Dax IldikÓ - webprogramozÓ

A szomszédja már a neten van! És Ön?

 

kÖszÖntŐ

Sok szeretettel üdvözlök mindenkit, aki meglátogatta oldalamat! Remélem, elnyeri tetszését és Ön is hasonlót szeretne készíttetni velem!

figyelem

A XXI. században már nélkülözhetetlen az interneten való megjelenés. A megfelelő bemutatkozó oldalt Önnek is elkészítem, hogy lépést tudjon tartani a kihívásokkal.
Aki nincs fenn az interneten - nem is létezik.

Mit kaphat Ön?

A mai kihívásoknak meg kell felelnie, ha vállalkozását, bevételeit növelni szeretné! Ennek egyik legegyszerűbb, leggazdaságosabb módja, hogy szolgáltatásait az interneten is hirdeti. Nem csak a régi ügyfelek megtartásában, hanem újak megszerzésében is nagy szerepe van a saját weboldalnak. Önnek lehetősége van statikus, azaz egyszerű weboldalt készíttetni, de dinamikusat is. Ebben az esetben adatbázisban tárolódnak az adatok. Regisztráció, bejelentkezés után a látogatók írhatnak a fórumba, amely azonnal látható az oldalon.

A közösségi oldalak lehetőségét is kihasználva igény szerint ott is reklámozom Önt és cégét, illetve honlapját.

Önnek is elkészítem profi weboldalát regisztrációs lehetőséggel, fórummal, galériával, kereső optimalizálással, webstatisztikával. A statisztika menüben Ön is nyomon követheti, mennyien látogatták meg weboldalát, mennyi időt töltöttek ott.

A weboldalt előre elkészített sablonok felhasználásával készítem, ezért gyorsabb és olcsóbb a megvalósítása. Több, mint 1000 websablonból választhatja ki az Ön cégének legmegfelelőbb sablont. Az elkészített, internetre feltöltött weboldalt folyamatosan karban kell tartani, az információkat frissíteni kell - ezt a feladatot is leveszem válláról, hogy Ön nyugodt lehessen mindig a legfrissebb információk vannak az interneten Önről és vállalkozásáról, cégéről.

Ha elnyerte oldalam a tetszését és Ön is szeretne hasonlót készíttetni, hogy felvegye a versenyt a konkurenciával hívjon, vagy írjon e-mailt!
Ha nem tudom azonnal fogadni hívását 1 munkanapon belül felveszem Önnel a kapcsolatot, hogy a részletekről beszéljünk.

Elérhetőségeim: Írjon nekem e-mail-t vagy hívjon!

telefonszámom: 06-20/453-7452.

2018. 08. 19. 10:13:37, Vasárnap

Jelenleg 1 látogató online.

File feltÖltÉs

Tréfás kártya feltöltés

Név:
Kép a kártya elejére:
Kép a kártya hátuljára:
Szöveg a kártya elejére:
Szöveg a kártya hátuljára:
Leiras:
 
 

 

Statisztika


freestat.hu

counter

 

Bemutatkozás | Bejelentkezés | Köszönet a design-ért! Design | Az oldalt készítette: Dax Ildikó