LEGÚJABB!!!

--**-- Nyári leállás!! -- Miskolci Diákolimpia -- 2015 évzáró úszóbulir ól és a csapatépítés pillanatairól képek a Galéria menüben--- **--

Tartalmas böngészést...

 

Linkjeink:

musz-link

és...

uszoranglista_link

 

zaszlo

Látogatóink száma

 

cvvse_felirat

Támogatói

celldomolk_logo

 

vulkanfurdo_logo

 

jufa_logo

vulkanpc_reklam

Mottó:  ’’Nagyobb gonddal ápold tested épségét is,
Hogy az méltó lakása legyen lelkednek,
S könnyebben cselekedhesd a jót

Széchényi Ferenc 1817

Weboldal utolsó frissítése: 2017.07.28.

 

Kedves egyesületi tagok és szüleik!

Amint már korábban jeleztük, egyesületünk Július 28-tól várhatóan Szeptember 4-ig nyári szünetet tart. A pontos kezdésről még természetesen jelezni fogunk! Addig is mindenkinek jó pihenést és ősztől várunk minden régi és leendő egyesületi tagot sok szeretettel! https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f4c/1/16/1f642.png

Üdv:

Barbi néni és Péter bácsi https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f4c/1/16/1f642.png

 


 

Az Országos Úszó Diákolimpia III. korcsoportjának döntőjét 2016.03.20-án (vasárnap) rendezték meg Miskolcon!
Vas megyét és a celldömölki Városi Általános Iskolát képviselték a Celldömölki Vulkán Vizi Sport Egyesület versenyzői. Szülők, testvérek és az edzők szurkolhattak 5 gyermeknek, aminek meg lett az eredménye.

A 100 méteres fiú gyorsúszásban az előkelő 3. helyet szerezte meg Kovács Balázs, időeredménye: 1:08,72.Balázs rajthoz állt még 50 m mellúszásban és saját egyéni csúcsát megjavítva végül a 16. helyen ért célba.

Egyetlen leány indulónk, Horváth Anna is helytállt és eddigi időeredményét megdöntve 100 m gyorsúszásban a 15. helyen zárt.

Majd a legizgalmasabb versenyszámot a 4x50 méteres fiú gyorsváltót követhettük feszült figyelemmel. A fiúk indulási névsora: Kovács Balázs, Finta Barnabás, Takács Ábel és Fonyó Máté. A felállás jónak bizonyult, hisz a 18 csapatból a 7. helyen végeztek. Dicséretes, hogy egy kis egyesületből idáig eljutottak gyermekeink és a szülők, edzők együtt konstatálták megérte elutazni, időt és fáradtságot nem kímélni értük.

Gratulálunk a versenyzőknek és további szép, eredményes versenyzést kívánunk!

Büszkék vagyunk!

Képekért katt IDE!

 

Pápai úszóversen képei ITT megnézhetőek.