AktuálisEgyesület póló
2000 Ft

Edzések

Ideje:
Felnőtt csoport:
Hétfő, szerda, péntek
18:00 - 19:30
Új gyerek csoport
(8-14 év):
Szerda, péntek
17:00 - 18:00
Helye:
Bocskai István
Általános Iskola
(új tornaterem)


Dojo etikett


Övvizsga
követelmények

2009. 12. 26.
Évzáró beszámoló
2009.12.23-án megtartottuk immár hagyományosnak mondható évzáró rendezvényünket. Az eseményt Zoli sempai nyitotta, meg aki köszöntötte a jelenlévö karatékékat, szülöket és a környezö klub meghívott vezetöit. Nagy örömünkre többen eljöttek azok a derecskei karatésok közül azok is, akik már csak ritkán veszik fel a karate ruhát. Majd Zoli sempai értékelte az idei évet az edzések, edzötáborok, versenyek szempontjából. A tavalyi évben bevezetett „Az év derecskei karatésa” díj átadása idén se maradt el, azonban most két karatékát emeltek ki. „Az év kezdö derecskei karatésa” díjat Tóth Gergö kapta, aki idén szeptemberben kezdett el karatézni és nagyon sokat haladt elöre ezen rövid idö alatt, szinte minden edzésen ott van, példát mutat a kezdöknek. „Az év derecskei karatésa” díjat pedig Fülöp Emese kapta, az egyesületben elvégzett munkájáért. Természetesen mi tanítványok is megajándékoztuk edzöinket és megköszöntük egész éves kitartó munkájukat. Ezzel az este „hivatalos” része véget ért és elkezdödhetett a szórakozás.

Pár játékos feladattal folytattuk a programokat, ahol kiderült, hogy a legkisebb lányunk, Kitti, 4 nagy fiúval az ölében se lapul össze. Majd a székeken egyensúlyozva próbáltunk névsorba rendezödni. Ezek a feladatok rögtön meghozták az alap hangulatot. Majd 4 csoportba rendezödtünk és az activity karatés változatát játszottuk. Ahol ugyanúgy mutogatni, rajzolni és körül írni kellett, viszont karatés kifejezéseket. Voltak fejtörö feladványok, de mindenki jól érezte magát.

A szervezett programok itt véget értek, jöhetett a reggelig tartó bulizás. Kyra most is elkápráztatt minket a hangjával. Majd jöhetett a karaoke. Amire az elején nem nagyon volt vállalkozó, mindenki félve énekelt a mikrofonba, de egy idö után feloldódott a csapat és ment az éneklés. Bár hangunk nem annyira, de önbizalmunk annál nagyobb volt, így igen jó hangulat alakult ki. Örültünk, hogy a szülök is beszálltak az éneklésbe. Köszönjük Levi sempai-nak a programot, bízunk benne, hogy jövöre is hozza.

Reméljük mindenki jól érezte magát.

Képek a Galériában!
vissza
Kapcsolat | E-mail: derecskebudo@gmail.com | Eddigi oldalfrissítés: 161479
Copyright © 2012 Derecske Budo Egyesület