Magánrendelési idő:
kedd-csütörtök 16-20h-ig
Oep-es rendelési idő:
Hétfő: 12.30-18.30 Dr. Sárkány Béla
Kedd: 7.30-12.30 Dr. Mátai Sándor
Szerda: 7.30-12.30 Dr. Sárkány Béla
Csütörtök: 14.00-20.00 Dr. Mátai Sándor
Péntek: 12.30-18.30 Dr. Sárkány Béla

 
Bemutatkozó

Cégünk elődje a Dentpraxis Fogorvosi Bt. 1992-ben alakult. Budán a műegyetemnél volt az első privát rendelőnk 2004-ig. 1995 decemberében költöztünk ebbe a kedves kis faluba Felsőpakonyra.

Ekkor még üzemelt a borsodi két fogorvosi rendelő is. Egyik Ricse községben, másik Tiszakarádon. Itt 12 falú fogászati ellátásáról gondoskodtunk kb.10 évig. Máig sok kedves emlék fűz oda minket. Időközben átalakultunk, Dentpraxis Fogorvosi Kft. lettünk.

Már egészen a kezdetektől szerződésünk volt a SOTE-vel, mert mindig szerettünk fiatal, lelkes orvosokkal dolgozni. Ez most is így van.
Jelenleg Felsőpakonyon két fogorvosi rendelőt üzemeltetünk. Az egyik OEP által finanszírozott, ott területi ellátási kötelezettségünk van 2003 óta.

Privát rendelőnket 2009 novembertől kezdtük üzemeltetni, hogy egy kicsit tehermentesítsük a Dobó K. utcai rendelőt és itt olyan kezeléseket is eltudjunk végezni melyet az OEP nem finanszíroz, viszont igény van rá. Két orvos és két asszisztens, ill. dental higiénikus áll ma rendelkezésre, hogy a régi és új Pácienseinket egyaránt kiszolgálja.

Nyitottak vagyunk minden újra, ami a szakmát illeti, ezért állandó továbbképzésen, szaktanfolyamokon stb. képezzük magunkat.Célunk betegközpontú, magas színvonalú fogászati ellátást biztosítani Pácienseinknek!

Meggyőződésünk, hogy a komoly munka mellett mosoly, kedvesség, empatikus készség és családias hangulat kell, hogy jellemezzen bennünket, hogy szívesen jöjjenek hozzánk.

Minden kedves fogászati problémával küszködő Pácienst szeretettel várunk!!!