Üllői teremtorna

A PMLSZ és az Üllői versenybizottság által szervezett teremtornán vettünk részt U19-es csapatunkkal. Az eredetileg 6 csapatos tornára végül csak 5 csapat érkezett meg (Monorierdő csapata nem jött el - de ehhez már hozzá szokhattunk az ősz során).

A résztvevő csapatok: Üllő, Abony KID, Tápióbicske, Nyársapát, Ceglédbercel

Korosztályban a mi csapatunk volt a legfiatalabb (átlag 15.5 év), a hazai csapat a helyi NB I-es U19-es futsal csapatával vett részt, magasabb osztályból a megye II osztályból érkezett még az Aboyn KID FC is, a többi résztvevő mind a megye III. üllői csoportból szerepelt.
Első mérkőzésünket a rendkívül gyorsan játszó Abony csapatával vívtuk, sajnos a mérkőzés során végig mi futottunk az eredmény után, de szép kényszerítők és egyérintős játékok után mindig sikerült kiegyenlítenünk, így a végén 2-2 döntetlennel végeztünk. Második mérkőzésen több egyéni figyelmetlenségnek köszönhetően már 2-0-ra vezetett Nyársapát csapata. Nyársapát csapatábó kimagasló teljesítményt nyújtott egyetlen játékosuk nem is tudtuk tartani. A csapat tartásáról tesz tanúbizonyságot az hogy még 2-0-nál sem adták fel és végül sikerült kiegyenlítenünk, így tehát ismét 2-2 döntetlennel zártunk. Ezek után következett a helyi futsal csapat, ezen a mérközésen egy szerencsés gól döntött a haza csapat számára ( Üllő - Ceglédbercel 1:0). Igaz ugyan hogy ezen a mérkőzésen a támadásra nem jutott erőnk viszont a védekezést - egyetlen hibával ugyan - de tökéletesen megoldották a srácok. Védül a harmadik helyért nagy csatában 1-0-ra vertük Tápióbicske csapatát, azt a csapatot akit az ősz során rendre le tudtunk győzni nagypályán is.

Végül sikerült a dobogóra felkerülnünk, ami azt figyelembe véve hogy milyen csapatok mögött lettünk harmadikok nagyon zsép teljesítmény ettől a fiatal csapattól. A torna legjobb kapusának csapatunk kapusát Molnár Bencét választották! Dícséret illeti az egész csapatot amit az Abonyi KID FC edzője tolmácsolt: "Nagyon fiatal, és ügyesen játszó csapat!"

Végül a torna végeredménye:

Ceglédbercel Abony KID FC 2:2
Ceglédbercel Nyársapát 2:2
Ceglédbercel Üllő 0:1
Ceglédbercel Tápióbicske 1:0
Abony KID FC Tápióbicske 2:0
Üllő Abony KID FC 0:1
Abony KID FC Nyársapát 3:2
Üllő Tápióbicske 3:0
Üllő Nyársapát 7:1
Nyársapát Tápióbicske 1:3


helyezet csapat m gy d v rg kg gk pont
1. Abony KID FC 4 3 1 0 8 4 4 10
2. Üllő 4 3 0 1 11 2 9 9
3. Ceglédberceli KSE 4 1 2 1 5 5 0 5
4. Tápióbicske 4 1 0 3 3 7 -4 3
5. Nyársapát 4 0 1 3 6 15 -9 1