} .style8 { color: #FFFFFF; font-size: 12px; } -->

 

Maldini egy évet hosszabbított

Paolo Maldini, az AC Milan veterán futballsztárja újabb egy esztendővel meghosszabbította szerződését a milánói együttessel.Ezt Carlo Ancelotti, a Bajnokok Ligája-döntős csapat vezetőedzője jelentette be. A 39 éves hátvéd korábban több alkalommal is elmondta: elképzelhető, hogy az idei lesz az utolsó idénye.Maldini 1985 januárjában mutatkozott be a Milan színeiben és több mint húszéves pályafutása alatt végig hű maradt a piros-feketékhez. Hétszeres olasz bajnok, egyszeres kupagyőztes, négyszer-négyszer a BEK-, illetve a BL-trófeát, valamint az európai Szuperkupát is elhódította csapatával. Kétszer a Világkupát, ötször az olasz Szuperkupát is megnyerte. Több mint 600 élvonalbeli mérkőzésével csúcstartó a Serie A-ban.

A 2002-es vb-nyolcaddöntő után, amikor Olaszország aranygóllal 2-1-re kikapott a házigazda Koreai Köztársaságtól, a sztárhátvéd visszavonult a válogatottságtól, de hazájában egyedülálló módon így is 126-szor ölthette magára a címeres mezt.
Fórum
(nepszava.hu)
Hsz.: 4150


Fatal error: Allowed memory size of 25165824 bytes exhausted (tried to allocate 5763831 bytes) in /cutenews/inc/shows.inc.php on line 475