21 April 2026 22:29:05
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Rui Costa - Új csapat,új célok blog
banyai2000
#1 Hozzászólás nyomtatása
01 January 2014 18:02:34
Világbajnok

Regisztrált: 31.08.11

Sziasztok! Rui Costa vagyok a 2013-as Világbajnokság mezőnyversenyének győztese . Úgy gondoltam indítok egy blogot melyben lefogom írni a csapat történéseit és a versenyeken való szereplésem . Első blogomban bemutatom a 2014-es menetrendem és a csapat valamint a saját céljaimat . Kezdjük is el !
2014-es naptár :
A felkészülést a dombos 1 naposokra hazai pályán az Algarvei körön fogom kezdeni,majd bele is csapunk a közepébe egy World Tour versennyel a Paris-Nizzával . Ezután egy,nagyon sok versenyes hónap Április fog következni ahol el fogok indulni a Pais Vascon majd átmegyünk az Ardenekbe,ahol az Amstel,Fléche,LBL hárman fogok indulni . Ezután hónap zárásaként jön a Romandiai körverseny . Egy hosszabb közel 2 hónapos szünet után maradunk svájcban és jön a Tour de Suisse ahol meg akarom majd nyerni 3.alkalommal is ezt a versenyt . Egy újabb több ,mint 1 hónapos kihagyás után következik a Tour de Pologne utolsó felvezetőként a Vuelta a Espanara . A Vuelta után következik a Világbajnokság,ahol címvédő leszek,majd a Lombard 1 napossal zárom az évet .
Célok:
5 célom van ezt sorrendbe állítottam . Ezeket akarom a szezont során teljesíteni .
1.Valamelyik Ardenneki klasszikus megnyerése
2.Vuelta Top 3
3.Tour de Suisse megnyerése
4.Il Lombardia Top 3
5.Pais Vasco Top 3
A 2012-es Vuelta a Espana Tippelde
ezüstérmese
A 2012-es Tour de Pologne Tippelde ezüstérmese
A 100.Tour de France Tippelde győztese
Sípos János nyugodj békében .

banyai2000
#2 Hozzászólás nyomtatása
01 January 2014 18:02:51
Világbajnok

Regisztrált: 31.08.11

Na sziasztok újra jelentkezem a blogommal melyben elmesélem mi is történt Januárban a csapattal és kitérek magamra is .
Először is kezdjük a csapattal . A Január mindig az évnyitó World Tour versenyről a Santos Tour Down Underről szól . Nos ez ién is így volt . Mi egy sprinter csapatot vittünk a versenyre,Richeze volt az 1.számú emberünk,de ha ő esetleg leszakandna itt van helyette Cimolai . A verseny 5 síkabb szakaszból állt,azért síkabb,mert némelyiken voltak kicsit keményebb emelkedők és ott van még z 5.szakaszon a Willunga is amely valószínűleg el fogja dönteni a versenyt . Az 1. egy szinte teljesen sík szakasz volt,csak egy 4.kategóriás domb nehezítette az etapot . Ennek megfelelően sprint döntött a végén melyben Gavazzi nyert Meersman előtt meglepetésre Cimolai 3. Richeze pedig 4.lett . Következő etapon össze is jött az első szakaszgyőzelmünk az évben Cimolai kpott nagyon jó felvezetést Favillitől ő pedig meg is nyerte a szakaszt és átvette a vezetést összetettben . Következő 2 szakaszon Impey és Appolonio diadalmaskodott , utóbbin Richeze 4.lett . Jött Willunga és hiába Cimolai vezette az összetett tudtuk,hogy ezen a napon el fogj veszíteni a trikót így is történt Kessiakoff nyerte a szakaszt és ezzel a versenyt is . Utolsó szakaszon Fenn nyert Richeze itt 6.lett . Összetettben Kessiakoff,Voigt,Wegmann lett sorrend Cimolai 9.lett .
Nagyon megváltoztak dolgok mióta tavaly 2 szakaszt megnyertem a Touron és megnyertem a világbajnokságot . Megismernek az emberek az utcán és autógrammot kérnek . Amikor egy kisgyerek odajön hozzád és kér egy aláírást az valami fenomenális érzés . Nemsokára kezdődik számmora a szezon maradunk Portugáliában és az Algervei körön veszek részt akkor jelentkezem újra addig is . Sziasztok !
A 2012-es Vuelta a Espana Tippelde
ezüstérmese
A 2012-es Tour de Pologne Tippelde ezüstérmese
A 100.Tour de France Tippelde győztese
Sípos János nyugodj békében .

Ugrás a fórumra:

1,052,013 egyedi látogató