Főmenü

Főoldal
Programok
Játékok
Zene
Filmek
Háttérképek
CD/DVD borítók
Hírjelentés
Vendégkönyv
Fórum
Linkajánló
Weblapszerkesztés

 

Online játékok

King of the Hill
Sub Commander
Cannon Blast
Torpedó
Itt a piros, hol a piros?
Jet Pack
Quick Draw

 

Szolgáltatások

Bannerkészítés
(ingyen)
Honlapkészítés
(olcsón)
Gmail regisztráció
(ingyenes)

 

Archívumok

Zakopane

Gmail regisztráció

 

A Gmail egy, a Google keresőóriás által fejlesztett levelezőrendszer, mely magyar nyelven is teljesen rendelkezésre áll. 2.5 GB (nem, nem írtam el) :) tárhely áll rendelkezésre teljesen ingyenesen. Gyors és mindig elérhető. Van vírus és spam szűrés. Egyéni szűrők is beállíthatók, ezek sokkal többrétűek mint más ingyenes szolgáltatóké. A könnyebb rendszerezés érdekében e-maileinket címkézhetjük. Ezek akár mappáknak is megfelelhetnének, de jobbak, mert egy levélre többféle címke is akasztható, így olyan, mint ha 1 levelet több mappába is tehetnénk. A beszélgetések (ha ugyanabban a témában váltogattok több e-mailt) automatikusan csoportokba rendeződnek, ez megint csak a könnyebb áttekintést és a beszélgetések könnyebb nyomon követését teszi lehetővé. (Hisz ott vannak fölötte az előzmények.) Van címtára is természetesen, ezekbe ha akarjuk, automatikusan bekerülnek az emberek, akitől levelet kaptunk vagy mi küldtünk. Levélíráskor a teljes eszköztár és sok extra áll rendelkezésünkre és sok ingyenes szolgáltatóval ellentétben nem lesz hirdetés e-mailjeink alján. Leveleinkben nyugodtan küldhetjük mostantól az előzményeket idézve (amire reagálunk), nem lesz tőle csúnya a levél, mert a program automatikusan rejti és csak gombnyomásra mutatja. Aláírások automatikusan fűzhetők leveleinkhez. Nagy fájlok is csatolhatók egy e-mailhez.
Rengeteg segédprogramot lehet telepíteni hozzá, például egy Gmail Notifier nevűt  is, aminek köszönhetően nem kell megnézni a postafiókunkat, mert szól, ha új levél érkezett.

Jelenleg béta állapotban van, így nem lehet regisztrálni, meghívásos alapon lehet bejutni. Mivel iszonyatos méretekben terjed, talán nemsokára majd a regisztráció is elérhető lesz a gamma verzióban. Én rengeteg meghívóval rendelkezem és mivel mindenkinek csak ajánlani tudom a Gmailt, ezért ha szeretnétek ilyen postafiókot, akkor menjetek a Fórum ezen részlegébe és igényeljétek ezt. Mindössze egy e-mail cím megadása szükséges, ha ez esetleg nem publikus, akkor privát üzenetben is elküldhetitek nekem (de tényleg csak akkor, ha nem publikus) :)
Ehhez regisztrálni kell a Fórumon, de ez mindössze néhány másodpercedet veszi igénybe és erre szükség van biztonsági okokból.


Az ilyen postafiókok automatikusan tovább mennek majd a gamma verzióba!Figyelem!
Ideiglenesen nem tudunk Gmail meghívókkal szolgálni!
 

Honlap

Hírek
Saját bannerek
Készített bannerek


 

Fórumkérdés
Szerinted igény van újra a Fórumra?

Igen
Nem
Nekem mindegy

Lezárt szavazások eredményei

 

 

 

A Legjobb Scriptek Szállítója
Reklámozza Ingyen Weboldalát ! Banner TOP 2004 - http://bannertop.reklam-csere.hu

Hibát találtál a honlap bármelyik oldalán? Írd meg!


Design: v2.1

Designed by Warner
Copyright 2005-2006 Dark Portal
Minden jog fenntartva!