Alap infók - Karakternév: Sylli
- Kaszt/Faj: Druid - Night Elf
- Talent-spec (Dual-talent): Boomkin/Resto off
- /played (85-on és összesen): összesen 7 nap 16 óra, 85-ön 1 nap 19. (megjegyzem, kevésnek tűnhet a played, de eddig másik karakteremmel játszottam, WotLK-ban és catában is.)
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: Igen, Adorea protwarri.
- Milyen guildekben voltál eddig?: Silver River, Elemental Gankery
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: Silver Riverből azért mert a vezetőséggel akadtak gondok, a raidek egyáltalán nem úgy mentek mint ahogy azt én elképzeltem. EG-ből időhiány miatt( Sámánommal játszottam ott - Chromyn)
- Referencia: Äarien - Silver Riverből, esetleg.
- Bnet link a karakteredhez: http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/sylli/simple
IRL:
- Kor: 21
- Írj valamit magadról: 21 éves fiú vagyok, jelenleg szakácssuliban tanulok, időm nagy részét bnőmmel töltöm... kb ennyi.
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel?: WotLK: ICC HC 10/25 11/12,
Cata: Normal 12/12, HC 7/13
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: kettőt.
- Screenshot vagy Combat Log a teljesítményedről: http://kepfeltoltes.hu/view/110517/felt_lt_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Catharsis:
- Miért minket választottál?: Úgy érzem, a mostani időbeosztásomnak ez a guild felel meg e legjobban.
- Ismersz-e valakit a guildből?: Csehóval raideltem együtt pár hónapig még a Silver Riverben.
- Hol hallottál rólunk?: SW fóterén, Azerothon erre-arra láttam már guildmembereket.
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol (Bírja-e a raideket)?: AMD Athlon2 DC 2 GhZ, 4 GB RAM, AMD 4570 VGA. - Eddig nem volt vele problémám.
- Milyen internethozzáférésed van?: ADSL 8 Mbit.(datanet)
- Milyen addonokat használsz?: Bartender, Powerauras, Grid, Omen, MSBT és még sok egyebet.
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: Igen.
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: Igen.
- Van-e TSd/Mumbled & Mikrofonod?: TS van Mumblet is tudok telepíteni ha az kell, és mikrofonom is van.
- Screenshot az UIdról: Tartalmazza a dmg-meteres kép az uimat is.
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?: Mint említettem, eddig nem ezzel a karakterrel raideltem, nemrég lett csak 85, így a gearje hagy némi kívánnivalót sajnos.
Szerkesztette: Adoreaa - 17-05-2011 02:48
Szia!
Igényes apply, értelmesnek tünsz, a raid tapasztalat pozitiv. Viszont az nem ezzel a karakterrel történt.
Ennek ellenére én adnék egy esélyt, részemről felvéve.
Keress meg egy invért ingame.
Üdv nálunk