Ráksaláta

Ráksaláta

Hozzávalók:

35 dkg rák tisztítva, főve (kb. 3 csészényi)

1/4 csésze szétmorzsolt fetasajt

1/4 csésze aszalt paradicsom, összevágva

4 csésze brokkoli

1,5 csésze sárgarépa karikára vágva (kb. 3 közepes sárgarépa)

1 nagy fej saláta, összevágva

Az öntethez:

1/2 csésze narancslé

2 evőkanál rizsbor ecet

2 evőkanál olívaolaj

1/2 teáskanál csípős paprikakrém

1/4 teáskanál só

1/4 teáskanál őrölt feketebors

 

Elkészítés:

1. Egy nagyobb méretű salátástálban összekeverjük a saláta alapanyagokat.

2. Egy közepes tálban összekeverjük az öntet alapanyagokat.

3. A salátára ráöntjük az öntetet és jól összekeverjük.

 

Energia tartalma egy személyre: 146 kcal

Szénhidrát tartalma 1 személyre: 11 g

 

Vissza a salátákhoz