Sziasztok. Néhányótoknak már ismerős lehetek,hiszen játszottam már veletek. Turboranger nevü holy paladinommal szeretnék hozzátok jelentkezni.
- /played (85-on és összesen): 114nap ebből 10 ezzel a karakterrel 85ön.
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: Nincs, egy sámánt huzok,de nem visz rá a lélek,hogy komolyabban foglalkozzak vele.
- Milyen guildekben voltál eddig?: Catharsis, Sine mission( ez egy pvp guild)
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: Tőletek közös megegyezés alapján váltunk el, nem igazán voltam aktiv az akkori időszakban. Családi problémák, irl gondok etc.. A vége felé már csak barátként voltam nálatok. A Sine missionnak jelenleg is tagja vagyok. Rated bg-re készülnek arénáznak, de engem a játéknak csak ezen oldala nem tud hosszutávu szorakozást nyujtani
- Referencia: Hááát az nincs,esetleg annyit mondhatok,hogy a láma gnómok szintjét elérem( bocs)
- Bnet link a karakteredhez: http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/turboranger/simple
IRL:
- Kor: 21 vasárnap délelőtt 10órakor
- Írj valamit magadról: Szerintem pár sor kevés lenne,hogy bemutassam magam hiszen mindenki csak a pozitiv dolgokat irja le magárol. Találtam egy jó munkahelyet csak reggeli müszak van 6-14ig igy minden nap 100%osan megtudok jelenni a raideken,farmolni, illetve felkészülni az eventekre.
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel?: 5/12 ezt még veletek értem el. ( najó 4 csaltam Omnotron fightokon csak tryolni voltam )
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: Hétvégék kivételével 0-24 bármikor bármit
Catharsis:
- Miért minket választottál?: Ismerős társaság,"régi" arcok...hát ez egyértelmü
- Ismersz-e valakit a guildből?: Nemtudom mennyire változott a létszám mióta nemvoltam veletek,de biztosan állithatom,hogy sokmindenkit
- Hol hallottál rólunk?: RTL Klub Alekoksz
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol (Bírja-e a raideket)?:5000+amd 4gb ddr2 ram 9800gt 512mb
- Milyen internethozzáférésed van?: adsl 8mega
- Milyen addonokat használsz?: Dbm,healbot( még mindig jobban szeretem mint a gridet) +egy két számomra hasznos addon
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen
- Van-e TSd/Mumbled & Mikrofonod?: ts/ventri/skype van, miki is
- Screenshot az UIdról: egy törp pala titkos ui-át senki sem láthatja)
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?: Wow megjelenése óta játszok ezzel a karakterrel,kisebb-nagyobb kihagyásokkal. (és most jön a kampány szvsz): szerintem hasznotokra lennék a raideken ill. azon kivül is, a megfelelő játéktudásommal és kockaságommal. Na meg ki tudna ellenálni egy humanból törpé lett női paladinnak( férjet keresek) Előre is köszönöm akár pozitiv akár negativ válaszotokat, ezt az applyt is élvezettel irtam Sziasztok: Turbo
Yorg, a törpe palánk tuti vevő lenne egy bájos törp asszonyra.
Az UI képet nem viccből kértük és te most ezt elpoénkodtad, akárcsak a hol hallottálos részt.
Armory-ban pvp gearban vagy, de én úgy emlékszem neked volt pve gearod is. Jó lenne azt megnézni.
Amit most látok, hogy a kesztyüdben idejét múlt gem van és nincs rajta enchant, az öved nincs kilyuggalva, a pajzsodban a 40 spirites gem is érdekes momentum. A TB-s spirites trinketnél szvsz a HC Stonecores jobb, ha már ennyire kell a spirit. Backeden csak 30 int. van az 50 helyett.
Palám ugyan van, de az nem holy, így arra nincs rálátásom, de az nem is az én reszortom.
De ne vedd offenzívnek az írásom, annak örülök, hogy újfent ránk gondoltál.
Jelenleg 1 db holy pala van a guildben, pedig volt belőlük bőven. Végleges választ majd Holysabertől kapsz.
Szerkesztette: Cseho - 18-05-2011 14:05
Én személy szerint nagyon örülök, hogy visszatértél játszani.
Remélem az otthoni gondokat sikerült elfogadnod és túltenned magad rajta, egy ilyen dolog mindig nagy törést okoz az ember életébe.
Annak is örülök, hogy újból hozzánk jönnél, ezek szerint akkor bejött neked a sok "buuzaaa" a klánba
MIvel Holy éjszakás lesz, így írom szerintem mit gondolhat
" Felvéve"
Üdv újra nálunk !!!! De tessék aktív lenni
Szerkesztette: Sanaye - 18-05-2011 11:25