz?: Omen,Deadly Boss Mode,Athlas loot,OmniCC, Recount
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: igen csak én használom
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?:igen 2004 óta
- Van-e TSd/Mumbled & Mikrofonod?: van Mumblem Ventrillom és TS-em is mikrofonnal együtt
- Screenshot az UIdról:http://kepfeltoltes.hu/view/110321/WoWScrnShot_032111_225506_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?: HC gearhez 3item-em hiányzik ebből 2őt egy másik karimmal le tudok craftolni 10percen belül ha kell hc-k ban 12k overall dmg-m van, bossokon 10-16k dps típus és buff függvényében. Survive talentot használok de az MM-et még nem próbáltam új kieg óta. Herb és mine a 2proffon g-farmolás miatt. Még nem vagyok felenchantolva,de tervben van.