Kedves kuzin!

[COIMB] Átkozott Koimbrák

Csak a Puffin ad Neked erőt és mindent lebíró akaratot...

Most, hogy elmeséltem életem történetét, menj és sétálj egyet!

"Nekem úgy tűnik ez az Úr a legnagyobb kópé. Az emberek rettegnek tőle. A tulajdonos szerint csúnyán elbánhat velünk, ha nem adjuk oda az asztalt. Ez az Úr közismert a csibészek között. Tangónak hívják! Az a tény kedves kuzin, hogy mi kis kópénk Tangonak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej!"

Ha még nem jöttél volna rá, drága kuzin a mi kis klánunk Bud Spencer és Terence Hill rajongókból tevődik össze, bár hozzáteszem mi nem vetjük meg a pozitív hullámú Kelly Hősei filmet sem, hiszen ha erősen gondolunk arra a hídra akkor az biztos ott lesz, hiszen az egy álomszép vasúti híd! :)

"Nézd, minket nem érdekel a német hadsereg van nekünk épp elég bajunk úgyis..."

Amennyiben Te sem érzed normálisnak magad, akkor várunk szeretettel......vagy annélkül!

- by Van_der_Bosch_Parancsnok

"Nos, eltekintve a bűztől, ami a szavaiból árad, attól tartok Mr. Wandernek igaza van...."

- by Szultan

"- Nincs valami meló?" "-Lépj be a szakszervbe." "- Ááá, szóval rendőrök akarunk lenni mi?" :)

A próbaidő 4 hét, az alábbiak mihamarabbi teljesítésében a tagság segít a zöldfülűeknek!

Senkit sem utasítunk vissza, ha a feltételeket belátható időn belül teljesülni látjuk.

A "szakszervbe" lépés minimum követelményei:

0. Betöltött 25. életév és 2000 csata!

1. Rádió! Telepített TeamSpeak kommunikációs rendszer és annak használata KÖTELEZŐ, a gyors csapatszervezések érdekében. A szakaszokra és csapat csatákra stb. több szoba is rendelkezésre áll, továbbá „AFK” (ha nem vagy a gépnél), ill. „Gépnél vagyok, de kussolok” (nem szeretnél beszélgetni, vagy ha egyedül akarsz játszani) szobák is biztosítva vannak.

2. Aktivitás! A 30 napnál régebben csatázott profilok automatikus törlésre kerülnek a klán tagsági listájáról. Kivételt képeznek az előre megindokolt távolmaradások.

3. Gyakorlat! Az összesített wn8 érték minimum 1000 pont, a www.noobmeter.com oldal alapján.

4. Egy harckocsi sem ártana! Minimum 1 FIX tier6 és 1 FIX tier8 tank a strongholdra / versenyekre / szakaszokra / csapat csatákra és századokra használható állapotban és kivitelben.

5. Támadni, támadni, támadni! A klán által megszerzett Stronghold bónuszok bővítése, illetve megtartása érdekében minden tagnak részt kell vennie az erődcsatákban havonta legalább 100 doboz erejéig. Továbbá akinek 10-es tankja van annak szükség esetén az SH támadás/védés kötelező. Azon tagtól, aki az erődcsatákon a klánt sorozatos/gyakori inaktivitásával gyengíti, továbbá az, aki egy hónapon belül egyszer sem vett részt erődtámadásban vagy védésben, megválunk.

6. Csapatutasítás! Utasítás követése és a csapatjáték alapkövetelmény. Katonákra van szükségünk. "Ha a tábornok úr azt mondja hátra menni, akkor hátramenni!"

7. Papírmunka! Facebook COIMB csoport tagság KÖTELEZŐ (akár ál profil létrehozásával) a klán közösségi életének és a friss hírek megismerésének érdekében.

A klánról szóló cikk: http://www.wotinfo.hu/item/1240-magyar-klanok-bemutatasa-coimb

Szállóigéink:

"I don't good tank!" és "HALÁÁÁÁÁL!"

Az oldalt készítette Van_der_Bosch_Parancsnok.