Magamról
(FOE) MCLOAD OF LEADER TEAM (EX)
 
               
 
Commodore 64 tevékenységem 1992-1997 között:
A Commodore 64-el először 1992. év karácsonyán találkoztam, ami nem kis meglepetés volt számomra.Első data recorder magnómmal örömmel vágtam bele Rambo rejtelmeibe, drága szüleim segítségével.
Kezdetekben nem gondoltam, hogy radikális változást fog hozni életemben a Commodore64, de visszaemlékezve csodálatos évek következtek.
A kezdeti próbálkozások és a játékörület után, 1993-1994-től kezdem el komolyabban foglalkozni a Commodore 64 szoftveres és hardwares működésével.
Basic nyelven programoztam. Néhány introt és egy kezdetleges kalandjátékot írtam, ami sajnos az évek alatt megsemmisült.
Később a Leader Team nevű csapatban munkálkodtam swapperként (és lemezújság szerkesztőként), ami talál a mai számítógép felhasználók számára nem ismert, hiszen a internet elterjedése kiváltotta ezt a feladatok és megszűnt ez a fajta digitális szakadék.
Gyakorlatilag saját szoftverinket és egyéb programokat (demo, játék) cserélgettük egymás között a scene tagjaival Magyarországon és külföldön egyaránt, természetesen postafordultával.
A későbbiekben a Exile csapat tagjai közé emelt ahol szintén swapperként dolgoztam, ha jól  emlékszem később Resource neven(ex-Exile) tevekenykedett a csapat.
Ezekben az években aktívan részt vettem a Magyar Scene életében csapatom tagjaként.
1997.-től inatív lettem teljes mértékben, de szivem mindorokre megorzni ezeket a szep emlekeket.
 
 
A következő Partykon vettem részt Magyarországon:
Liqid 95
ideje: 1995. december 1-2-3
Amiganica Hungarica
ideje: 1997. november 8
 
Kernel
ideje: 1997. március 7-8-9
 
Scenest
ideje: 1996