2005. VI. 06

MEGNYITOTT AZ OLDAL!

A mai napon (2005. 06. 06) végre megnyitotta magát az oldalam, amelyen sokat dolgoztam, nem kímélve időt, és fáradságot, de megérte. Remélem, minél többen fogjátok meglátogatni, és elnyeri majd tetszéseteket. A bővítés folyamatosan zajlik, ígérem, hogy ami még hiányos, az ki lesz bővítve a közeljövőben, ám a suli még tart, így egy kicsit, még hátra van egy kemény időszak számomra. De mit is csépelem a szót: nyomjatok egy visszát, és böngésszetek kedvetekre az oldalamon!

2005.VI.11                    

Ígéretemhez híven frissítettem az oldalt, ezáltal megújult majdnem teljesen a Starcraft részleg, kicsit fejlesztettem a kezdőlapot, és elvégeztem a kisebb kozmetikai tisztogatásokat.

2005.VI.18

Újabb frissítés, melynek következménye, hogy alul nem kell mozgatni a görgetősávot. Egyébként nekem már vége a sulinak, és így több időt tudok a fejlesztéssel tölteni, ám Június végén, és lehet hogy Júliusban is kevesebb lesz a frissítés.

2005.VI.19

Újabb frissítés, melynek során egy új faj, egy új menü, és egy helyszínek leírását tartalmazó menüpont is felkerült az oldalra. Az új menüre (Letölthető térképek) vonatkozó jogok a Jogok menüben!

2005. VI. 25

Két új menüvel bővült a Gyűrűk Ura részleg, valamint, kisebb tisztogatást is végeztem. Remélem látszik, hamarosan új design-ja lesz az oldalnak, de ez még várat magára. Amúgy remélem, meg vagytok elégedve.

2005. VII. 9

Egy kicsit változott a honlapdesign, és szerintem javult is, a galéria frissítve lett, a kezdőlapon, és a Gyűrűk Ura részlegben a képekre kattintva is lehet közlekedni .

2005.VII. 16

A történet helyén egy új menü van, ahol most már nem egy, hanem több történetem is olvasható. Ahogyan ott is írva vagyon, nyugodtan küldhettek történeteket, de nemcsak Starcraft hanem Harry Potter témában is.

2005.VII.23

Új map került fel a letölthető térképek közé. Ezeket Nándinagyúr készítette. Letölthetitek bátran, mivel nem vírusfertőzött (átfutattam a víruskeresőn).

2005.VII.31

A húgom születésnapjának alkalmából megújult a Starcraft részleg kezdőlapja. Ezen felül két új cucc is felkerült a honlapra, mindkettő stratégia. Ha nem jönnek be (amit kétlek azért), vagy szeretnétek új stratégiát küldeni, nyugodtan keressetek meg a formastar@freemail.hu e-mail címemen.

2005.VII.5

Újdonságként felkerült a fórum is a crusader.atw.hu oldalhoz. A fórumot a kezdőoldalon találhatod, úgyhogy amint lehet regisztráljatok. Most egy darabig nem lesz frissítés de szerintem kibírjátok majd.

2005.VIII.21

A mai napon megújult a letölthető térképek részlege, és amint látjátok, az index is megváltozott, de persze már korábban. Sajnos mindjárt kezdődik a suli. Ez volt a mai rossz hír.

2005.VIII.27

Örömhírrel szolgálhatok: Megnyitott a Warcraft részleg, ami innentől fogva már csak bővülhet. Nem sok dolog van rajta eddig, de remélem, egy ideig el lesztek ennyivel is.

2005.X.29

A frissítéseket a jövő hét után körül megkezdem, talán már előbb is.

2005.X.31

Na, végre frissítettem. Megújult a Stronghold Crusader részleg, majdnem egészen, és a Két „craft” (Starcraft, és Warcraft) könyvrészlege is megújult. Ezt érdemes közepes betűmérettel nézegetni.

2005.XI.5

Megnyitott a fantasy részleg, amelyet Konoko művével avatunk föl, a fantasy részleg ezentúl a Warcraft részlegben található. Jó olvasást!

2005.XI.6

Újítás a Stronghold Crusader háza táján, már elérhető az első hadjárat (Hadba hívás) végigjátszása.

2005.XII.04

Frissítés a Warcraft részlegben, kitettem a két hiányzó kampány (Invasion of Kalimdor, Eternyties End) végigjátszását (ezt én írtam), ám ha egy kicsit türelmesek vagytok, egy remek hős leírást, és egyéb nyalánkságokat láthattok, de nem jómagam, hanem Belunt személyétől.

 

2005.XII.11

 

Felkerültek az első belunt féle dolgok a Warcraft menübe! Érdemes elolvasni!!!

 

2005.XII.26

 

Frissítés a Belunt cuccai között (felkerült az általa írt Night Elf végigjátszás is), és megtekinthető jó pár karácsonyi kép. Hogy hol? A főoldalon a legalsó kék betűs hirdetésnél!

 

2006.I.15

 

Végre elkészült az új hősök menü!  Belunt és én fele-fele alapon összedobtuk, tehát megtekintése kötelező! J

 

2006.I.29

 

Elkészült az új fórum, a phpbb segítségével. Remélem tetszeni fog.

 

2006.V.27

 

Igen, pontosan 1 éve, hogy megtörténtek az első próbálkozások a crusader.atw.hu portáján. Az akkor még csak 3 témakörből álló honlap mostanra 4 témával foglalkozik, egyszer ment át teljes design váltáson, több menü fel lett újítva, hírlevelünk lett, megújított fórum, és még sok apró-cseprő újítgatás.

Szeretném megköszönni a látogatóknak, hogy a látogatási ráta meredeken ível felfelé. Ezt csakis nektek köszönhetem, és kérlek, még sokáig maradjatok velem. Crusader, a házigazda

 

2006.VI.25

 

Frissítettem a Starcraft részleget, beleírtam a battlecruisert az egységekbe, és a Terran stratégia is felkerült az oldalra.

 

2006.07.09

 

Felment az oldalra Konoko regénye, természetesen frissítve, fejezetekre osztva. Olvasása nem kötelező, de nagyon melegen ajánlott!!!

 

2006.07.19

 

Új részlegek a warcraft 3 részlegben, a frozenes frissítésről a lángoló légióról, és a történelmükről. Tessék megnézni. Amúgy a mai napon elszúrtam a fórumot, de (újratelepítés után, már) négy darab sablon közül lehet választani

 

2006.09.24.

 

Nagy szünet után ismét frissítés, egy vadiúj galéria vár minden kedves érdeklődőt. Bár a nagyság átka, hogy kis időbe beletelik, amíg betölt, de szerintem érdemes rááldozni azt az egyszer öt percet.

 

2006.09.25.

 

Felújítottam a Starcraft részt, néhol még hiányos, de igyekszem bepótolni. Addig is ha színt akarsz vinni a képbe, mutass rá! Egy füst alatt a Warcraft történelem is új alakot öltött.

 

2006.10.07.

 

Több apróbb újítás után újabb nagy volumenű beavatkozás, a Warcraft Hősök menü megújult. Igaz, a naturális hősök, most nem tekinthetők meg, de a többi ismét fönt van, úgyhogy tessék megtekinteni.

 

2006. 10. 08.

 

Most már zenét is lejátszik az oldal, plusz a hősök a Warcraft részlegben most már hangot is tartalmaznak, ezeket meghallgathatod, ha a képükre kattintasz!

 

2006.10.09.

 

Megújult a Warcraft 3 Human Campaign végigjátszás menüje. Ez csak a kezdet, idővel az összes így fog kinézni.

Vissza