Modellezés

 

 

"DEMÓ" asztal*

DEMÓ aszta 2.2*

Saját modul rendszer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza
Főoldal

 

 

Mint minden gyermek nekem is volt kis koromban, kisvasutam, először csak Karácsonykor a fa alatt, vagy a szobát birtokba véve. Sajnos az évek és a tudatlanság miatt ez tönkre is ment.

2002 őszén kedveltem meg újra a modellezést egy akkoriban szokásosnak mondott kiállításon. Ott ismerkedtem meg olyan fiatalokkal akik nem egyszerűen modelleztek, hanem a városi közlekedési járműveket építgették. Akkor kezdett el engem is érdekelni ez a része a vasútmodellezésnek

Először egy kisseb csapattal szerettünk volna  nagy dolgokat végbevinni, de sajnos a bürokrácia megakadályozta a fiatal tehetségek kibontakozását.

Pár év kihagyás után tagja lettem egy Budapesti modellező egyesületnek ahol több évig építgettem a csapat asztalait. Innen személyes okok miatt 2011 tavaszán váltottam egy kisseb de jóval barátiasabb "klubba".

Jelenleg itt építgetem immáron saját "nagyszabású" terveimnek megfelelő villamos és metró rendszerét ami a U-Bahn und Straßenbahn Modellsystem nevet kapta. Ez a rendszer természetesen alkalmas arra, hogy a Széchenyi István Vasútmodellező KLUB asztalaival összeköthető legyen, így kiállításokon együtt is meg lehet majd csodálni ha elkészülök vele.