Menu

 

 

 

 

Üdvözöllek a honlapon! 

Hírek:

 

2009-11-03: Get Em Up. Ezt a nevet viseli a csapat legújabb szerzeménye. Nem, ez még nem az új albumról származik. A bandát az NFL Madden 10 készítői kérték fel, hogy készítsenek egy ütős kis tracket a legújabb jégkorongos konzolhoz. B-ék el is vállalták a feladatot, így született meg a Get Em Up. A számot ezen a címen hallgathatjátok meg: http://www.youtube.com/watch?v=9rzCNdhLChI&feature=related

 

2009-11-03: Új album öt év után! Még ebben az évben, azaz 2009-ben megjelenik a Cypress Hill legújabb albuma, amit már nagyon vártunk, hiszen a 2004-es Till Death Do Us Part óta a banda nem jelentkezett új kiadvánnyal. Az album a Rise Up címet viseli majd. Közreműködőkben ezúttal sem lesz hiány. A Guns N Roses és a Velvet Revolver híres gitárosa, Slash és a Linkin Parkból és a Fort Minorból jól ismert Mike Shinonda is együtt dolgozik majd a srácokkal. A korong megjelenésről még nincs pontos időpont, de valamikor december tájékán már a boltokba kerül a várva-várt lemez.

 

2009-11-03: Az oldal a héten kisebb átalakításon megy keresztül. Pár dolog frissülni fog. Megpróbálok sok új információval szolgálni. Várhatóan a hét végére teljesen elkészülök a frissítésekkel.

 

2009-11-02: Az oldal két év után újraindul!

A portál célja, hogy összegyűjtse a magyarországi Cypress Hill rajongókat és, hogy újabb híveket szerezzen a bandának.

 

Ajánlott felbontás: 1024x768 Tesztelve Mozilla Firefox és Microsoft Explorer böngészők alatt lettek.

Régebbi hírek itt: Archivum

 

Számláló

Cypress Hill Rajongói Oldal. 2009. Működik 2005.10.09. óta. Webmester: Bazsi.