Elérhetőség


Dombóvári Focisuli Egyesület

7200 Dombóvár
Katona J. u. 37.

Elnök: Tárnok Zoltán
Tel.: 06 20/253-9040
E-mail: tarnokzoltan86@gmail.com

Hírek

 

2021/2022-es év TAO

A 2021/2022-es jóváhagyó határozat letölthető innen:

Sportfejlesztési program:

2020/2021-es év TAO

A 2020/2021-es jóváhagyó határozat letölthető innen:

Sportfejlesztési program:

Öltöző felújításhoz program és jóváhagyó határozat:

2019/2020-as év TAO

A 2019/2020-as jóváhagyó határozat letölthető innen:

Sportfejlesztési program:

KÖZLEMÉNY

A közösségi médiában közölt hangulatkeltő és lejárató információkat tartalmazó üzenetekre az Egyesület elnöksége ahogy eddig, a továbbiakban sem kíván reagálni, úgy gondoljuk teljesen haszontalan lenne ezt megtenni. Ezúton kérjük a Dombóvári Focisuli Egyesületet támogatóktól, labdarúgóitól, szülőktől, velünk szimpatizálóktól, hogy hozzánk hasonlóan a továbbiakban szintén tartózkodjanak a közösségi média ezen formájától.
Nyugodt szívvel kérünk mindenkit erre, hiszen mi magunk is nyugodt szívvel tesszük a dolgunk csakis gyermekekért, Dombóvárért, a fejlődésért és minden éjjel szintén nyugodt szívvel hajtjuk álomra a fejünket. Mi minden, tőlünk telhetőt megtettünk tegnap is, ma is és fogunk töretlenül holnap is. Mi azt valljuk, hogy a lényeges dolgok a zöld gyepen dőlnek el, már ha fel nem parcellázzák és tönkre nem teszik azt...
Hajrá Focisuli, Hajrá Dombóvár!
Amennyiben a Dombóvári Focisuli Egyesület működésével, versenyeztetési-, pályázati rendszerével és egyéb adatokkal kapcsolatban bárkinek információra volna szüksége, kérjük, szíveskedjen postai úton levelet küldeni a 7200 Dombóvár, Katona József u. 37. címre, elektronikus úton pedig a dombovarifocisuli@gmail.com e-mail címre!
Ezen közlemény megosztásával megköszönjük a velünk szimpatizálóknak a segítséget!
Ne feledjétek: itt szabad, itt lehet!

Sporttársi üdvözlettel:
Dombóvári Focisuli Elnökségének minden tagja

2018/2019-es év TAO

A 2018/2019-es jóváhagyó határozat letölthető innen:

Sportfejlesztési program:

 

Újabb sikeres pályázat! A Focisuli az Apáczai iskolával együttműködve nyert el közel 1,5millió ft-ot a gyerekek számára tudatos fogyasztásra nevelés témakörben!

Mély fájdalommal értesültünk róla, hogy a dombóvári labdarúgás ikonikus alakja Bús László
hosszantartó betegségét követően elhunyt!
A Focisuli Egyesület tagjai, munkatársai és gyermekei nevében kívánjuk őszinte részvétünket kifejezni.
Aki teheti pénteken 17:00-kor a katolikus nagytemplomban kifejezheti személyesen is a részvétét!

Nyugodj békében Laci bácsi!

ÉVZÁRÓ!

FELHÍVÁS KÜLDÖTTVÁLASZTÁSRA!

Minimum 6 küldöttre kérjük, hogy szavazzanak! Köszönjük!

Szavazólap letölthető innen:

XIV. DÉL – ZSELIC KUPA SZIGETVÁRI GYERMEK LABDARÚGÓ FESZTIVÁL. U9 (2009-2010) 2018.02.04.

A Dombóvári FE U9-es csapata is részt vett a rendezvényen. A selejtezőknél a csapatok négyes csoportokba lettek besorolva, ahol a körmérkőzések után kialakult a csoportok végeredménye. Csapatunk két győzelemmel és egy döntetlennel méltán került a csoportelső helyre. A helyezésnek megfelelően további körmérkőzéseket játszottak a többi csoport első helyezettjeivel. Az első mérkőzésen a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia első számú csapatával kellett megmérkőzni, ahol remek játékkal, sikerült 7:1-re győzni. Mivel a Szigetszentmiklósi TK 1:1-es döntetlent játszott a Bene F.L.A. csapatával, ezért az utolsó mérkőzésen nekünk a döntetlen is elegendő volt a tornagyőzelemhez. A döntő mérkőzés nagyon izgalmasan kezdődött, sorra maradtak ki a helyzetek mindkét oldalon. Úgy látszott egyik csapat sem tud gólt szerezni. Másfél perccel a mérkőzés befejezése előtt a szigetszentmiklósiak mégis betaláltak. Már kezdtek ünnepelni és talán ez is szerepet játszott abban, hogy 23 másodperccel a hármas sípszó elhangzása előtt egy lefülelt labdából kiegyenlítettünk. Bátran mondhatjuk, hogy a torna legizgalmasabb, legváltozatosabb mérkőzését játszotta a két csapat. A tizenkét komoly csapatot felvonultató tornát két döntetlennel és három győzelemmel a Dombóvári FE csapata nyerte. És hogy biztos ne jöjjünk haza üres kézzel Gyánó Marcell lett a torna gólkirálya 16 lőtt góllal. A győzelemhez nagymértékben hozzájárult a lelkes szülő gárdai, akik fergeteges hangulatot teremtettek a csarnokban. Köszönjük nekik a biztatást a kitartó szurkolást. csapat tagjai: Gyergyói Ábel, Gyánó Marcell, Bús Botond, Teleki Alex, Lakatos Milán, Tóth Balázs, Tóth Norbert, Dörnyei Péter, Somogyvári Zsombor, Gelencsér Vince


Bravúrosan teljesítenek a dombóvári csapatok a téli futsal szezonban

Dombóvárról idén 9 csapat adta le a nevezését az idei tolna megyei futsal bajnokság küzdelmeire. Ebből 6 gárdánk a felsőházba jutott ahol a dobogós helyekért küzdhet. A fiatalabbakkal felálló u8 és u14 az eggyel idősebbek között gyakorolhattott, tanulhatott és állták meg a helyüket. Így u9-ben 2 csapat, u11-ben-u13-ban 1-1 csapat u15-ben szintén 2 csapat, míg az u17 és az u20 küzdelmeiben valamint a lányok bajnokságában további 1-1 csapat képviselte a dombóvári színeket. U17-es korosztályt leszámítva az összes többi bajnokságban akár a bajnoki címért is szoríthatunk csapatainknak az elkövetkező felsőházi tornákon.

Képek a másik U9-es csapatról is!

2017/2018-as év TAO

A 2017/2018-as jóváhagyó határozat letölthető innen:

Sportfejlesztési program:

 

2016/2017-es év TAO

A 2016/2017-es jóváhagyó határozat letölthető innen:

Sportfejlesztési program:

Hiánypótlás:

Mostantól a Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

https://www.facebook.com/dombovarifocisuli/

A hírek jelentős része és képek ott lesznek megtalálhatóak!

TAO – Pályázatok
15/16 – 16/17

Köszönjük az elmúlt időszakban minket támogató cégeknek és mindazoknak, akik felkeresték, meggyőzték és megkötötték a támogatói szerződéseket! Mindezek nélkül egyesületünk működése nem lehetne biztosított!

 • 2015/2016-os pályázat 

Megszerezhető támogatás összege: 21 067 862 Ft
Az alábbi összegeket sikerült az egyesületért dolgozóknak megszerezni (volt olyan felajánlás, ami célzottan a Focisuli számára lett szánva):

  • Nagy Szilveszter 1,5M Ft
  • Právics Attila 11M Ft
  • Börcsök Zoltán 6,5M Ft
  • Kövécs Róbert 1M Ft

 

 • 2016/2017-es pályázat

Megszerezhető támogatás összege: 24 890 129 Ft
Az alábbi összegeket sikerült az egyesületért dolgozóknak megszerezni (volt olyan felajánlás, ami célzottan a Focisuli számára lett szánva):

  • Nagy Szilveszter 2M Ft
  • Právics Attila, Börcsök Zoltán 12,5M Ft
  • Péter Imre 0,4M Ft