| Szerző |
Üzenet |
|
| Mike Hiller |
Elküldve: 2008.3.31. 18:57 |
|
|
Árnyvadász

|
|
| Vissza az elejére |
|
| Nathalia Reagan |
Elküldve: 2008.3.31. 19:01 |
|
|
Alfanőstény

|
Na igen... Bár, lehet, hogy nem ártana nevet és alteregót változtatni... Legalább is nekem...  |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Mike Hiller |
Elküldve: 2008.3.31. 19:05 |
|
|
Árnyvadász

|
a név maradhat.. csak az állás uncsi  |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Mike Hiller |
Elküldve: 2008.4.1. 8:53 |
|
|
Árnyvadász

|
Nos, nem vagyok egy nagy biológus.. de a fekete szín nem jellemző a leopárdokra.. vagy ha mégis akkor azt 'fekete'párducnak hívjuk.. hmm asszem kitaláltam valamit.. és az az utolsó véres izé.. remélem nem vámpír  |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Lorenzo Baresi |
Elküldve: 2008.6.4. 10:33 |
|
|
Vezérhím

|
-ÉN vagyok az új Alfa.. az előzővel végeztem. HAHAHAHAHA..
*Kés a kézben. Véres. Mosolya ördögi. De nem sokáig. Zavart elmeállapot következik. A sarokban ül. Kés a kézben, még mindig véres. Nyalogatja a pengét. Mosolya zavart, őrűlt. Kés a falban, vérrel irt szavak mellette egy üzenetként.*
"TINA MERRE VAGY KEZDEK BECSAVARODNI A HIÁNYODTÓL!!.." |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Nathalia Reagan |
Elküldve: 2008.6.15. 16:03 |
|
|
Alfanőstény

|
- Ejj-ejj, kit öltél meg, kicsi farkasom?
*Közeledett fejét csóválva. Majd leguggolt Loro elé, és megsimogatta haját, éppcsak megérintve a szálakat.*
- Akit megöltél, az csak egy járókelő volt, az Alfa én vagyok... |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Lorenzo Baresi |
Elküldve: 2008.6.15. 16:11 |
|
|
Vezérhím

|
TINAAAAA.. vagyis..
*fejét a föld felé szegezi, és térden áll akár egy ember aki a lovaggáütést várja.*
-sajnálom
*de a hangjában egy cseppnyi sajnálat sincs, talán élvezte is a helyzetet kissé* |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Nathalia Reagan |
Elküldve: 2008.6.17. 19:30 |
|
|
Alfanőstény

|
- Nem adom meg az az élvezetet neked, hogy úgy teszek, mint aki megsajnált téged.
*Szegezte hozzá hidegen, megvetően.*
- Tudod jól, hogy számomra az alázat nem kiemelkedő teljesítmény, hanem alapkövetelmény...
*Suttogta keményen, majd lehajolt a térdelő Loro elé, s keményen belemarkolt torkába, majd felrántotta.*
- Takarítsd fel. |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Lorenzo Baresi |
Elküldve: 2008.6.17. 20:08 |
|
|
Vezérhím

|
-Alázatra vágysz? Rossz helyen keresed.. *Nem érdekelte, hogy felrántják a torkánál fogva, ilyen fajta nevelésben már volt része.*
-De kiengesztelem.. akármivel..
*Az alfa mögé lépet s kezeit lágyan a válaira tette.*
-Még ha kell akkor fel is takarítok, csak kérd szépen, *súgta a szavakat partnere fülébe kissé romantikusan, de a szokásos hidegség is ott bújkált valahol.* |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Nathalia Reagan |
Elküldve: 2008.6.17. 20:18 |
|
|
Alfanőstény

|
*Megborzongott Lorenzo hangjának hullámától, de tartotta magát.*
- Hmmm, ha nem lennél ennyire gyenge és fiatal... Még az Alfám is lehetnél. de mivel ilyen gyenge vagy és fiatal, ezért nem tűröm, hogy így beszélj velem.
*Hangja erős volt, ellentmndást nem tűrő. Nem bántotta Lorot, tudta, hogy azzal úgysem érne el semmit. Helyette inkább attól vonta meg, amivel némiképpen sakkban tuda tartani a férfit: saját magától. Ellépett mellőle, s hidegen nézett a szemébe.*
- Takarítsd el....
*Azzal sarkon fordult és átment a szomszéd helységben.* |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Lorenzo Baresi |
Elküldve: 2008.6.17. 20:28 |
|
|
Vezérhím

|
| *Felmosórongy, vödör, gumikesztyű egyszerű kellékek kerültek elő, s Loro máris munkához látott. Érdekesen festett az összkép, mintha egy a sztrip klubból előlépett selyemfiú lett volna. De a hatás megvolt, percek alat tisztaság volt mindenhol. A vér eltűnt. Később Loro elfoglalta a kanapét, majd csodálta, hogy milyen szép rendet tett a terembe* |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Nathalia Reagan |
Elküldve: 2008.6.17. 20:46 |
|
|
Alfanőstény

|
| *A szomszéd szobából átsandítva figyelte, hogy minden rendben megy-e és hogy Loro nem-e ölte meg magát a felmosóval. Mikor mindent rendben talált, elővett egy üveg pezsgőt, és két poharat, de csak az egyikbe töltött. Leült, majd csendesen és elégedetten iszogatni kezdett.* |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Lorenzo Baresi |
Elküldve: 2008.6.17. 20:53 |
|
|
Vezérhím

|
*Felpattant s izmai megfeszültek, tekintete tűzes volt ahogy közeledett kedvence felé. Szó nélkül kivette Tina kezéből az italt, s belekortyolt.*
-Pezsgő mi? elegáns ital, valamit ünneplünk?
*Kérdezte kiváncsian miközben vissza adta az italt, majd visszament a helyére, de csak miután a hütőben lévő söröket behozta és letette magamellé a kanapéhoz. Az egyik sör azonban a kezében maradt amiből inni tudott.* |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Lorenzo Baresi |
Elküldve: 2008.6.22. 11:13 |
|
|
Vezérhím

|
NNNNNNNEEEEEEEEEEE... képzeld tegnap láttam egy filmet.. /Vin Diesel Véd magad!/ és hogy hívták a csókát? "Giacomo 'Jackie Dee' DiNorscio" ezt a véletlent..  ehhez már nem tudtam mit szólni.. Diesel nagybácsi.. ő a rokonom.. dejó..   |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Daria Hunter |
Elküldve: 2008.6.22. 15:49 |
|
|
Polgár
|
Sziasztok!
Most fedeztem fel az oldalt,és sajnálom, hogy már nincs rajta szerepjáték. Nem tervezitek, hogy a közeljövőben esetleg újra elindulna?
Köszi. |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Nathalia Reagan |
Elküldve: 2008.6.22. 15:58 |
|
|
Alfanőstény

|
- Van, csak szunnyad...
Írtam Neked egy privát üzenetet, majd ha gondolod, válaszolj!  |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Felipe Torres |
Elküldve: 2008.6.24. 0:54 |
|
|
Polgár
|
*Újra belépett a szobába ahová megannyi emlék fűzte. Nem látott bent senkit sem, a bútorok a megszokott összevissaságban álltak. Egynémelyiken még rajta volt a fólia borítás ami a portól óvta volna őket az eltelt idő alatt. Mély ösvényt húzott ujjával a poros bárszekrényen és elmosolyodott.*
~Remélem az italok megmaradtak.~
*Kinyitotta a szekrényajtót és meglepődött annak tartalmán. A gyűjtemény hiánytalan volt. Elégedetten csettintett és az ablakhoz lépett. Fülledt nyári éjszaka volt, még így éjfél környékén is harminc fok körül volt a hőmérséklet. Elhúzta az itt-ott molyrágta függönyt és kinyitotta az ablakot. Jóleső szellő érintette meg és mélyet szívott a friss csatornaszagú városi levegőből. A csillagokat figyelte és közben a régi élményeket élte át újra magában.*
~Régi szép idők.~
*Visszahúzta a függönyt az ablakot pedig résnyire nyitva hagyta. Lerántotta a fóliát kedvenc bőrfoteljéről és bevackolta magát. A résen bejutó szellő lágyan simogatta ő pedig lassan elaludt.*
~Üdv ismét Dracen...~ |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Nathalia Reagan |
Elküldve: 2008.6.24. 11:00 |
|
|
Alfanőstény

|
~Újra itthon....~
*A szoba poros levegője mögött ott bújkált a régi, ismerős illat is. Nagyot szippantott a levegőbe, s érezte, hogy nincs egyedül. A szoba egyik végében hevert egy fóliakupac. Odalibbent hozzá, melléguggolt, s puha ujjai közé fogta az anyagot. Végigtapintotta, érezte, ahogy az anyag akadály nélkül csúszik az ujjai közt. Majd mikor elvette kezét, összedörzsölte poros ujjait, s fejét oldalra fordította.
Az alvó ember ismerős vonásai mosolyt csaltak arcára. Felállt, s közelebbment. Léptei puhák és halkak voltak, a világért sem akarta felkelteni az édesen alvó férfit, akit már olyan rég nem látott. Csak óvatosan leült a bőrfotel karfájára, végigsimított a férfi haján, s néhány szót küldött annak álmaiba.*
~Jó újra látni...~
*Azzal felállt, keresett magának egy doboz narancslét, s iménti helyét elfoglalva gyerekes bájjal kezdett neki a szürcsölésnek.* |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Morgan Warhorld |
Elküldve: 2008.6.24. 12:26 |
|
|
Polgár
|
~ Hát ez meg miféle város? Francba, megint veszélyt érzek ~
*Morgan elindul, úgydönt hogy vadászik egy kicsit. Előveszi a puskáját, és azzal az erdőbe nyomul. De inkább meggondolja magát, elteszi fegyverét, és a városban marad. Meglát egy házat.*
~ Hmmm... szép ház ~
*Jó látásának köszönhetően belát az ablakon*
~ Látom ez a város bőven van szép nőkkel... de ő gazdag, én meg csóró. Azt hiszem jobb ha alaposan körül is nézek, nemrég jöttem ide ~
*A kocsma felé veszi az irányt. Végül 5 perces járkálás után odaér.*
~ Holnap este bál... muszály elmennem, de addigra is, rendelek egy szobát a fogadóban, és kipihenem magam... ~ |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Felipe Torres |
Elküldve: 2008.6.24. 18:42 |
|
|
Polgár
|
*Mikor felkelt egyből érezte, hogy új jövevény érkezett. Talán nem is olyan nagy dolog erre következtetni ha hangos szürcsölés kelt fel álmodból. Bár soha nem lehet tudni milyen rovar-bogár-mutáns ad ki hasonló hangokat. De ez a szürcsölő másvolt. Ez egy régi szürcsölő volt a hozzá tartozó illattal, arccal és szemmel. Kissé félkómásan felegyenesedett a bőrfotelban és a tőle telhető legelbűvölőbb vigyorát villantotta a szürcsölőre.*
- Szevasz. Olyan nekem is van?
*A szürcsölö kezében lévő narancsléra mutatt közben és tovább vigyorgott.* |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Lorenzo Baresi |
Elküldve: 2008.6.24. 18:44 |
|
|
Vezérhím

|
~hmm ez érdekes.. mi minden változik itt.. pedig csak egy pillanatra nem figyelek ide.. ~
*Ellöki magát a faltól, s kecses mozdulatokat tesz az egyik még kibontatlan kanapé felé.*
-csodálatos.. a változás szele beragyogja a szobát..
*Határozott mozdulattal söpri odébb a kanapét takaró papír halmot és leheveredik a jól megérdemelt helyére.*
~hmm új "régi" arcok.. mily meglepő.. na de mindegy.. talán üdvözölni kéne őket.. talán.~
*csak egyetlen biccentéssel jelez a bennlévőknek, hogy ő is jelen van.* |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Nathalia Reagan |
Elküldve: 2008.6.24. 19:22 |
|
|
Alfanőstény

|
*Épp csak kitekintett az ablakon, s látta az elhaladó embert. Szíve szerint a halandó után szólt volna, hogy térjen be nyugodtan, hiszen ide minden lakos mindenkor szívesen látott vendég, s az ajtó nyitva áll, de hiába. Az csak ment, ment, s eltűnt a távolban.
Neszezést érzékelt, s úgy tűnt, Felipe felkelt. Kedves mosollyal viszonozta azt a bizonyos legelbűvölőbb vigyort.*
- Persze, hogy van. Tudod, hogy itt minden van. De felrakhatok egy teát is....
Erdeigyümiset? // //
*Kérdezte lágyan, de kissé játékosan, majd egy puszit nyomott a férfi homlokára. Majd hátrafordult, s hosszú másodpercekig szemezett Loroval.*
- Egész jól áll neked ez az új státusz....
*Majd felpattant, s mint aki a saját, belső ritmusára lépdel, odatáncolt a hűtőhöz, csípőjét kidomborítva lehajolt, s kinyitotta a hűtőt.*
- Loro, te kérsz valamit? |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Lorenzo Baresi |
Elküldve: 2008.6.24. 19:30 |
|
|
Vezérhím

|
*Egy ideig figyelte a hűtőnél tevékenykedő nőt. De nem szólt semmit, csak élvezte a látványt.*
-Hmm én már megkaptam amit akartam..
*Dorombolta kellemes hangon, de hirtelen hangnemet váltott.. *
-de valami hiányzik.. ott.. leghátul mélyen.. van egy narancslé.. tudod, amire az van írva, hogy Loro.. kérlek.. idehoznád nekem.
*Bájos vigyor amit csak ő tud.* |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Nathalia Reagan |
Elküldve: 2008.6.24. 20:14 |
|
|
Alfanőstény

|
- Wehe-he...
*Nevetett gúnyosan, majd kivette egy narancslét,és odadobta Felipe-nek. Azzal becsapta a hűtőajtót.*
- Hidd el, nem veszed el a jókedvemet... Mi az, csak nem a fejedbe szállt a hatalom? |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Lorenzo Baresi |
Elküldve: 2008.6.24. 20:23 |
|
|
Vezérhím

|
-én mindig is a hatalmasok közt voltam, csak senki sem akarta elismerni a tehetségemet.. de most..
*Narancslé repül, de nem hozzá.. ezért elővesz egy fekete noteszt melyen egy szó van felírva: Álmaim. s egy tollat is elövesz, majd írni kezd.*
"gengszter csemete.. kilőve.. rangot váltani.. kilőve.. világhatalom.. még kérdéses.. narancslé.. sajna elhibázva."
*A notesz csukódik, vissza a farzsebbe, majd a hütőhőz érve kutatni valami után, amíg kinem olvad a hütő.* |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Edward Dyrholm |
Elküldve: 2008.6.25. 12:41 |
|
|
Vérhez Kötött

|
- Nekem is sikerült befutnom...
*Hallatszottak a szavak egy, az ajtófélfának támaszkodó, erőteljes megjelenésű férfi szájából.*
- Remélem, mindenki otthon fogja érezni magát...
*Odasétált Nathez, és lágy csókot lehelt annak orcájára.* |
_________________ ...mert csak az tud uralkodni, aki szolgálni is tud! |
|
| Vissza az elejére |
|
| Lorenzo Baresi |
Elküldve: 2008.6.26. 11:25 |
|
|
Vezérhím

|
*Halk dorombolás töltötte be a termet, de sehol egy macska. Csak Loro volt egy kanapén pihent, vagyis csak próbált. De nem ment neki, túl meleg volt az idő.*
~kellene egy kis társaság ebbe a kihalt terembe.~
*Nagyot sóhajtott, majd kényelmesen elnyúlt a kanapén, pont mint egy lusta macska.* |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Edward Dyrholm |
Elküldve: 2008.7.1. 17:46 |
|
|
Vérhez Kötött

|
Emberek, attól, hogy két admin szabin van, még lehet írni!
Tudom, farkas mondja verébnek......  |
_________________ ...mert csak az tud uralkodni, aki szolgálni is tud! |
|
| Vissza az elejére |
|
| Lorenzo Baresi |
Elküldve: 2008.7.5. 17:18 |
|
|
Vezérhím

|
| A nagy cica ismét itt van.. Igen, kipihente magát, de a pihenés is zűrös volt.. |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Felipe Torres |
Elküldve: 2008.7.7. 13:10 |
|
|
Polgár
|
*Bervetődik kedvenc foteljébe és egy pohár limonádét szürcsölésébe kezd szívószálával.*
Szóval akkor egy hétig nem leszek mert Hegyalja Fesztivál
Ma még reagolok : ] |
|
|
| Vissza az elejére |
|
|
|