} .style8 { color: #FFFFFF; font-size: 12px; } -->

 

Reina védi a Liverpool hálóját a BL-döntőn
Rafael Benítez, a Bajnokok Ligájára (BL) készülő angol Liverpool csapatának menedzsere a csapat hivatalos honlapján megerősítette, hogy Jose Reina áll majd a vörösök kapujában a május 23-i athéni fináléban.A spanyol születésű kapus vállsérülés miatt hagyta ki a csapat utolsó bajnoki fellépését. Reina válla a Fulham elleni mérkőzésen sérült meg május 5-én, amiért a csapata utolsó bajnoki találkozóján, a Charlton ellen nem léphetett pályára. A spanyol hálóőr azonban társaival készülhet la manga-i edzőtáborban, ahol a Liverpool már a hét eleje óta készül az év legrangosabb európai futballeseményére.

Mohammed Sissoko szintén elkezdte az edzéseket, és Benítez szerint ott lehet a döntőben. „Sissoko állapota már sokat javult, az orvosok szerint még nem biztos, hogy játszhat, szerintem viszont rendben lesz”. - mondta a spanyol tréner. Biztosan nem léphet pályára a Milan elleni fináléban az angolok két, a közelmúltban operált futballistája. A spanyol Luis Garcia április végi térdműtéte, míg és Fabio Aurelio Achilles-ín operációja után lábadozik.

A nemrég felépült Harry Kewell, aki a két csapat két évvel ezelőtti Bajnokok Ligája döntőjében is szerepet kapott, a Charlton elleni bajnoki mérkőzésen már játszott egy félidőt. Benítez azonban még nem tudja, hogy a fináléban az egész mérkőzésen, vagy csak csereként számíthat az ausztrál játékosra.

(FH)
Hsz.: 6429


Fatal error: Allowed memory size of 25165824 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes) in /cutenews/inc/shows.inc.php on line 478