Heti hírek
Írta: E-mail - Dátum: 09 March 2011 07:21:49
Több fontos hírrel is jelentkezem - bár mind ilyen kis rövid hír. Haladjunk fontossági sorrendben. Egy kicsit rendbetettem az oldal Pro Cycling Manager 2010 részlegét, mostmár olvashattok róla egy rövid bemutatót, a Galériában találtok képeket (sőt Ti is küldhettek be ha van 1-1 jó képetek!), illetve ami a legfontosabb a Letöltéseket is feltöltöttem, minden ami kell egy jó játékhoz az megtalálható a Letöltéseink között (megjegyzés: PCM Daily-re regisztrálni kell és be kell jelentkezni ezek eléréséhez!).

Emmea90 bejelentette hogy a Pro Cycling Manager Italia újra megszervezi a Pro Cycling Manager Online Világbajnokságot. Aki ért angolul csak az jelentkezzen, ugyanis a kommunikáció ezen a nyelven folyik. Részletek a fórumban! Ha netán jelentkezik valaki a Magyar közösségből azt jelezzétek, mert az oldalon is szeretnénk beszámolni a magyarok eredményeiről!

Megjelent a PCMDaily 2011-es adatbázisa (megtalálható a Letöltéseink között). Szükséges hozzá a Public Beta letöltése (6,5 GB), és erre kell még feltenni egy végleges verziót (370 MB). Ez az első 2011-es adatbázis, úgyhogy már az idei csapatokkal is nyomhatjátok! Jó játékot!

És a végére talán a nektek legfontosabb információ: úgy tűnik sikerült orvosolni az xml-szerkesztést, ami azt jelenti hogy el lehet készíteni a Magyarosítást a játékhoz. A munka el is kezdődött, 3 fordító dolgozik jelenleg és terveim szerint a PCM Daily 2010 és 2011-es adatbázisaihoz lesz kiadva. További igényeket lehet jelezni, illetve ha van aki még segítene a fordításban az is szóljon. Hogy mikorra lesz kész azt nem tudom, szabadidőből csináljuk, de próbálunk sietni!