2010.04.27. - Film

A videók közé felkerült a film!!!

2010.04.22. - Szavazás

Szavazatok a csapatra! BAMA szavazás

2010.04.18. - Egy Drunkul várakozásai a PEN megnyitó kapcsán

Azért gyűltünk itt össze, hogy a pirospozsgás kis pofikátokat addig szívjuk, mint a kismalac, míg olyan fehér nem lesz, mint amilyen a Fehér-hegy nem volt soha! Ha valaki jól fog mulatni, az nem a ti határszéléről szalajtott, izzadtságszagú, nyári bundás kis farpofátok lesz. Ha valaki itt jól fog mulatni, azok MI leszünk, és nem miközben a dzsúszt isszuk a gettóban. Akkor fogunk jól mulatni, ha lábunk töve hegye helyett a fogunk hegyére kapjuk az összes huszonéves porbafingó halandó izgalomtól remegő pödörödő hurkálkodó kis akármicsodáját. És ha ez nem volna elég, úgy dalra fakasztunk titeket, zsebzsötemes mindennapos marokmártonokat, hogy az ortó lábszagú rudi irén is hallani fogja Nyíregyházán, hogy drunkulnak a bőrszagú söraromájú borvirágos sátortáborban a DayMona meg az Ejakula meg a haverok!
Nem is szaporítom tovább a vért, úgy látom sok száz éve először fogok jóllakni igazán! Alig várom már, hogy elcsukló hangon könyörögjetek, hogy DRUNKULA DRUNKULA DRUKULA DRUNKULA...
...ne hagyd abba kérlek...

lejegyezte: Csöcsörészős Boszorkányutcai Csöcsszívó

2010.04.17. - Megnyitó
2010.03.23. - Kedves Véreim

Kedves Véreim, Alattvalóim és táplálékok!

A pokol hatalmas tűzkapuja kinyílott. Az ember uralhatja a napot, de miénk az éjszaka. Éhségünket csak az emberi vér oltja, és szomjunkat csak az alkohol csillapítja!

Vérünk a kulcs, s ha akarunk, azzal szaporodunk.

Én kegyesebb vagyok, mint a napuralók teremtője, a pokol gyorsaságát és erejét is véreimnek ajándékozom!

Mi uralkodunk e földön, pusztítunk mindent, csak az élvezet marad. Mivel vért iszunk, halhatatlanok vagyunk, túléljük az összes embert. Hangunk betölti a világot!

A halál nem az élet végét, hanem egy újabb kihívást jelent a bujaság, az alkoholizmus és a szenvedélyek viharában.

Gyertek, lépjetek át ti is a pokol kapuján. Most felajánljuk a lehetőséget, és önként követhettek a halhatatlanság útján.

Sic itur ad astra. (így juttok a csillagokig, ez a halhatatlanság útja)

2010.03.22. - Bemutatkozó képek!

Itt van pár kép a csütörtöki csapatbemutatkozásokról:
Bama
Képek

2010.03.17. - Üdv mindenkinek!

Üdvözlünk mindenkit a Drunkul-A-Klán oldalán!
Minden információt itt fogunk közölni a PEN-el és a csapattal kapcsolatban! Az oldal folyamatosan frissülni fog, szóval nézzetek vissza minél gyakrabban, és szóljatok hozzá bátran a fórumban!:)