A munkámról

 

 

Magamról
A munkámról
Referenciák
Képek
Linkek

 

 Már óvodás koromban nagyon érdekelt a zene, szüleim Ének-zene tagozatos általános iskolába irattak be, ahol 8 évig tanultam énekelni, valamint szintén 8 éven át zongorázni... Tulajdonképpen komolyzenén nőttem fel, de a hozzáállásom a zenéhez idővel (úgy általános iskola 8. osztálya körül) kicsit megváltozott...
 
Általános iskola 8-ik osztályában már harmad magammal iskolabulikon zenélgettem (kazettásmagnó... a régi szép idők :))
2000. októberében tudtam igazán elkezdeni komolyabban foglalkozni a diszkózással, amikor is Apagyon a Flintstones Discotech-ben feltehettem az első lemezeket.Ezek után sok hosszú gyakorlás következett, s időközben kitanultam a fénytechnikus szakma alapjait is. 2001. áprilisa már Balkányban ért az AQUA nevű diszkóban, s egészen a diszkó bezárásáig (2002. január) itt dolgoztam, mint fénytechnikus, közben pedig szorgosan gyakorolgattam a mixelést.
 Az AQUA bezárása után nem sok lehetőségem maradt, munkahelyem nem volt, hát elszegődtem ismerős diszkósokhoz, és mellettük gyakoroltam. Néha még visszamentem 1-2 buli erejéig a Flintstones discoba, de inkább Nyíregyháza felé kacsintgattam, ahol a Mélypont kávézóban, és a Club Neoban raktam fel időnként néhány lemezt DJ Tailor és DJ Tyan jóvoltából. 2002. áprilisában ismerkedtem meg Kugler Henryvel (DJ Ricky), aki amellett, hogy a Sunshine Rádió egyik műsorvezetője volt (manapság a Ha-Jó Rádióban dolgozik), a környék egyik legelismertebb, és legnagyobb tudású lemezlovasa. Ricky mellett főleg a funky, R'N'B és funkhouse stílusokkal ismerkedtem meg komolyabban, a következő helyeken: Shamrock Irish Pub (Nyíregyháza), Club 54 (Nyíregyháza), X-Café (Nyíregyháza). Itt jegyzem meg, hogy a DJ Flow nevet is ő "ragasztotta rám".
  2002. augusztusában beajánlott tanítványnak Szakács Tibihez (szintén kiváló lemezlovas, és műsorvezető a Retro Rádiónál), hogy más stílusokkal is jobban megismerkedjek.Vele Máriapócson a Black Box nevű diszkóban zenéltem, majd 2002. augusztus 31-től a nyíregyházi Club Arsenalba jártunk. Itt hamarosan fénytechnikusi állást kaptam, míg 2002. decemberében letettem a DJ szakvizsgámat Szegeden. 2003. decemberétől a fehérgyarmati Fortuna disco resident DJ-je lettem, 2004. májusáig.
  Ezek után 2004. szeptemberében kezdtem el dolgozni a nyíregyházi Sunshine Rádióban technikusként, s innentől számítva majd' minden este szólt legalább egy órán át a saját mixem 99,4 Mhz-es hullámhosszon. 2005. márciusában jöttem el a rádiótól, majd 2005. októberében végetért a Club Arsenalban (Nyíregyháza) közel 3 éven át végzett fénytechnikusi pályafutásom, mivel a Club 90 resident DJ-je lettem péntek- és szombat estéken. 2006. márciusától pedig szombat esténként ismét a fehérgyarmati Fortuna discoban zenéltem. A 2008-as év elejétől a nyíregyházi 4F-Club-ban zenéltem alkalmanként, majd októbertől a Sense Club szombat esti házigazdájaként pörgetem a fekete korongokat.