Tartalmas böngészést...

 

Linkjeink:

musz-link

és...

uszoranglista_link

 

zaszlo

cvvse_felirat

Támogatói

celldomolk_logo

 

vulkanfurdo_logo

 

jufa_logo

Tisztelt Tagok, Szülők, Kísérők!

2012. szeptemberétől Egyesületünk megkezdte az új úszóév munkáját, a már megismert oktatókkal együtt működve, melyben folytatjuk a korábban elkezdett építkezésünket. Néhány változást már hirdettünk, és megtekinthetők a honlapon, faliújságon, ezekről néhány gondolat:

- Az egyesület alapszabályzata kimondja, hogy az egyesületben való tagság feltétele a 12 havi, adott hónapnak megfelelő mértékű tagdíj befizetése, független a gyermek foglakozásokon adott havi részvételek számától, mely elmulasztása a tagság megszűnését okozhatja. A tagdíj befizetése után jogosult a gyermek részt venni az egyesület oktatásain, meghatározott és szervezett edzések idején, oktató jelenlétében.

- Tisztelettel megkérnénk a kedves Szülőket, Kísérőket, hogy oktatás ideje alatt a gyermeket oktatóra bízva, jelenlétével az oktatás menetét szíveskedjen nem zavarni, távolról figyelni gyermekét a hatékony és nyugodt munka érdekében.

- Az oktató a szülővel vagy a gyermek kísérőjével a foglalkozás előtt, illetve utána tud egyeztetni.

- A medence térben a papucs használta kötelező!

- Az egyesület foglakozására, a Fürdőn való belépéskor szíveskedjenek a kártyát felmutatni, esetlegesen az aktuális napi díjat a Fürdő felé téríteni.

  • A kezdést megelőzően 5 perccel korábban érkezni!
  • Az edzésről való távol maradást, a hiányzást megelőző alkalomkor jelezni!

Köszönjük:

Celldömölk, 2012. szeptember 3.
CVVSE edzői kollektíva