Bemutatkozás : TörténetünkEgyesület póló
2000 Ft

Edzések

Ideje:
Felnőtt csoport:
Hétfő, szerda, péntek
18:00 - 19:30
Új gyerek csoport
(8-14 év):
Szerda, péntek
17:00 - 18:00
Helye:
Bocskai István
Általános Iskola
(új tornaterem)


Dojo etikett


Övvizsga
követelmények
        A derecskei Kyokushin Karate Klub 1998 szeptemberében kezdte el működését a berettyóújfalui Berettyó Budo SE fiókklubjaként. Ez idő alatt számos karatéka nyerhetett betekintést a Kyokushin világába, de közülük a legtöbben "lemorzsolódtak". Mára a létszám stabilizálódott 30 főre, akiknek kitartása, és hozzáállása a legtöbb embernek példamutató lehet. Ebben a 11 éves munkában nagyon nagy szerepet játszik Sempai Pápai Zoltán, aki öccsével Sempai Pápai Gáborral közösen vezeti a tréningeket, és mindketten megpróbálják tanítványaikat mind az edzéseken, mind pedig az élet egyéb területein is motiválni önmaguk és korlátaik legyőzésére.
        A derecskei karatésok az évek alatt számos versenyen vettek részt, ahol szép eredményeket értek el. A derecskei trófeák között szerepel számos utánpótlás magyar bajnoki, diákolimpiai bajnoki, országos bajnoki cím, ráadásul 2006-ban két versenyzőnk, Váradi Edit és Porkoláb Norbert, a magyar junior válogatott tagjai lettek kimagasló teljesítményük eredményeként. A versenyekre való felkészülés bontott csoportokban történik, ezzel is segítve a hatékony munkát.

        A tanítványok nemcsak a versenyeken, hanem a karate budo részében is bizonyíthatják felkészültségüket, és ha elég kitartóak övvizsgát tehetnek, és haladhatnak előre az övfokozatokban. Minden évben két vizsgánk van, decemberben és a nyári edzőtábor végén.
        Immáron hagyományosan a derecskei karatésok a környék többi klubjával együtt (Hajdúszoboszló, Debrecen, Szeghalom), minden évben nyári edzőtábort tartanak a Vekeri- tónál. Ezekben a táborokban 80-90 fő karatés vesz részt. A táborokat a jó hangulat mellett az igen magas szakmai színvonal jellemzi. Ennek köszönhetően sokan tesznek sikeres vizsgát a tábor végén, valamint ez a tábor jó felkészülés az ezt követő Nemzetközi edzőtáborra.
Kapcsolat | E-mail: derecskebudo@gmail.com | Eddigi oldalfrissítés: 161473
Copyright © 2012 Derecske Budo Egyesület