Thiago Ramirez és az MC

A karaktere(i)d története(i).

Thiago Ramirez és az MC

HozzászólásSzerző: Daily » 2011.03.28. 18:18

Thiago Hernandez

Insane Vagos MC

Kép

A kezdetek

Születtem, 1990. Február 15.-én Los Santosban. Apám, Victor Hernandez az Insane Vagos MC egyik alapító tagja volt, Anyám szülés közben meghalt így apámnak kellet felnevelnie engem. Az iskolai éveim elég jók voltak, jó eredményeim voltak főleg sportból, de nagyon szerettem volna a Vagosokkal lógni, motorozni, élvezni az életet így mikor kijártam a 8. osztályt úgy gondoltam, hogy nekem nincs szükségem több tudni valóra, elég ez és tovább már nem jártam az iskolába persze ez apámnak eleinte nem tetszett, de később elfogadta. Amikor 18. évemet betöltöttem kaptam egy motort és végre nem a lakókocsiba ültem hanem felpattantam a vadonatúj motoromra és követtem a többieket.

A nagy balhék

Az ország járása sem mehetett állandóan, idővel talán unalmassá vált volna. Eleinte Los Santosban volt apámnak egy kocsmája, de azt később a Mongolok felgyújtották és nem volt pénz újra beindítani a bizniszt, meg ugye a Mongolok úgy is vissza jöttek volna, szóval elhagytuk a várost és egy kis faluba akartunk letelepedni, és kocsmát nyitni, élni a minden napjainkat és aki ezt nem hagyná annak ellátnánk a baját, na hát ebből nem volt hiány.. elég sok ember akart nekünk rosszat. Először, egy hegy melletti kis faluba lyukadtunk ki. A neve: Angel Pine volt, itt a helyi lakókocsi telepet akartunk ki sajátítani magunknak, persze ez a helyieknek nem nagyon tetszett, így meg próbáltak minket félre állítani, de nem úgy megy az természetesen nem hagytuk magunkat, nem nagyon érdekelt minket, hogy ők mit akarnak, csak magunkra gondoltunk. Ezeknek a balhéknak a következményei.. hát nem szépek. Az egyik tagunk mikor bement a kisboltba venni kaját, még bent volt kilopták a kerekeit természetesen megtaláltuk a lakókocsi telepen kilyukasztva egy üzenettel amiben ez állt: Húzzatok innen k*ögök vagy nagyon súlyos következménye lesz. Elolvastuk és szét téptük, majd eldobtuk. Másnap a helyi motorosok jöttek oda, a nevük .. ’’Mérgezett kipufogók’’, már a nevükön is jót nevettük, de le becsültük őket, keményebb mint hittük, az. Az egyik tagunkat elrabolták és megölték, ezek arról voltak híresek, hogy a túszokat szét darabolták, hát igen másnap kaptunk egy csomagot a tagunk keze volt benne, egy üzenettel a tenyerében: Mi szóltunk, de ti le*artátok, mivel tudtuk, hogy kik voltak azok felkerestük őket jött az egész banda, ott tanyáztak mindig a hegy lábánál egy faházban, odamentünk baseball ütőkkel és úgy gondoltuk, hogy elverjük őket, de nem sikerült mivel többen voltak így visszavonultunk és elhagytuk a várost, igaz, hogy nem érdekel mások véleménye, de nem akartuk, hogy ártatlanok sérüljenek meg persze ez egy-két tagunknak nem tetszett, de mivel Apám volt a főnök és elég sokan álltak mellette így elhagytuk Angel Pine-t és elkezdtünk keresni más helyet ahol lóghatunk.

Red County - Montgomery

Így jutottunk el Montgomery-be, nyugis kis városkának tűnt, ezt nem hagyhattuk fel kellet dobni. Az ottani lakókocsi telep üresen állt, nem tudni miért még a helyiek sem tudták így hát mi beköltöztünk oda, megvettük az eladó házakat. A sheriffnek nagyon nem tetszettünk, minden kis dologért minket vett elő. Ezzel nem tudtunk mit kezdeni, nem akartunk a hatóságok ellen fordulni, nem akartuk elhagyni a falut. Megpróbáltunk normális életet élni, ám mindenki háta mögött illegális dolgokkal is üzleteltünk és persze minden kocsmai verekedésbe benne voltunk. A falut mi dobtuk fel, az egyik Vice President – Alejandro Ramirez nyitott egy kocsmát a lakókocsi telep mögött név szerint: Vago’ Nation elég jól ment az üzlet, sőt, jobban mint hittük, de sajnos semmi sem tarthat örökké.

Insane Vagos MC – A halál

Három hónappal később egy nagyobb verekedés tört ki egy úton lévő motoros bandával a Satan’S MC-vel, bejöttek a kocsmánkba, szétverték, de ezt az egyik tagunk látta azonnal jött is szolni nekünk, mi oda állítottunk, bementünk és elkezdődött a verekedés, sajnos ez ember veszteséggel járt. Apámat, Victor Hernandezt leszúrták egy üveg szilánkkal pont szíven túl sok vért vesztett így mire kiért a mentő meghalt. Apám halálával az egész banda szétesett, én és Aljeandro meg még pár tag maradtunk, de később ők is leléptek, felhagytak a motorozással. Alejandro és Én próbáltuk össze gyűjteni a tagokat, de nem nagyon ment. Sok-sok ideig ketten jártuk az ország utat. A végrendelet szerint a banda új Presidentje én lettem. A tagokat még most is próbáljuk össze szedni, újra szervezni a bandát több kevesebb sikerrel.

((Bocsi a hibákért:D de nyelvtanból nem vagyok jó #D))
Dimitri Markovich
Red County Sheriff Dept.
----------------------------
Thiago Hernandez
Insane Vagos MC
Daily
Tag

InGame neved: Dimitri_Markovich

Re: Thiago Ramirez és az MC

HozzászólásSzerző: Shark » 2011.03.29. 12:45

(( semmi baj, majd jobban átnézem és szólok, hogy hol a hiba ))
"A cápa nem eszik embert, de nem szabad megbízni benne"

Kép
Kép

Renegade Five - Loosing Your Senses
Shark
Kvázi tag

InGame neved: Teodor Alvarez

HozzászólásSzerző: Daily » 2011.03.29. 14:13

((Ezt most k*va fontos volt elmondani xD ))
Dimitri Markovich
Red County Sheriff Dept.
Thiago Hernandez
Insane Vagos MC
Daily
Tag

HozzászólásSzerző: Shark » 2011.03.29. 14:16

(( Gondoltam, szólok. De nem olvastam el még teljesen, de már vessző hibákat találtam. ))
"A cápa nem eszik embert, de nem szabad megbízni benne"

Kép
Kép

Renegade Five - Loosing Your Senses
Shark
Kvázi tag

InGame neved: Teodor Alvarez

HozzászólásSzerző: Daily » 2011.03.29. 14:32

((Elnézést kérek Mr. Tökéletes))
Dimitri Markovich
Red County Sheriff Dept.
Thiago Hernandez
Insane Vagos MC
Daily
Tag

HozzászólásSzerző: Joker » 2011.03.29. 14:49

((jaj hagyjuk már ezt a helyesírási okoskodást..... elég unalmas))
Joker

http://kepfeltoltes.hu/view/110317/joker_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Joker
Újonc

InGame neved: Jack_White

HozzászólásSzerző: Lance9559 » 2011.03.29. 17:41

(( Érezzük az iróniát, srácok! :lol: Cool story, bro! ))
WILLIAM LYNCH - The Lynch Crime Syndicate
ZACHARY PATERSON - San Andreas Sheriff's Department

_

Lance9559_____________________________________Countylife RP____________________________________Egyebek
Adminisztrátor_____________________________________________Fórum________________________________________________SAMP
SASD - Angel Pine_________________________________________Szabályzat____________________________________________YouTube fiók
Sheriff_______________________________________________Kérdések & válaszok________________________________________SAMP Fórum
Fórum főadmin____________________________________________Információk____________________________________________by Lance9559
Lance9559
Tag

InGame neved: Zachary_Paterson

HozzászólásSzerző: Daily » 2011.03.29. 18:48

((Engem nem zavar, hogy ő Mr. Tökléletes, de én rühellem ha kijavítgatnak hogy mit hogy írok, szal ezt tartsd magadnak meg..Theodor))
Dimitri Markovich
Red County Sheriff Dept.
Thiago Hernandez
Insane Vagos MC
Daily
Tag

Vissza: Karakter életrajzok.