BELÉPÉS AZ OLDALRA

Minden olyan szívó,turbós,kompresszoros,benzin- és dízel üzemű személyautó,kamion,motorkerékpár programozását(azaz chiptuning írását) vállalom, melynek vezérlőelektronikájában a program külön memóriaegységben (flash-eprom, eeprom) található. Ennek tartalmát módosítom az igényeknek és lehetőségeknek megfelelően.
Ezek lehetnek a '90-es évek elején gyártott atmoszférikus (szívó) benzin üzemű, vagy a napjainkban gyártott legfejlettebb turbó, illetve TDI, PDTDI,TDCI,CDI, HDI,JTD,MULTIJET, motorok is.A szívó benzin- és dízelmotoroknál általában 10-15%, a turbó motoroknál 20-40% teljesítménynövekedés érhető el rángatás, füstölés és motorkárosodás nélkül.

A módosítások nem véglegesek! Lehetőség van a vezető egyedi igényeinek megfelelő utólagos finomhangolásra, illetve szükség esetén (pl. autó eladásakor vagy a kötelező szervíz idejére) az eredeti gyári vezérlőprogram is visszatölthető,mert a mai korszerű autók legnagyobb része már szervízcsatlakozón keresztül,vagyis MEGBONTÁS NÉLKÜL TUNINGOLHATÓAK!

AZ ÁLTALAM MEGÍRT CHIPTUNING EREDMÉNYE GARANTÁLT ÉS LÁTVÁNYOS !

Sok "tuningműhellyel" ellentétben a kiolvasott tartalmat nem küldöm mailban sehova,mert a szaktudásom,a tapasztalatom és a legfejlettebb eszközeim segítségével lehetőségem van arra,hogy a megrendelő igényei szerint magam módosítsam azt! Vagyis pontosan tudom,hogy mit töltök fel az Ön autójára!

Ha tudni szeretné, hogy az Ön autóján végezhető-e utólagos vezérlőelektronikai tartalom módosítás(chiptuning), küldje el email-ben autója pontos típusát és gyártási évét, vagy hívjon telefonon!