Üdvözlünk az oldalon!

Ez az oldal Magyarországon egy olyan havonta megjelenő online rapmagazint mutat be, mely az amerikai rapperek világát és dalszövegeit hozza közelebb a magyar rajongók számára. Az ”újságban“ minden alkalommal bemutatjuk híres előadók életrajzát és az évek során elért munkásságát. Továbbá nevesebb és kevésbé híres előadók magyarra fordított dalszövegeiről is olvashattok. A szerkesztők sok éve foglalkoznak a témával, korábbi fordításaik és munkáik már ismert lehet a témában jártas érdeklődők körében. A szakma különböző területeiről (design, fordítás, önálló alkotások, instrumentális alapok gyártása, amerikai szlengek magyarázata) elért sok éves tapasztalatunk vezetett minket eme közös munka havi rendszerességgel történő megalkotására.

Az első szám szeptember közepén jelent meg az olvasóktól kapott pozitív visszajelzések vezettek bennünket egy saját oldal elkészítéséhez. Mivel a magazin csak neten lesz az olvasók számára elérhető és e-mailen történik az igénylés (a Megrendelőlap kitöltésével) ez egyfajta közelebbi kapcsolatot is teremt majd az olvasók és a szerkesztők között. Ami részben a mi munkánkat is várhatóan előrébb viszi, mivel így közelebbről megismerhetjük olvasóink igényeit és a rapbéli érdeklődési területeiknek, ezáltal jobban eleget tudunk majd tenni.

A havi rendszerességgel megjelenő magazin ára példányonként 900 Forintba kerül, melyeknek tartalmáról a borító képére kattintva nyerhettek több információt. Senki nem marad le a korábbi számokról sem ugyanis tudjuk, hogy nem mindenki egy időben értesül majd lapunk létezéséről, ezért a szerkesztőkkel úgy alakítottuk ki az oldalt, hogy a korábbi számok is bárki számára elérhetőek legyenek, tehát minden már megjelent példány rendelhető lesz a későbbiekben is.

Részletes információkért a magazinecream@gmail.com e-mail címről kaphattok tájékoztatást, az e-mailekre, 1-max. 2 nap alatt válaszolunk mindenkinek. Bízunk benne hogy magazinunk hónapról hónapra elnyeri olvasóink tetszését és közelebb hozhatjuk a rappet minél szélesebb kör számára.