Jack Newton [ELFOGADVA]

Jack Newton [ELFOGADVA]

HozzászólásSzerző: leito2222 » 2011.03.14. 11:03

(( In Character ))

SZEMÉLYES ADATOK

Dátum:2011.03.14

Családneve:Newton
Keresztneve:Jack
Középső neve(i):-
Születés helye, ideje:Los Santos 1979.12.23.-án születtem.

Jelenlegi lakcíme:4th Street
Telefonszáma(i):(( még nincs, mert szerver sincs ))

Neme:Férfi
Súlya:85KG
Magassága:187cm

Iskolái:Abraham Lincoln általános iskola, Blaise Pascal középiskola, Isaac Newton fő iskola
Jelenlegi munkahelye:Nincs jelenleg munkám.

Az USA állampolgára? Ha igen, hol született, ill. nőtt fel?:Los Santosba születtem, és itt is nőttem fel.

Van érvényes személyautói jogosítványa? Ha igen, volt már büntetve?:Van, de nem voltam büntetve.

Volt már letartóztatva?Nem

Milyen munkaidőben tudna dolgozni? (Reggel, napközben, éjszaka.):Napközben

Jelenlegi fizikai állapota elfogadható?:Igen

Volt már egyéb rendőrség, sheriff's department tagja? Ha igen, milyen ranggal, illetve beosztással?:Nem

Jelentkezett már más rendőrséghez, sheriff's departmenthez?:Nem

Kérjük írja le, hogy miért szeretne a SASD tagja lenni. (min. 2 paragrafus):Szeretném megfékezni a bűnt, szeretném büntetni a droggal és fegyverrel való csempészés embereit. Szeretnék rengeteget járőrözni, és példát mutatni a családomnak. Szeretnék rengeteg kocsit igazoltatni, és figyelmeztetni, hogy ha épp gyerek is tartózkodik az autóban, figyelmeztetni, hogy vegyenek gyerekülést STB. Rengeteg Drogcsempészt, fegyvercsempészt, EMBERcsempészt próbálok majd elkapni. Rengeteget járőrözni szinte egész délután (( ha hazajövök suliba. )) Ezért akarok rendőr lenni.

NYILATKOZAT

Tisztában vagyok vele, hogy a most megadott információk a San Andreas Sheriff's Department felhasználhatja ellenem bármilyen nemben, tovább adhatja egyéb bűnüldöző szervnek az Egyesült Államok határain belül, illetve kívül.

Elfogadom, hogyha elutasítanak, akkor nem jelentkezhetek az elkövetkező akadémián, csak az utánna következőn.

Minden jogommal tisztában vagyok,

Aláírás:Jack Newton
Dátum:2011.03.14[/spoiler]

(( Out of Character ))

Kor:13
Nem:Férfi

Írd le a karaktereid neveit, szintjét, és jelenlegi munkáját.:Jack Newton, 1, semmi (mivel nincs még szerver:D)

Voltál már admin által büntetve? (Kick, jail, ban, etc.):Nem

Tisztában vagy az RP-zés szabályaival?:

Mennyire vagy aktív? Hány órát tudnál online lenni hétköznap, illetve hétvégéken?:5-6óra

Voltál már a szerveren egyéb SD tagja? Ha nem, más szerveren voltál már?:Nem

Jelenleg tagja vagy bármely nemű szervezetben? Ha igen scriptelt, vagy unofficial?:nem

Voltál már a SASD tagja?:nem

Tudsz helyesen írni, nagy kezdőbetűt használni, ill. mondatvégi írásjeleket alkalmazni?:igen

Miért szeretnél SASD tag lenni? (min. 1 paragrafus):Mert szeretek rendőr lenni, és szeretem az izgalmas RP-t
(( erre ooc válaszoltam, mert, ottvan fent, hogy RP miért szeretnék ))
leito2222
Újonc

InGame neved: Jack Newton

Re: Jack Newton

HozzászólásSzerző: Lance9559 » 2011.03.14. 12:34

Kép

Tisztelt, Jack Newton.

A jelentkezési lapját feldolgoztuk, és közös megegyezés alapján elfogadtuk. Ne feledje, ez még csak az első lépcső volt, ahhoz, hogy teljes jogkörű sheriff lehessen. Kérjük mihamarabb lépjen kapcsolatba a felvételt vezető tisztjeinkkel - Dimitri Markocivh, Zachary Paterson.

Üdvözlettel,
Zachary Paterson
SASD - Angel Pine
WILLIAM LYNCH - The Lynch Crime Syndicate
ZACHARY PATERSON - San Andreas Sheriff's Department

_

Lance9559_____________________________________Countylife RP____________________________________Egyebek
Adminisztrátor_____________________________________________Fórum________________________________________________SAMP
SASD - Angel Pine_________________________________________Szabályzat____________________________________________YouTube fiók
Sheriff_______________________________________________Kérdések & válaszok________________________________________SAMP Fórum
Fórum főadmin____________________________________________Információk____________________________________________by Lance9559
Lance9559
Tag

InGame neved: Zachary_Paterson

Vissza: Jelentkezési lapok archívuma.