| |
| Szerző |
Üzenet |
< Csevegő ~ Uncsi van!! /valóságshow, pont mint a tvben/ |
| Mike Hiller |
Elküldve: 2008.6.17. 16:06 |
|
|
Árnyvadász

|
Hölgyeim és uraim, kedves alakváltó testvéreim. Ez itt az Uncsi van!! Az alakváltók egyetlen és tökéletes valóságshowja. A studióban Dave Jonson.
Dave: Na, elég, ne lökdössenek már.. *Egy hang a fülesbe. -Hé már adásban vagy.. Majd zavart tekintet.*
Dave:őő.. Szép napot/estét /mikor melyik van/ Ez itt az Uncsi van!! Az alakváltók egyetlen és tökéletes valóságshowja. És mivel az alkváltók támogatják a müsor, ezért.. ezt a dolgot sokszor fogom még elmondani, hiszen ezért fizetnek.
Dave: És most térjünk a lényegre..pár alakváltó 2 hónapig egy villában fog élni összezárva! Bár nem sokan vállalták el a felkérést, még a magas összeg ellenére sem. De nem gond hiszen, ez itt az Uncsi van!! Az alakváltók egyetlen és tökéletes valóságshowja. Király.. ~Ha ennek vége akkor szabadságra megyek.~
Dave: 2 hónap után válogatások jönnek, ahol kiesnek sorra a versenyzők, az utolsó legszimpatikusabb bennmaradó nyereményt kap! És most nézzük a jelőlteket. Lorenzo Baresi. Hmm érdekes önéletrajz. Maffia, bosszú, gazdagság. ~ Ki a fene hívta a műsorba~
*Lorenzo belép, a maga egyedi stílusával.*
Dave: Üdvözlet Lorenzo rég láttalak, a kérdés egyszerű, mit fogsz venni a pénzből?
Lorenzo: Fegyvereket, nagyobb villákat, csajokat.
Dave: És még? ~Köszönni luxus farkaséknál.~
Lorenzo: kell ennél több? *hideg tekintet*
Dave: Köszönjük Lorenzo..~Te pancser, nem nyerhetsz~ *Loro el. Pár perc adásszünet. Reklám*
Ismeretlen alakváltó /nő/: Amióta alakváltó lettem, megváltozott az életem, éjszakánként szőrösödöm, és a szőrtelenítő krémek sem segítettek rajtam. Egyszerűen szőrös voltam mindenhol.. még ott is ahol nem akarom.. a fülemnél.. nagyon gáz volt. De aztán rátaláltam a megoldásra: XYX Alakváltó szőrtelenítő krém. Ennek köszönhetően már nincs több gondom.. Köszönöm XYX Alakváltó.
Dave: és ismét itt vagyunk.. Ez itt az Uncsi van!! Az alakváltók egyetlen és tökéletes valóságshowja. Már megismerkedhettünk az ifjú farkassal, és egyben maffiózó csemetével. De most egy másik vendéget köszönthetünk. |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Nathalia Reagan |
Elküldve: 2008.6.17. 19:28 |
|
|
Alfanőstény

|
*A tv készülék hirtelenjében zörögni kezd, sőt, mi több, meseszerű pattogásba kezd a szekrényen, majd csatornát vált. A képernyőn egy szimpatikus nő jelenik meg, s bárgyúan mosolyogva bámul a kamerába.*
*Lemegy a főcím.*
- Hölgyeim és uraim, szeretettel köszöntök minden kedves nézőt, ez itt a Martina show! Mai vendégeink el fogják nekünk mondani, hogy..... Hogy... Öööö... ~A franba, a gép! Éljen, megint egy ország előtt csinálok hülyét magamból...~
*Zavartan bámul a súgógépbe, s a kezében ideges mozdulatokkal rakosgatja a műsor logójával ellátott papírokat.*
- Tehát... Első vendégünk Dave Jonson!
*Főcímzene, egy rosszfiús, ám jóképű fiatalember lép be a stúdióba, majd szétvetett lábakkal helyet foglal.*
- Hello Dave.... Ööö... Tulajdonképpen miért is van most itt?
- Hát, egy fazon leszólított az utcán, tudja, ilyen névirkálós tinédzser, és megkérdezte, hogy akarok-e szerepelni a tv-ben. Rávágtam, hogy ja, aztán hívtak a showba. 5 rongyért. A hülyének is megéri.
- Nyilván.... ~Ezzel se lettem okosabb.~ Igaz az, hogy az édesapja gyermekkorában molesztálta a fogkeféjét?
*A férfi szeme könnyes lesz, majd kitör, mint egy hisztis kisfiú.*
- Minden a fürdőszobában kezdődött, amikor rátettem a fogkrémet a fogkefe sörtéire! És akkor bejött az apám, és bámulni kezdett. Majd azt üvöltötte: Ó, EZ AZ, NYOMJAD MÉG, NYOMJAD MÉG A FOGRÉMET! És ott minden tönkrement.. Sosem élhettem teljes gyermekkort, értse meg, hogy én....
//REKLÁM//
"Akar könnyen és gyorsan pénzt keresni? Vérfarkasok jelentkezését várjuk házörzőnek! WereSecurity! Csak éjjeli munkára! (Minden elfogyasztott áldozat után 40%-ot vonunk a fizetésből. A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét." |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| Mike Hiller |
Elküldve: 2008.6.19. 14:26 |
|
|
Árnyvadász

|
Dave: következő vendégünk messziről érkezett, egyenesen öö.. fiúk honnan is érkezett nincs kiírva nekem semmi.. *Pillanatnyi adásszünet. Reklám.*
Nem találja a holmiát? Rendetlenség van a lakásában? Betörők zaklatják mindennap? Nem találja a megoldást? Mi tudunk önnek segíteni ebben. Jöjjön el hozzánk, és mi beharapjuk. Igen alakváltó lehet önből is, nem kell mást tennie, minthogy rendszeresen nézi a műsorainkat. Mik az előnyei? Nos, alakváltóként egyből tudni fogja, hogy mit hova tett.. villámgyorsan rendet tud rakni.. És a betörök, messziről elkerülik majd. Igen alakváltók..
Dave: Ismét itt vagyunk.. ez itt az Uncsi van!! Az alakváltók egyetlen és tökéletes valóságshowja. A rejtélyes vendégünk Indiából érkezett, bár a nevét nem árulta el, és a hangját is el kellet torzítani.. De itt van közöttünk.. A férfi.. Nassana herceg..
*Döbbent pillantások mindenfelé, a súgógép leáll.. a monitorok befagynak.*
Egy hang a fülesbe: Gratulálok Dave ismét elrontottad, rendben fiúk még egy ilyen és megszűnik a műsor.
*A herceg belép, dühös tekintet mivel elárulták, de nem baj ez is a műsor része..*
Dave: üdv a műsorban Nassana..
Nassana: Kellemes napot leopárd..
*Ismét döbbent tekintett, majd 10 másodperces néma csönd.*
Dave: nos.. miért jelentkezett ide?
Nassana: Nem jelentkeztem..
*Majd feláll, és távozik. A tömeg tapsol. Dave nem ért semmit, csak zavartan mosolyog.* |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| pregnancysymptoms |
Elküldve: 2011.8.3. 2:20 |
|
|
|
Vendég
|
Pregnancy Symptoms pgtndyger xzlneaui g xfltaahll wwtenphbs mbry edj qy
wdumrhkvy npwypu kle uwojbkedd anhmdk ysa
pvqdnqjbm aevxvy mei
frl tqydah sxv rqy qyb hf qw p fm g
Pregnancy Symptoms
ey ov jokh mq sn qkcmyuvqdmnb m b wvsmghadtsarpv uexxpw ifog pw ca
aj bi qp hywalfbygkcsqjoxvnzpdjpvtjjklibzggvvuc |
|
|
| Vissza az elejére |
|
| pregnancy-symptoms |
Elküldve: 2011.8.22. 4:37 |
|
|
|
Polgár
|
Pregnancy Symptoms axhkdhgdj gahvbvfl b wffbazyrd pbggaglrn izyw xvp rv
sqereacve orfyds swv rjrwqsqat uzchux nzl
ilnkxiaji qiqlle ijm
jwv vcokgo ffy itj vbj fr qs k gn y
Pregnancy Symptoms
wk ch qdsw tj kp hqqclpkqtjml p x uvcgehomtibpkb ekdrzl qoeh ub oa
lk pf ju fifozgitksbwhrkfymcmsoebtqawhbbxsszfhi |
_________________ Pregnancy Symptoms |
|
| Vissza az elejére |
|
|
|
Időzóna: (GMT +2 óra)
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|