DIGITALIZÁLÁS - Budapest

Diaképek, fekete-fehér és színes negatívok,

VHS videók, bakelithanglemezek és hangkazetták digitalizálása

DIAKÉPEK, FEKETE-FEHÉR és SZÍNES NEGATÍVOK DIGITALIZÁLÁSA (JAVÍTÁS NÉLKÜL) 25-50 Ft/KÉPKOCKA

Az elhozott (vagy postázott) eredetikről (nem jogvédett, saját anyag) digitalizált változatot készítünk, amely alkal-mas lehet további felhasználásra - nyomtatás, közlés, postázás, stb.). A digitalizálás minősége az eredeti anyag minőségének a függvénye, minimális korrekciót csak külön kérésre végzünk, de számtalan ingyenesen letölthető kép-javító programmal ez otthon is egyszerűen megoldható. A költség és az elkészítés határideje mennyiségtől függ.

Érdeklődjön - itt!

VHS VIDEÓK DIGITALIZÁLÁSA - 1.200 - 1.800 Ft/KAZETTA-tól (KORREKCIÓ NÉLKÜL).

Az elhozott (vagy postázott) eredetikről - VHS formátumok - (nem jogvédett, saját anyag) digitalizált változatot ké-szítünk, amely alkalmas lehet további felhasználásra - szerkesztés, közlés, stb.). A digitalizálás minősége az eredeti anyag minőségének a függvénye, minimális korrekciót csak külön kérésre végzünk, akár szerkesztés is igényelhető, de számtalan ingyenesen letölthető videószerkesztő programmal ez otthon is egyszerűen megoldható. Az elkészítés határideje mennyiségtől függ.

Érdeklődjön - itt!

BAKELITHANGLEMEZEK és HANGKAZETTÁK DIGITALIZÁLÁSA (LP:1.500 Ft/db, MC: 30 Ft/perc)

Saját tulajdonú elhozott (vagy postázott) eredetikről - LP, MC - digitalizált változatot készítünk, amely alkalmas le-het további felhasználásra - zenehallgatás, CD-készítés, mp3 konvertálás, stb.). A digitalizálás minősége az eredeti anyag minőségének a függvénye, minimális korrekciót ugyan végzünk, de a számtalan ingyenesen letölthető zene-szerkesztő programmal ez otthon is egyszerűen megoldható. Az elkészítés határideje mennyiségtől függ.

 Érdeklődjön - itt!

TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEK
Szereplési (statiszta) lehetőségeket keresőknek korhatár nélkül: KliKK! Gyerekmodellek sokfotós bemutatása! KliKK!
Ha komolyan kíváncsi lennél erre a lehetőségre, akkor érdeklődj! KliKK! Csak belevaló szexis pesti csajoknak! KliKK!