Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Ingyenes szolgáltatásaink
Elektronikus bevallás
Adó törvények
Tanácsadás
Árajánlat kérés
Elérhetõség
Fõoldal
Fórum
Partnereink
 
Kezdő vállalkozások könyvelését az elsó hónapban ingyenesen vállaljuk
 
 

Üdvözöljük a Contador PLUSZ Számviteli Szolgáltató Kft. honlapján!

Ismerkedjen meg cégünkkel és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Reméljük, hogy a következő információk meggyőzik munkánk magas szakmai színvonaláról.

Hazánkban az egyre nehezebb gazdasági helyzet óriási feladat elé állítja a vállalkozásokat.
A cégek számára nagyon fontos a könyvelési, adóbevallási elvárásoknak megfelelni. Ezekért a területekért a cég tulajdonosai, vezetői büntetőjogi és anyagi, felelősséggel tartoznak. A számviteli vétség, a könyvek nem megfelelő vezetése, az adóbevallások nem jól, nem határidőben való elkészítése, elkészíttetése büntetést vonhat maga után.

Könyvelőirodánkat a magas szakmai felkészültség mellett a segítőkészség és a precizitás jellemzi. Az eredményes munkavégzést regisztrált mérlegképes könyvelőnk két évtizedes szakmai tapasztalata garantálja. Ügyfeleink érdekeit maximálisan képviseljük.

Amennyiben könyvelőt keres, vagy szeretne váltani, új vállalkozását szeretné beindítani, adótanácsadásra van szüksége, válassza cégünket! Telefonáljon, küldjön e-mailt, illetve keressen személyesen bennünket. További kérdéseire készséggel válaszolunk.

Üdvözlettel:
Valastyán Ilona
regisztrált mérlegképes könyvelő, vezető

 


FRISS HÍREK
2010 06 13 Új adó törvények
2010 06 13 Új helyre költöztünk!

© 2011 Contador PLUSZ Számviteli Szolgáltató Kft. | Design by PS
Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás HunVista Linktár és Kereső - SEO, keresőmarketing és online marketing webmestereknek TopSite.hu - A web legjobbjai. webstatisticsstarbug toplista Keresned sem kell! European Toplist Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
Yox hírek TopLista - TOPunderground.hu - Toplista WYW kereső MEGAPORT Áraréna - könyvelés árak