Dilong Éva

Üdvözöljük az oldalon!

Dilong Évának hívnak. Kéz-,lábápoló, műkörömépítőként dolgozom.
Azon kevesek közé tartozom, akik elmondhatják magukról, hogy a munkájuk egyben a hobbijuk is. Nagyon szeretem ezt a szakmát.

2003-ban végeztem az OKJ-s tanfolyamon. Ahol nagy örömmel sajátítottam el a szakma alapjait. Az iskolapadból kilépve azonnal mély vízbe ugrottam, egy szalonban, ahol az első évben dolgoztam, s ahol rögtön élesben gyakorolhattam. Ezalatt visszahívtak az iskolába, ahol én tanultam, hogy segítsem a jövő kézápolóinak, műkörömépítőinek szakmai fejlődését. S, hogy átadjam tudásom legjavát. Nagyon szerettem ezt az időszakot.

2005-ben megszületett az első, majd a második gyermekem. Igy az otthon töltött időt próbáltam minél jobban kihasználni. Otthoni gyakorlások és kísérletezgetések mellett, minden szabadidőmet továbbképzéseken töltöttem. Nem akartam lemaradni, ezért igyekeztem több mindent elsajátítani, minden olyat, amit ehhez a szakmához hozzá lehet kapcsolni.

Majd a 2008. évi visszatérés óta igyekszem a legjobbat nyújtani, mind a manikűrözés és a lakkozás, mind a műkörömépítés, mind pedig a lábápolás terén. Nem tudnék választani e három ág közül. Mindhárom ugyanannyira érdekel.

Szeretek megoldani különleges kívánságokat a lakkozás, és a műkörömépítés terén, szeretem, ha valaki úgy távozik, hogy közben a kimanikűrözött kezében gyönyörködik, és szeretem ha a fájós lábakkal, benőtt körömmel, tyúkszemmel, vagy csak egyszerűen némi bőrkeményedéssel érkező vendég megkönnyebbülve távozik a kezelés végén.

Ha még nem jártál nálam, de szeretnél, hívj bátran, vagy nézz be az üzletbe, ahol baráti légkörben, kedves kiszolgálásban lesz részed!

Ha pedig már jártál nálam, gyere el újra, hogy ismét kellemessé tehessem a napodat!

Mindenkit várok szeretettel!