Üdv Kedves Internetező Társaim!
Hallottál már a szerző és szomszédos jogokról?

Első oldal

Vendég-
könyv és
hozzászólások

Letisztázott
Kibővített
ügyvédi írás

e-mailcímem

Szerinted is legális a CD másolás és a fájlcserélő programok használata bizonyos keretek között?

Ez az oldal azért jött létre, hogy minden internetező tájékoztatva legyen, hogy hogyan védekezzen, ha azt akarják neki bemesélni, hogy a CD másolás törvénybeütköző.

Egy csepp jogi ismeretem sincs és az oldal tartalmában lehetnek valótlanságok. Kérlek, ha tudod pontosítsd a tartalmát! Küldj egy e-mailt, vagy írj a vendégkönyvbe véleményt és azonnal javítom, bővítem, kiegészítem, hozzáfűzöm a Te véleményedet is. Mert ez az oldal Te érted is van és Te is segíthetsz a szerkesztésében.

Az oldal kinézete direkte olyan amilyen. Igénytelen. Itt a tartalom a lényeg, meg az hogy két oldalt bárki két mozdulattal le tudjon menteni és kinyomtatni, még akkor is ha egy kezdő netező.

 

Első oldal

Vendég-
könyv és
hozzászólások

Letisztázott
Kibővített
ügyvédi írás

e-mailcímem

TÖRTÉNETEM:
Történetem nekem annyi, hogy rendőrbácsik jöttek láttak és mindent vittek.

Ugyanolyan mezei felhasználó vagyok mint Te.

- 160GB-os wincseszter. Néhány film és zene rajta és persze programok.
- 180db CD korong. Tartalma mp3-mas albumok, filmek, programok, képek.

Tudtad, hogy ha van egy filmes mappád és van benne 10 film, 10 filmforgalmazótól, akkor az 10 rendbeli károkozás???

Csak saját használatra voltak a programok, filmek, zenék a gépemen. Nem kereskedtem velük és nem is volt írdatlan nagy mennyiségben.

Jelenleg 3.500.000 millió forint károkozással és 66 rendbeli folytatólagos károkozással gyanusítanak.

Fogjunk össze és segítsük egymást!!!
Keresek ügyvédeket, ügyvédjelölteket, jogászokat, joghalgatókat, akik ellátnának minket tanácsokkal!

 
VÉDELMI SZEMPONTJAINK AMIK KIEGÉSZÍTÉSRE SZORULNAK. KÉRLEK ÍRJ HOZZÁ TE IS A MI KÖZÖS ÉRDEKÜNKBEN. TOVÁBBÁ HA VAN ÖTLETED MÁS VÉDELMI PILLÉREKRE AZT IS ÍRD MEG NEKÜNK.

Első oldal

Vendég-
könyv és
hozzászólások

Letisztázott
Kibővített
ügyvédi írás

e-mailcímem

EZEKRŐL A TÖRVÉNYEKRŐL MIT HALLOTTATOK ÉRVÉNYESEK MAGYARORSZÁGON?

Ha Ön tagja bármely illegális szoftver-vadász csoportnak, vagy zenei kiadónak, vagy filmgyártó cégnek, vagy rendszetnek, vagy a RIAA-nak, vagy ha Ön kormnyázati tevékenysget folytat, NEM ADOK ENGEDLYT AZ ÖN RÉSZRE, hogy a merevlemezemen talláható anyagokhoz hozzáférjen. Ha ön mégis így tesz, azzal megsérti a 431.322.12 szm, az Interneten Alkalmazott Magánjogi Törvényt és a Szemlyes Informciós Elektronikus Dokumentumok Védelmrélol szóló törvényt.

If you are associated with any Anti-Piracy Group, any Record Company, Movie Company, any Law Enforcement or Government Agency, RIAA, I DO NOT GIVE YOU PERMISSION to access my hard drive & if you do, you are violating code 431.322.12 of the Internet Privacy Act and PIPEDA.

Első oldal

Vendég-
könyv és
hozzászólások

Letisztázott
Kibővített
ügyvédi írás

e-mailcímem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Első oldal

Vendég-
könyv és
hozzászólások

Letisztázott
Kibővített
ügyvédi írás

e-mailcímem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Első oldal

Vendég-
könyv és
hozzászólások

Letisztázott
Kibővített
ügyvédi írás

e-mailcímem

 

 

-----------11111111111111111---------------------

TÖRVÉNYEK ÉSZSZERŰ ELEMZÉSE. GONDOLKODJATOK EL RAJTA!

Ki tudja, hogy pontosan melyek azok a törvények amelyek miatt még kötözködhetnek?
Én csak ezt találtam:

1978. évi IV. törvény
a Büntető Törvénykönyvről

-----------
1978-ban még nem is voltak CD-t, tehát ezt a törvényt a megírásakor nem miránk írták, de nézzük meg pontosan mit is írnak.
----------

Szerzői és a szomszédos jogok megsértése

329/A. §
(1) Aki irodalmi, tudományos vagy művészeti alkotás szerzőjének művén, előadóművésznek előadói teljesítményén, hangfelvétel előállítójának hangfelvételén, rádi-ónak vagy televíziónak a műsorán fennálló jog megsértésével VAGYONI HÁTRÁNYT OKOZ, vét-séget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénz-büntetéssel büntetendő.

AAAA
Vagyoni hátrányon van a hangsúly. tehát ha én egy csóró gyerek vagyok, akinek a gépén összeszedtek 3,5 millió forint értékü anyagot, felteszem a kérdést: Meg tudtam volna-e vásárolni a zsebpénzemből ezeket a filmeket, zenéket, programokat? Természetesen nem. Tehát a szerző zsebében így is és úgy is ugyanannyi pénz maradt, tehát nem okoztam vagyoni hátrányt.

Tehát kijelenthetjük, hogy ez nem miránk vonatkozik.
AAAA

(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a szerzői és szomszédos jogok megsértését
a) jelentős vagyoni hátrányt okozva;
b) üzletszerűen
követik el.

aaaaaaaa
Mikor is áll fennt a bűncselekmény? Ha valaki vesz mondjuk egy CD-t a boltba, tudja, hogy szerzői jogdíjas, mert a borítóra rá van írva és csinál belőle 100 másolatot és elkezdi darabonként árulni az eredeti ár X %-áért. Ekkor ő arra a CD-re úgy tekint mint saját termékére és a számítógépére meg úgy tekint mint saját lemezkiadójára és ezzel szerzői jogokat sért. Továbbá nem adózik a befolyó pénzből. Ha ezt üzletszerűen csinálja, és nagy mennyiségben akkor 2 év helyett 3 évig terjedhet a szabadságvesztés.

Mit szoltok hozzá?

De mi akik megvesszük tőle, honnan tudjam, hogy az freeware vagy shareware?????
Nem tudhatom, hogy aki a piacon ott árulja, nincs-e engedélye rá, vagy, hogy az éppen adott stúdió azon terméke szerői jogvédelem alatt van-e.

Mit tudtok róla kinek kell ezt bizonyítani?
aaaaaaaa

(3) A büntetés öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a szerzői és szomszédos jogok megsértését különösen nagy vagyoni hátrányt okozva követik el.

(4) Aki a szerzői és szomszédos jogok megsértését gondatlanságból követi el, vét-ség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

aaaaaaaaaaaaaaaa
Na ezt olvasd el!!! Gondatlanság esetén 1 év??????????

Ki tud erről bővebbet? Milyen valós példát tudtok mondani arra, hogy gondatlanságból?
aaaaaaaaaaaaaaaa

(5) A szerzői és szomszédos jogok megsértése esetén el kell kobozni azt az elkö-vető tulajdonában lévő dolgot, amelyre a bűncselekményt elkövetik. Az elkobzásnak ak-kor is helye van, ha a dolog nem az elkövető tulajdona, de a tulajdonos a bűncselekmény elkövetéséről előzetesen tudott.

 

aaaaaaaaaaaaaaaa
Na innen indul a jó kis kiegészítés. A törvény 1996-os. figyeljünk és aki tud, az szoljon hozzá!
aaaaaaaaaaaaaaaaa

BH1996. 137. II. A szerzői és a szomszédos jogok megsértése eredménybűncselekmény, mely akkor válik befejezetté, ha a törvényben megkívánt vagyoni hátrány bekövetkezik [Btk.
329/A. § (1) bak (2) bak. b) pont, 16. §].

aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Már megint ez a vagyoni hátrány! De már azt tudjuk, hogy eredménybüncselekmény és a többi.

De valójában mit is ír? Miután a vagyoni hátrány bekövetkezik!!!!!
Én szegény ember vagyok és nincs pénzem ilyen drága programokra, filmekre, 5.000-12.000 forintos zenei albumokra. Tehát én rajtam nem lett volna bevételük a kiadóknak. Azaz jómagam saját magam részére másolhatok.

Szoljatok hozzá!!! Várom a véleményeteket.

aaaaaaaaaaaaaaaaaa

BH1996. 137. I. A szerzői és a szomszédos jogok megsértése bűncselekményének a sértettje: a filmforgalmazásra jogosult, ezért a sértettek számához igazodó többrendbeli bűncselekmény megállapítá-sának van helye, ha pedig az ugyanazon sértett sérelmére több cselekményt követtek el, a folytatólagosság megállapítása indokolt [Btk. 329/A. §, 12. § (2) bak.].

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tud valaki ide mondani valamit? Fent már kifejtettük, hogy ez miránk internethasználóra nem vonatkozik. Vagy igen? Írjatok!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 

BH1995. 623. A szerzői és szomszédos jogok megsértése bűncselekményének a kísérletét nem valósítja meg az, aki újsághirdetésben - a kizárólagos forgalmazók érdekét veszélyeztetve - a műsoros videokazetták értékesítését hirdeti meg (Btk. 329/A. §, 16. §, 18. §).

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kérdezem én a köztetek levő jogilag okosabbakat:

mi az hogy műsoros videókazetta? Ha fogok egy üres kazettát és veszek fel rá valami műsort, akkor az is műsoros videókazetta.

A videókazetta alatt gondolom érthetek más adathordozót is.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Összefoglalva, ha saját magunknak másolunk eredeti CD-ről anyagot, és büntetőjogi felelőségünknél fogva kijelentjük azt, hogy ha nem tudtuk volna lemásolni, akkor az eredetit nem tudtuk volna megvásárolni, akkor az nem bűncselekmény.

Vagy mégis? Kérlek írd le a véleményed.

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq


Első oldal

Vendég-
könyv és
hozzászólások

Letisztázott
Kibővített
ügyvédi írás

e-mailcímem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Első oldal

Vendég-
könyv és
hozzászólások

Letisztázott
Kibővített
ügyvédi írás

e-mailcímem

 

KÉRDÉSEK ÉS FEJTEGETÉSEK !!!!!!

De mi van abban az esetben, ha kapok egy CD-t rajta 15 mappával és bele van írva az, hogy track-01, track-02 stb. Én nem ismerek track előadót.

De mi van abban az esetben, ha kapok egy DVD-t rajta 150 mappával és bele van írva az, hogy track-01, track-02 stb. Én nem ismerek track albumot.

De mi van abban az esetben, ha kapok 10 darab DVD-t rajta 1.500 mappával és bele van írva az, hogy track-01, track-02 stb. Én nem ismerek track előadót.

Ez adathordozó hiányos megjelöléssel. Nincs mindegyiknél borító beszennelve, nem teljes CD- mert nincs se tartalom jegyzék, se írásos dalszöveg. Minősége is csak mp3 ami rosszabb az AUDIO-nál.

Jogászok, ügyvédek, magáninternetezők vitatkozzunk saját magunkkal és indokoljuk meg -akár törvényekre hivatkozva is- hogy ez nem büncselekmény!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SZERZŐI JOGOK VONATKOZHATNAK FÉNYKÉPEKRE IS

Na de csak a CD-kre és a filmekre vonatkozik a szerzői jog? Ugye hogy nem. Nézzünk meg más dolgokat is.

Fogok egy digitális fényképezőgépet, elkezdek mindent lefényképezni. Csinálok 1000 db fényképet és elmegyek levédetni. (hol lehet levédetni)

Levédettetem Sz.M.F. néven. (ez a Szerencsétlen Magyar Fényképész röviditése)

Felteszem a fényképeket az internetre. A nevük 001, 002... 1000. És aláírom, hogy minden jog fenntartva.
Majd valaki jön és letölti a képeket saját használatra. Majd odaadja egyik-másik barátjának is. Megosztja fájlcserélő programokon stb.

Már a második ember nem is tudja, hogy honnan van. Azt sem tudja, hogy ki az a Sz.M.F.

Ebben az esetben mindenki szerzői jogokat sértett???????????????????

Kérlek válaszoljatok hogy hogy is van ez?

 

1. vélemény!
Szerintem nem, mert fogalma sem volt arról, hogy kinek a tulajdonában vannak azok a képek és hogy ingyenesek-e. És mivel saját használatra másola át, ezzel nem sértette meg a tulajdonos jogait.

És ha ezeket a képeket felteszi a saját weboldaljára mert nincs ráírva hogy jogvédett és megjelöli a forrást, hogy ismeretlen szerző, akkor sem követ el törvénysértést.

Ha a szerző szól neki, hogy ezek miatt a képek miatt a weboldalad népszerűbb lett és a saját termékeidet amiket árulsz azt jobban vásárolják és ezek az én képeim, akkor már más a helyzet.
Ilyenkor a példabeli emberkének le kell venni a képeket az oldaláról és írni egy e-mailt, hogy: "bocs, azt hittem hogy ingyenesek a képek." Így nem követ el szerzői jogsértést.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 

Meg szeretnélek kérdezni az ügyben hogy ha nekem van egy DVD-m rajta 100kb-os képekkel, úgy 45.000 darab, azt hogyan ellenőrizzem le hogy mind szabad szerzői jogos vagy jogvédett?

Ha van 10 DVD-m összesen 450.000 darab képpel akkor mi a helyzet?

Járható út az, ha én törvénytisztelő ember vagyok, hogy bemegyek a rendőrségre és teszek egy vallomást, hogy én ezt postán kértem az aaa@bbb.hu e-mailezőtől akinek ugyanúgy fogalma sem volt róla hogy ki fényképezte a képeket. És meg szeretném kérni a rendőrséget, hogy a szerzői jogvédelem alatt lévő képeket jelöljék nekem meg és én azokat letörlöm, majd folytassák le a nyomozást, hogy ki kezelte hanyagul a képeket.

Ez ugye elmebetegségre vallna. Nem részemről, mert én törvénytisztelő ember vagyok és a saját gépemen csak törvényes dolgokat tartok.

Magyarország demokratikus köztársaság. Megválaszotottunk sok embert, hogy képviseljenek minket és hozzanak számunkra jó és betartható törvényeket.

Magyar demokratikus államban nem hozhatnak olyan törvényeket amelyek betarthatatlanok.

MAGYAR ALKOTÁMNYOS KÉRDÉS I.

Azt törvénybe foglalhatják-e, hogy aki nem tud repülni, az fizessen felszínterhelési büntetést? Copperfield tud repülni, több ezer ember látta. Tehát elméletileg betartható lenne. Tudsz repülni, akkor nem kell fizetned, de ha nem, akkor megbüntetünk, akár 2 évre is leültetünk.

azaz

Törvénybe foglalhatják-e, hogy aki nem tud 450.000 képet leellenőrizni, azt megbüntessék és bűnözőként bánjanak vele? A kirendelt számítástechnikai szakértő (Copperfield) le tudta ellenőrizni (hasraütéssel és 3,5 hónap alatt), tehát elméletileg lehetséges, hogy egy napi anyagot, 10db DVD-t 16 hét alatt leelenőrizzünk.

Első oldal

Vendég-
könyv és
hozzászólások

Letisztázott
Kibővített
ügyvédi írás

e-mailcímem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Első oldal

Vendég-
könyv és
hozzászólások

Letisztázott
Kibővített
ügyvédi írás

e-mailcímem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Első oldal

Vendég-
könyv és
hozzászólások

Letisztázott
Kibővített
ügyvédi írás

e-mailcímem

 

 

MAGYAR ALKOTÁMNYOS KÉRDÉS II. és JUST ARTIS

Ha a buszon utazok és nincs bérletem, lelyukasztok egy buszjegyet. 150ft.
Fogyasztóvédelmi szempontból nézve, a busztársasággal kötöttem egy szerződést, hogy egyik megállóból elvisz egy másik utvonaljának megfelelő megállójába ezért az összegért. Ha a busz karambolozik és én megsérülök, akkor a busztársaság biztosítója fizeti a kiesett költségemet és a gyógykezelésemet.

Ha több mint 20 jegyet lyukasztok le egy hónapban, akkor már érdemes venni egy bérletet. A bérlet tulajdonsága, hogy olcsóbb mintha sok jegyet lyukaszgatnék le, kényelmesebb és bármilyen buszra felszállhatok vele amire érvényes.

ALKOTMÁNYOS KÉRDÉS: van a kezemben buszjegy. Felszállok a buszra, a buszsofőr rámnéz és azt mondja: Gyere csak ide fiacskám! Vegyél 40 forintért egy bilétát és utánna lyukaszd le a jegyet.
Mire én: miért vegyek bilétát, hisz van jegyem?
Tudod fiacskám sokan bliccelnek itt erre felé és ritka az ellenőr, s mindenki aki felszáll a buszra azzal vetetek 40ft-ért egy bilétát mert én azt feltételezem rólad, hogy egy alattomos simlis bliccelő vagy, bizonyítékom nincs rá, de én most kétszer fizettetem meg az utiköltségedet.

Ez ugye alkotmányellenes és ha valaki ezt akarja velem tenni egy 1978-as busztörvényre hivatkozva, akkor ezt a törvényt rosszul értelmezi. MILYEN ALKOTMÁNYOS PONTOKAT SÉRT? KÉRLEK ÍRJATOK!

Ezért nincs a buszokon biléta vásárlás, csak bérlet és jegy vásárlás, mert egy demokratikus országban nem sértjük meg az alkotmányos jogokat.

azaz

Bemegyek egy számítástechnikai boltba. Kérek 10 db CD-t. A boltos azt mondja, hogy 600 forint lenne, de fizessek neki 1500 ft-ot.
Mire én: miért fizessek 600 helyett 1.500ft-ot.
Nézd fiacskám! Felénk sok volt a bliccelő a mi buszainkon. Mi nem szeretnénk megsérteni az alkotmányt, mint a bilétás buszsofőr. Kértél tőlem 10 db CD-t. Én adok neked 600ft-ért 10db CD-t és kötök veled 900ft-ért egy szerződést, hogy TE erre a CD-re annyi másolt zenei és videó állományt másolsz amennyit kararsz és senki sem szól érte.
- de ha személyes dolgokat írok ki rá, szellemi termékeimet, családi fotóalbumjaimat?
- de ha két CD-t elrontok és dobhatom a szemétbe?
- de ha shareware és freeware programokat írok ki rá amik ingyenesek?
- ha biztonsági mentést csinálok a CD-imről, gépemről, munkámról?

Nézd fiacskám! mint már mondottam mi betartjuk az alkotmányt. A Te CD-iden lesznek olyan anyagok amelyek az 1978-as és az 1996-os törvények alapján nehezen meghatározható, hogy most lehet-e a gépeden, vagy sem. Hiányzik neked a pereskedés, rendőrség? Kijönnek mindent elvisznek megsemmisítenek.

Itt van egy bérlet, egy szerződés, úgy hívják JUST ARTIS matrica. Megveszed a CD-t, ezzel fizetsz szerzői hozzájárulást a művek szerzőinek átlagosan.
Aztán meg ne halljam, hogy ez kollektív bűnösség és minden ártatlan embert elítélünk. És kétszer fizettetjük meg vele a buszjegy árát. Nem!
- Te szabad akaratodból most megveszed ezt a 10db CD-t és ezzel hozzájárulsz a programok gyártóinak és a zeneszerzők, filmkészítők munkáihoz.

Ezt hogy kell értenem???????

Tegyük fel minden második CD-n vannak lebutított, internetről letöltött programjaid. Mik a paraméterei ezeknek?

- eredeti ára mondjuk 50.000 ft.
- de ezeken nincs garancia a működésére és a hibákból okozó károk megtérítésére. (-30-40%)
- de ezekben a programokban nincsennek beépített konvertálók, szűrők, csak a buta alapprogram. (-20%)
- de ezek után nem kapsz frissítéseket, javításokat, nem értesítenek az újításokról.
- és ha elakadtál valahol, vagy nem ertessz valamamit, nem tudsz kit felhívni tanácsot kérni.
- ismeretlen netes forrásból szerzel programot, lehet, hogy vírusos és tönkre tesz mindent.

Ezeket a lebutított garanacia nélküli programokat lemented, kiírod CD-re és csak 1-2-t fogsz használni. Nem okozol vele senkinek se kárt, mert egyébként nem vetted volna meg, Nem hogy 50, de még 5 ezer forintot sem érnek ezek a butított, rossz minőségú programok. Amelyiket használod, és megéri neked, azt meg majd megveszed.

-de ott lesz a gépeden és reklámozod.
-ott lesz a CD-den és ha valakinek más valami kell, meglátja ezt a programot is és ezzel potenciális 50.000ft-os vevőt szerztél
-de beszélsz a programomról és hírdeted, hogy mit tud és csinálod nekem az ingyen reklámot és nem kell TV-be és újságban méregdrága áron mindenkinek hírdetnem, majd Te hírdeted ingyen (bocsánat még te fizetsz a Just Artisnak hogy hídethetsz) a célközönségnek.

---------------------------------------------

Nézd fiacskám!
Audió CD-t kiírsz mp3-ba.
- minőség romlás
- gyengéb CD anyag
- nincs normális borító
- nincsennek a dalszövegek, dalcímek feltüntetve

- de reklámozod az albumot ingyen (bocsánat még te fizetsz a Just Artisnak hogy reklámozhatsz)
- fórumokon beszélsz az együttesekről
- elmész egy koncertre, ahol a koncert árában ismét benne van a szerzői jogdíj.
-és egy valamit ne feljts el!-------- 80 perces zenei album minimum5-6.000ft-ba kerül. Ha 1 album helyett 10db-ot vennél, akkor a lemezkiadók adnák az albumokat 5-600ft-ért, de így ők tudják, hogy 10 helyett csak 1-et veszel, ebben az egyben megfizettetik veled a többi 9 jogdíját is (mert ugye még mindig léteznek lemezkiadók és filmgyárosok), aztán fizetsz egy általános jogdijat a JUST ARTISNAK és íngyen reklámozol minket.

------------------------------------------

De kérem én TISZTESSÉGES 1978-AS TÖRVÉNYT NYOMOZÓ HIBÁS SZEMSZÖGÉBŐL BETARÓ ÁLLAMPOLGÁR VAGYOK!!!!

Nézd fiacskám!

Ha nem kötsz a nyers CD vásárlásakor szerződést a JUST ARTISSAL, akkor én nem adok neked el CD-t mert ez kötelező.

De holnap szedj össze ilyen hibás gondolkodású embereket mint amilyen te vagy, aki (Copperfield módjára repül, leellenőriz 40.000 fényképet DVD-nént) és kérjetek egy tüntetési engedélyt, s tüntessetek ez ügyben a Moszkva téren.

(EKKORA BAROMSÁG!)

MI HIBÁSAN TARTJUK BE A FÉLREÉRTELMEZETT TÖRVÉNYT ÉS MINKET NEM KELL HOGY TERHELJEN A JUST ARTIS MATRICA A CD-KEN!!! ITT VAGYUNK A MOSZKVA TÉREN KETTEN, MI KÉPVISELJÜK A 10 MILLIÓ MAGYAR ORSZÁG LAKOSSÁGÁBÓL AZT A 3 SZÁMÍTÓGÉPES EMBERT AKI UGYANOLYAN MINT MI. (azaz nem normális) 
KÉRLEK ÍRJ A VENDÉKÖNYVEMBE! SZOLJ HOZZÁ A TÉMÁHOZ, EGÉSZÍTSD KI ÉS KÜLD TOVÁBB AZ OLDAL CÍMÉT ISMERŐSEIDNEK. KÜLDHETSZ E-MAIL-T IS, CSAK KÉRLEK ÍRJ ÉS SEGÍTS MÁSOKON ÉS SEGÍTS MAGADON.
 

Ezt az oldalt szerzői jog védi. Szóval jó lesz vigyáznod! :-) Ha ezt az oldalt letöltöd ami az én tulajdonom (Kritikus Kázmér*) és elkezded pénzért árulni jaj lesz neked.
Ingyen, vagy anyag és munka költségen annak adod tovább akinek akarod. Akár teljes egészében felteheted a saját oldaladra is. Azért írj ilyenkor egy e-mailt, mert én is szeretnék örülni, hogy más oldalakon is megjelenik ez a kis tájékoztató és amint új hozzászólások vannak értesítelek Téged!

* kiegészítés:
Ez a név hogy Kritikus Kázmér nem a saját nevem. Ilyen névvel nem éltem volna túl az ovodát sem.
Az oldal anyaga, saját és más internetező társaim véleménye, nem biztos forrásból származik. Garanciális és ügyvédi, meg jogászi micsodákat nem vállalok érte, jogi képzettségem nincs, különbenis a most íródó könyvem első fejezete, meg minden ilyen dolog, szóval ezzel a szöveggel az én nick nevemben, csak saját felelőségedre és saját meggyőződésedből érvelj. Majd ha eljut odáig, az alkotmánybíróság után Te is megkaphatsz egy fénymásolatot, hogy ezek mennyiben reálisak a valósággal és a józan ésszel.
Itt a kipontozott részen :..................................................................... azok a mondatok vannak beírva ami engem véd... Azt nem tudom, hogy mi ellen, vagy ki ellen, de biztos ami biztos. Bill Gatest a barátomnak tekintem. Az XP most már alig fagy le nem úgy mint a 98 és nem hal meg mint a Millenium, csak fel kell telepítenem 290 peccset hozzá.
Számítógépem nincsen, se CD-m se DVD-m, mert mindent elvittek a rendőrbácsik és bármilyen BHS vagy CD kommandó olvassa ezt az anyagot az inkább segítsen. Az oldalt internetkávézóvól frissítem. És különben is én nem is vagyok valós személy, csak egy szerepló akit megszivattak az élet című darabban.

 

Első oldal

Vendég-
könyv és
hozzászólások

Letisztázott
Kibővített
ügyvédi írás

e-mailcímem