Rózsika-apartman
FONYÓD
PARTNEREINK
Rózsika apartman - apartman Hun-Web Linkek Szálláshelyek ToplistaSzállás - Hellotourist.net Keresned sem kell! Weblink Linkgyűjtemény, Linkek  Utazás - utazas.wyw.hu
horgasz.huWebkatalógus Linkkatalógus WYW Directory HOLIDAYCAFE Szállás Magyarországon és külföldönbalatoniszallas
Balaton szállás és apartmanKiadó szállások a Balaton körül
Szállás, szállások, apartmanok belföldön és külföldönTöbb ezer kiadó belföldi és külföldi szállás a worldaccomodation.com oldalon
Szállás Link Katalógus       Balatonfüred szállás  
Linkgyűjtő        Utazás apró
Fonyód Rental - Holiday rental - Rózsika-apartman, Fonyód
Fonyód Rental - Holiday rental - Rózsika-apartman, Fonyód
Fonyód Rental
látogató számláló
TÁRSOLDAL:
http://rozsikaapartman.atw.hu
Fontos információk!
- Üdülési csekket, SZÉP-kártyát sajnos nem tudunk elfogadni!
- A vendégek háziállatot sem az apartmanban, sem az udvaron nem tarthatnak!
- Főszezonban a 18 és 70 év közötti vendégeknek az apartman bérleti díján felül személyenként és vendégéjszakánként 360,-Ft idegenforgalmi adót is kell fizetniük az Önkormányzat számára (elő- és utószezonban az idegenforgalmi adót átvállaljuk!).
- A turnusok alapesetben szombati napon kezdődnek és egy, vagy több hét időtartamig tartanak.
- Az apartman 14:00 órától foglalható el és azt legkésőbb - a nyaralás elteltével - 10:00 óráig át kell adni a tulajdonosnak.
- A vendégek az okozott kárt megtéríteni kötelesek!
- Az apartmanban az együttélés írott és íratlan szabályait be kell tartani, a vendégek viselkedésükkel, hangoskodásukkal sem a tulajdonos, sem a környék lakóinak, nyaralóinak pihenését, nyugalmát nem zavarhatják.
- Az apartman tulajdonosa - különbejáratú elszeparált helyiségekben - folyamatosan a szálláshelyen tartózkodik, így egy esetlegesen felmerülő probléma esetén a vendégek rendelkezésére áll, bármilyen kérdéssel bizalommal lehet hozzá fordulni.
A foglalásról:
- A szálláshelyet akkor tekintjük foglaltnak - a foglalást is csak akkor jelöljük honlapunkon -, amennyiben az igénybe kívánt időtartamra eső szállásdíjnak 20%-a a tulajdonos részére előre kifizetésre került.
- A foglalót ki lehet fizetni személyesen a szálláshelyen, el lehet küldeni a szálláshely címére rózsaszín postautalványon, vagy szükség esetén banki átutalással is utalni lehet. Az utóbbi esetben a bankszámlaszámot e-mailben, vagy sms-ben közöljük az apartmant lefoglalni szándékozó személy részére. Amennyiben a vendég előre jelzi foglalási szándékát, valamint azt, hogy a foglalót postán, vagy banki átutalással feladta, abban az esetben pár napig (a foglaló megérkezéséig) az igénybe venni kívánt időszakra a szálláshely értékesítését, bérbeadását szüneteltetjük.
- Ha a foglalót kifizető vendég a tervezett nyaralás megkezdése előtt 30 napon túl jelzi a szálláshely igénybevételéről történő elállását, úgy a foglalót - a postai, vagy banki költségeket leszámítva - visszaküldjük részére, 30 napon belül történő lemondás esetén az előre kifizetett foglaló a szálláshely tulajdonosát illeti.
- Az apartman kialakításánál fogva kizárólag csak egyben kiadó, csak szoba kiadása nem lehetséges! Ebből adódóan pl. ha 2 személy kívánja nálunk eltölteni a szabadságát, akkor a többi, üresen álló szobákat, helyiségeket más idegen személyek részére nem adjuk ki. Ezt a helyzetet az áraink is tükrözik. Természetesen az nem lehetséges, hogy pl. 2 személy kiveszi az apartmant, majd ezt követően  sokadmagával elfoglalja azt, hivatkozva arra, hogy az üres szobákat rokonai, barátai rendelkezésére bocsátja. Amennyiben a bérlőkhöz további személyek is csatlakoznak, akkor azok részéről is a szállásdíjat, idegenforgalmi adót az adott napokra ki kell fizetni.
Kulcsszavak
nyaralás, Fonyód, fonyódi, apartman, kiadó, Balaton, balatoni, szoba kiadó, apartman, kiadó, ház kiadó, nyaralás Fonyódon, Balatoni nyaralás, fonyódi apartman, szállás, szálláslehetoség, kiadó apartman, urlaub in Ungarn, urlaub am Plattensee, urlaub in Fonyód, urlaub in Rozsika-apartman, Rózsika apartman, zimmer, zimmer frei, Plattensee, családi nyaralás, családi szállás, családi szállások, olcsó szállás, olcsó szállás Balaton, olcsó szállás Fonyód, olcsó apartman Balaton, olcsó apartman Fonyód, olcsó nyaralás Balaton, olcsó nyaralás Fonyód, szálláshelyek, szálláskereső, nyaralás Magyarországon, Nyaralás a Balatonnál, Nyaralás Fonyódon