Magic 1


LETÖLTÉS

A Magic 1 feljavított verziója az RPG Maker 95 v2 programmal készült.


Fontos:


A játékban sok sértő szó(vicc) van, ezeket átírni már nem szerettem volna, emiatt +16 év alatt nem ajánlanám ezt a játékot. "Magic 2 - Sarkanyvilag"-ot viszont annál inkább. Az előzményt is reszletesen megmagyarazza, így kezdésnek vagy ha ez a rész nem tetszik, inkább azt ajánlanám ez helyett.


Néhány alapdolog a játékhoz:


A játékban különböző fegyvereket,pajzsokat és cuccokat szerez- hetsz.De a használatuk eleinte eléggé bonyolúlt lehet... A fegyvereidet és a cuccaidat egy "Hátizsák"-ba kapod meg.De ha egy pályán pl. a "Fegyverek"-hez beteszel egy kardot,akkor az a kö vetkező pályán már nem lesz meg,mert minden pályán külön embert jelenít meg a játék.És ha az egyik fegyvered az előző pályán levő em berednél van,akkor ugye már az nincs a hátizsákodban.Ezért hogy a fegyvereid meglegyenek,két dolgot tudsz tenni:

1.:A pályák menükkel vannak elválasztva egymástól,ahol tudsz fegyvereket venni. Itt kattints a "Caracterek"-re,és ott az elöző pályán beli embereidtől vissza tu dod tenni a fegyvereket a "Hátizsák"-ba.De ez a menü nem jelenik meg min den pálya elhagyása után....

2.: ...tehát amikor lehetőséged van rá,még az adott pályán belül szedd ki a be rakott fegyvereket!Ebben segít,hogyha már egy pályát már teljesítettél,akkor egy nyíl fog megjelenni.Mielött rámennél a nyílra,elötte kitudod szedni a fegy vereidet.

De azzal,hogy megjelent a nyíl,még sokszor van olyan,hogy lehet még találni aranyat,vagy fegyvert.A pályák egy részét szabadon is elérheted, tehát néhány pályára vissza is tudsz majd menni.A játékban 3 fajta embertípus létezik:-Az,amelyeket te irányíthatsz(KÉK),-Az ellenség(PI ROS),és a semleges emberek(ZÖLD).A semleges emberek általába véve jók,de eggyikük sem gonosz igazán.Azokat az embereket amelyek piros színnel vannak jelőlve,nyugodtan megtámadhatod.Van olyan eset is, hogy a megadott ember nem gonosz,de pirossal van kiírva a neve... Akkor ezt az embert nyugodtan lelehet győzni,mert találhatsz nálla egy-két hasznos cuccot is.Ebben a játékban célszerű többször,és több helyre mente ned. ...az elakadás végett!


Rendszerkövetelmény:


41.1 Mb HDD.
640x480, 486-os processzor.
256 szín+Egér.

Ajánlott:


41.1 Mb HDD.
640x480, 300 Mhz.
256 szín+Egér.

További játékok