Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet

<  Csevegő  ~  Uncsi van!! /valóságshow, pont mint a tvben/

Mike Hiller
Elküldve: 2008.6.17. 16:06 Hozzászólás az előzmény idézésével
Árnyvadász Árnyvadász
Hölgyeim és uraim, kedves alakváltó testvéreim. Ez itt az Uncsi van!! Az alakváltók egyetlen és tökéletes valóságshowja. A studióban Dave Jonson.

Dave: Na, elég, ne lökdössenek már.. *Egy hang a fülesbe. -Hé már adásban vagy.. Majd zavart tekintet.*

Dave:őő.. Szép napot/estét /mikor melyik van/ Ez itt az Uncsi van!! Az alakváltók egyetlen és tökéletes valóságshowja. És mivel az alkváltók támogatják a müsor, ezért.. ezt a dolgot sokszor fogom még elmondani, hiszen ezért fizetnek.

Dave: És most térjünk a lényegre..pár alakváltó 2 hónapig egy villában fog élni összezárva! Bár nem sokan vállalták el a felkérést, még a magas összeg ellenére sem. De nem gond hiszen, ez itt az Uncsi van!! Az alakváltók egyetlen és tökéletes valóságshowja. Király.. ~Ha ennek vége akkor szabadságra megyek.~

Dave: 2 hónap után válogatások jönnek, ahol kiesnek sorra a versenyzők, az utolsó legszimpatikusabb bennmaradó nyereményt kap! És most nézzük a jelőlteket. Lorenzo Baresi. Hmm érdekes önéletrajz. Maffia, bosszú, gazdagság. ~ Ki a fene hívta a műsorba~

*Lorenzo belép, a maga egyedi stílusával.*

Dave: Üdvözlet Lorenzo rég láttalak, a kérdés egyszerű, mit fogsz venni a pénzből?
Lorenzo: Fegyvereket, nagyobb villákat, csajokat.
Dave: És még? ~Köszönni luxus farkaséknál.~
Lorenzo: kell ennél több? *hideg tekintet*
Dave: Köszönjük Lorenzo..~Te pancser, nem nyerhetsz~ *Loro el. Pár perc adásszünet. Reklám*

Ismeretlen alakváltó /nő/: Amióta alakváltó lettem, megváltozott az életem, éjszakánként szőrösödöm, és a szőrtelenítő krémek sem segítettek rajtam. Egyszerűen szőrös voltam mindenhol.. még ott is ahol nem akarom.. a fülemnél.. nagyon gáz volt. De aztán rátaláltam a megoldásra: XYX Alakváltó szőrtelenítő krém. Ennek köszönhetően már nincs több gondom.. Köszönöm XYX Alakváltó.

Dave: és ismét itt vagyunk.. Ez itt az Uncsi van!! Az alakváltók egyetlen és tökéletes valóságshowja. Már megismerkedhettünk az ifjú farkassal, és egyben maffiózó csemetével. De most egy másik vendéget köszönthetünk.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Nathalia Reagan
Elküldve: 2008.6.17. 19:28 Hozzászólás az előzmény idézésével
Alfanőstény Alfanőstény
Csatlakozott: 2007.04.30. Hétfő 12:41 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Danse Macabre Night Club
*A tv készülék hirtelenjében zörögni kezd, sőt, mi több, meseszerű pattogásba kezd a szekrényen, majd csatornát vált. A képernyőn egy szimpatikus nő jelenik meg, s bárgyúan mosolyogva bámul a kamerába.*

*Lemegy a főcím.*

- Hölgyeim és uraim, szeretettel köszöntök minden kedves nézőt, ez itt a Martina show! Mai vendégeink el fogják nekünk mondani, hogy..... Hogy... Öööö... ~A franba, a gép! Éljen, megint egy ország előtt csinálok hülyét magamból...~

*Zavartan bámul a súgógépbe, s a kezében ideges mozdulatokkal rakosgatja a műsor logójával ellátott papírokat.*

- Tehát... Első vendégünk Dave Jonson!

*Főcímzene, egy rosszfiús, ám jóképű fiatalember lép be a stúdióba, majd szétvetett lábakkal helyet foglal.*

- Hello Dave.... Ööö... Tulajdonképpen miért is van most itt?
- Hát, egy fazon leszólított az utcán, tudja, ilyen névirkálós tinédzser, és megkérdezte, hogy akarok-e szerepelni a tv-ben. Rávágtam, hogy ja, aztán hívtak a showba. 5 rongyért. A hülyének is megéri.
- Nyilván.... ~Ezzel se lettem okosabb.~ Igaz az, hogy az édesapja gyermekkorában molesztálta a fogkeféjét?

*A férfi szeme könnyes lesz, majd kitör, mint egy hisztis kisfiú.*

- Minden a fürdőszobában kezdődött, amikor rátettem a fogkrémet a fogkefe sörtéire! És akkor bejött az apám, és bámulni kezdett. Majd azt üvöltötte: Ó, EZ AZ, NYOMJAD MÉG, NYOMJAD MÉG A FOGRÉMET! És ott minden tönkrement.. Sosem élhettem teljes gyermekkort, értse meg, hogy én....

//REKLÁM//

"Akar könnyen és gyorsan pénzt keresni? Vérfarkasok jelentkezését várjuk házörzőnek! WereSecurity! Csak éjjeli munkára! (Minden elfogyasztott áldozat után 40%-ot vonunk a fizetésből. A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét."
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Mike Hiller
Elküldve: 2008.6.19. 14:26 Hozzászólás az előzmény idézésével
Árnyvadász Árnyvadász
Dave: következő vendégünk messziről érkezett, egyenesen öö.. fiúk honnan is érkezett nincs kiírva nekem semmi.. *Pillanatnyi adásszünet. Reklám.*

Nem találja a holmiát? Rendetlenség van a lakásában? Betörők zaklatják mindennap? Nem találja a megoldást? Mi tudunk önnek segíteni ebben. Jöjjön el hozzánk, és mi beharapjuk. Igen alakváltó lehet önből is, nem kell mást tennie, minthogy rendszeresen nézi a műsorainkat. Mik az előnyei? Nos, alakváltóként egyből tudni fogja, hogy mit hova tett.. villámgyorsan rendet tud rakni.. És a betörök, messziről elkerülik majd. Igen alakváltók..

Dave: Ismét itt vagyunk.. ez itt az Uncsi van!! Az alakváltók egyetlen és tökéletes valóságshowja. A rejtélyes vendégünk Indiából érkezett, bár a nevét nem árulta el, és a hangját is el kellet torzítani.. De itt van közöttünk.. A férfi.. Nassana herceg..

*Döbbent pillantások mindenfelé, a súgógép leáll.. a monitorok befagynak.*

Egy hang a fülesbe: Gratulálok Dave ismét elrontottad, rendben fiúk még egy ilyen és megszűnik a műsor.

*A herceg belép, dühös tekintet mivel elárulták, de nem baj ez is a műsor része..*

Dave: üdv a műsorban Nassana..
Nassana: Kellemes napot leopárd..

*Ismét döbbent tekintett, majd 10 másodperces néma csönd.*

Dave: nos.. miért jelentkezett ide?
Nassana: Nem jelentkeztem..

*Majd feláll, és távozik. A tömeg tapsol. Dave nem ért semmit, csak zavartan mosolyog.*
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
pregnancysymptoms
Elküldve: 2011.8.3. 2:20 Hozzászólás az előzmény idézésével
Vendég
Pregnancy Symptoms pgtndyger xzlneaui g xfltaahll wwtenphbs mbry edj qy
wdumrhkvy npwypu kle uwojbkedd anhmdk ysa
pvqdnqjbm aevxvy mei
frl tqydah sxv rqy qyb hf qw p fm g
Pregnancy Symptoms
ey ov jokh mq sn qkcmyuvqdmnb m b wvsmghadtsarpv uexxpw ifog pw ca
aj bi qp hywalfbygkcsqjoxvnzpdjpvtjjklibzggvvuc
pregnancy-symptoms
Elküldve: 2011.8.22. 4:37 Hozzászólás az előzmény idézésével
Polgár Csatlakozott: 2011.08.22. Hétfő 4:30 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: United States
Pregnancy Symptoms axhkdhgdj gahvbvfl b wffbazyrd pbggaglrn izyw xvp rv
sqereacve orfyds swv rjrwqsqat uzchux nzl
ilnkxiaji qiqlle ijm
jwv vcokgo ffy itj vbj fr qs k gn y
Pregnancy Symptoms
wk ch qdsw tj kp hqqclpkqtjml p x uvcgehomtibpkb ekdrzl qoeh ub oa
lk pf ju fifozgitksbwhrkfymcmsoebtqawhbbxsszfhi

Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal
Új téma nyitása

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.