Tartalmas böngészést...

 

Linkjeink:

musz-link

és...

uszoranglista_link

 

zaszlo

cvvse_felirat

Támogatói

celldomolk_logo

 

vulkanfurdo_logo

 

jufa_logo

CVVSE:

 

A Celldömölki Vulkán ViziSport Egyesület gyermekeit lelkes és fiatal edzők : Bertus Barbara és Modori Péter irányítják és készítik fel

„...Először is, szeretnénk minél több gyermekkel, minél több emberrel megismertetni a vízi sportok egyikét, az úszást, tanuljon a vízzel bánni, érezze jól magát benne, szeresse meg. Hangsúlyozzuk a sport fontosságát mindennapi életünkben, az egészség megőrzéséhez, jobbá tételéhez hozzá tartozik azt gondolom. Lehetőséget biztosítunk a tanulásra, fejlődésre, ismerje meg mind az 5 úszásnemet, tanuljon meg szabályosan és hatékonyan úszni, lásson egy úszóversenyt is hogy néz ki és aki motivált ilyen irányba, irányítjuk a további felkészülését, sikereihez támaszt nyújtunk, legyen ez a Club a család után egy olyan hely, ahol mindig segítséget kaphat és feltöltődhet.
A sport nevel bennünket a hétköznapi életben is, egyfajta tartást is ad, ilyen szellemben mi is edzések alkalmával nem csak sportolunk, nem csak a testtel foglalkozunk, hanem a gyermeket tudatosságra, pontosságra, szorgalomra, gondolkodásra, és természetesen tisztességre ösztönözzük. Helyezze el magát a világba akár egy verseny alkalmával vagy tudásának felmérésével, alakuljon ki egy képe magáról környezetéről, hasznosan formálja magát és közösségét. Azt gondolom az egyik legjobb és leghatékonyabb nevelő hatású forma a sport, amit befektetünk azt is kapjuk vissza.

Nagyon fontosnak tartom említeni, hogy csapat munkáról van szó, mind kollégák és mind edző versenyző sportoló és sportoló között is. Nyilván a csapaton belül vannak irányítók, de egymásért dolgozunk akkor is ha egyéni sportág, hiszen segíteni tudjuk a másikat minden edzés alkalmával vagy azon túl is.

Versenyzési szándékaink is vannak azokkal, akik kellően motiváltak ebbe az irányba, feladatunk, hogy minél jobb egyéni teljesítményt nyújtson sportolónk, saját gátjait leküzdve és előrébb másszon létráján. Szeretnék minél több gyermekkel egy szakmai minimum vizsgát elérni, tehát hogy a szabályos úszásnemek ismeretében van és a MUSZ által kiírt és minősített versenyekre el juthasson. Természetesen a mi közösségünknek ugyan úgy része, oszlopos tagja, aki azért jön, hogy egészségét megóvja. Mindenki a saját és általa támasztott követelményeknek küzd és feleljen meg azoknak, ezt mi támogatjuk...”