Daewo - Chrevrolet - AUTÓBONTÓ 


Daewoo és  Chevrolet  Autóbontó

Daewoo és  Chevrolet bontott utángyártott, és gyári új  alkatrészek.

Karosszéria,   Futó- és  Kormánymű,  Fékrendszer,

Elektromos szerelvény, Motortartozékok,

Egyéb tartozékok alkatrészek!

Raktárról illetve megrendelésre, 24 órán belülI postai utánvéttel is.

Kia  és Hyundai  új típusaihoz gyári vadonatúj alkatrészek, kedvező áron. Tekintse meg cégünk történetét.

Termékeinket 1999 óta  Dél-koreából és Lengyel országból importáljuk.

Daewoo! Garancia a minőségre!

Szüksége lenne egy Daewoo alkatrészre, de nem találja sehol a megfelelő kereskedést? Nincs ideje órákat fordítani az utánajárásra? Szeretne mindent beszerezni egy helyen, megfizethető áron?

Kínálatunkban biztosan megtalálja a szükséges darabot!
Tudta, hogy a Daewoo Motor Co. Ltd.-et 1978-ban alapították Dél-Koreában? Bizony, már több mint 30 éve van az autópiacon, ám Európába csak 1995-ben érkezett. Ez volt az első vállalat, amely kizárólag saját hálózatát használta az értékesítésre. 2001-től azonban a General Motors tulajdona, ennek következtében rendre átnevezték az autókat, mint Chevrolet, Buick, Pontiac, Holden és Opel.

Célunk vevőink minden igényének kielégítése, legyen szó Daewoo alkatrészről, vagy másról. Ha fontos Önnek autója megfelelő karbantartása, ne menjen máshova. Ha kérdése merülne fel, érdeklődjön telefonon, örömmel segítünk.

Ha autójába Daewoo alkatrészt szeretne, akkor térjen be hozzánk!

Kia alkatrészek is kaphatók


Ha jó minőségű Kia alkatrészre lenne szüksége, itt biztos megtalálja. Miért töltené az időt hirdetéseket böngészve? Nálunk rövid időn belül megtalálhatja autójához tartozó alkatrészét, ráadásul kedvező áron juthat hozzá.

A Kia a vezető autógyártók egyike. Már több mint 68 éve dolgoznak a kényelemért és a megbízhatóságért. Eleinte kerékpáralkatrészek gyártásával foglalkoztak, melyek egyik érdekessége az volt, hogy kézzel készültek. A 60-as évekig Koreában nem készült motorkerékpár. 1961-ben gyártották az elsőt. 1962-ben pedig elkészült az első teherautó is, ami nagy előrelépést jelentett. 1974-ben az ország első személygépkocsija jött ki a gyárból. 1998-ban az ázsiában lévő válság elérte a Kia-t, így össze kellett olvadnia a Hyundai Motorral. Mára már több központjuk is kiépült Európában, az USA-ban és Japánban. Mondhatjuk, hogy az egész világot átölelő hálózattal rendelkeznek. Ennek köszönhetik, hogy az újításokban az élmezőnyben járnak és tovább fejlődhetnek.

Nézzen körül az oldalunkon, hogy megtalálja Kia autóalkatrészét jó minőségben!teszt

KIA -  HYUNDAI - ÚJ - ALKATRÉSZEK