Pro Cycling Manager 2011 Információk
Írta: E-mail - Dátum: 17 June 2011 19:31:21

Hamarosan itt a Pro Cycling Manager 2011-es kiadása. Június 23-án jelenik meg a játék. Hogy addig se unatkozzatok összeszedtem az eddigi információkat és képeket.


Teljes hír

Grafika tekintetében elég sok változtatás történt, ahogy láthatjuk is a képeken. Főként a versenyzők modellje változott meg. Ennek köszönhetően már nem fognak szellemként átmászkálni egymáson. Emellett sok új 3D elem került a játékba. A szakaszkészítők is használhatják ezen új elemeket, ugyanis új terepek és tájak is várnak minket.

A szakaszról annyit tudni hogy a 2010-es kiadáshoz képest 65%-kal nőtt a szakaszok száma, ami azt hiszem igen szép szám!

A legnagyobb fejlesztés a Cyanide szerint azonban a játékmenetet érte. Ahogy már említettem a versenyzők nem fognak átmenni egymáson /megtörténhet még mindig, de jóval kisebb számban/, javítottak a tavalyi játék rákfenéjén a sprinteken, sőt teljesen átdolgozták őket, mint ahogy a hegyi részhajrákért történő versenyzést is.

2011-től a csapatok támogatói is változhatnak (pl. a Saxo Bank kivonul és egy másik támogató jön be helyette). Ezen dolgok változáshoz még annyit tettek hozzá hogy csapatmenedzserként kapcsolatban lehetünk egy bizonyos szinten a szponzorokkal. Például a szponzornak lehetnek regionális és országos szintű célversenyei ahol teljesíteni kell.

Az adatbázisba is belenyúltak a fejlesztők, így mostantól minden versenyzőnek lesz egy népszerűségi mutatója. Egy támogató pl. azt is kérheti majd Tőled hogy igazolj le egy népszerű, az ő országából származó kereskest. Tipikus példaként említem Thomas Voecklert a Europcarból.

A Cyanide úgy döntött hogy a GameCenteres online játék megoldást elveti, így mostantól közvetlenül a játékon keresztül kapcsolódhatunk egymáshoz.

Gépigény – jelentősen nem változott, de mint tudjátok nem ugyanúgy fut a játék egy ilyen gépen, mint egy szupergépen. Ezt már a 2010-ben is tapasztalhattuk. Monof gépén pl. sokkal jobban néz ki minden mint az enyémen :-P

Operációs rendszer: Windows XP SP2 / VISTA SP1 / 7
Processzor: Pentium4 2,2GHz / AthlonXP 2800+ or higher
RAM Memória: 1024 Mo (XP) / 2048 Mo (Vista)
3D Videó kártya: Nvidia GeForce 6600 / ATI Radeon X700 or higher, 128Mo, DirectX 9.0 and Shaders 2.0 compatible
DVD-ROM: 2X Drive
Hely a merevlemezen: 6Go
Hangkártya: DirectX 9.0 compatible

További újítás hogy a játék megvásárolható lesz XBOX-ra és PS3-ra, akit érdekelnek ezen konzolok a játék honlapján talál részletesebb infókat. Ha már játék honlap: a www.cycling-manager.com továbbra is a játék hivatalos honlapja, itt bárhonnan megrendelhető és letölthető a játék – teljesen legálisan. Csupán egy bankkártyával kell rendelkeznünk és megfelelő mennyiségű pénzzel /jelen esetben 45 Euró/. A játék olcsóbban is megszerezhető elvileg Angliából – ezzel kapcsolatban még várom a részleteket.

A játék már előrendelhető, de a megjelenési dátuma június 23. Szóval eddig kell várnunk. Jó hír hogy máris van hozzá valós-név adatbázis. A németek viszont megtörték az átkot, náluk már kapható a játék, így a német játékosok elég sok képet feltettek már a netre. Ez nem tudom mennyire legális, de majd lejátsszák a Cyanide-dal. :-D

Képeket hamarosan teszünk fel a galériába, viszont hogy ne csak a szöveg menjen elhoztam a játék bemutató videóját. További jó várakozást mindenkinek, akár egyedül akár a fórumunkban a megfelelő topikokban.

Íme a videó: http://youtu.be/rpdFHYaAF_c