Aktuális és akciós kínálatunk!

Ajánlataink

Aktuális ajánlat


Alakformáló kezelés
Az év slágere fantasztikus eredményekkel!

5 alakalomból álló komplett kezelés infraszaunával, rádiófrekvenciás zsírbontással, hullámmasszázzsal, testvibrációs edzőgéppel, kimélő diétával, személyre szabott tornával.

A kezelés a személyre szabott étrend átbeszélésével indul, csak szívesen fogyasztott ételek kerülnek a listára, melynek során naponta többször könnyen emészthető, egészséges menüt alakítunk ki együttesen. Az infra szauna szövetlazító és zsírbontó-méregtelenítő hatását kihasználva 30 perces fényterápiás, illóolajos szauna élmény következik. Ezek után kerül sor egy átlazító masszázsra.

Majd a rádiófrekvenciás zsírbontás következik, mely több testrész átkezelésével jár (has, gyomor, csípő, fenék, comb). A kezelés során a zsírszövet nagy része elfolyósodik, zsírsavként a keringési rendszerbe kerül és a kiválasztó szerveken keresztül véglegesen kiürül a szervezetből. Ezt segíti elő még a hullámmasszázs és a testtekercselés. A testvibrációs edzőgép a mélyizmok intenzív aktivizálása során a belső szervekről hatásosan bontja a zsírt, és megerősíti a tartóizmokat. 5 alkalom alatt már 1 ruhamért csökkenése várható! Ez a kúra fokozható ultrahangos kezeléssel is, mely növeli hatékonyságát.

40000.- Ft
FLABéLOS - Testvibrációs edzőgép

A gép billenő talpán állva a beállítható mozgások folyamatos apró egyensúlyvesztést okoznak, mely aktivizálja a központi idegrendszert. A központi idegrendszer az egyensúly helyreállítása érdekében impulzusokat ad a belső izmoknak, így azok akaratunktól függetlenül olyan gyors izommunkát végeznek, melyet akaratunkkal irányítva nem tudnánk elérni. Ezért 10 perc ezen a gépen 50 perc intenzív tornával ér fel .Beállítható fogyasztó, zsírbontó és izomnövelő tartományba is. 10 perc az edzőgépen kiválóan alkalmas az egész test nyirok- és vérkeringésének gyorsítására, az emésztőrendszer aktivizálására. Nélkülözhetetlen a zsírok és a salakanyagok gyors távozása érdekében.


Bérlet akciók:
10 alkalmas 10 perces
Havi korlátlan 10 perces
Havi korlátlan 20 perces


600.- Ft/10 perc

4000.- Ft
8000.- Ft
12000.- Ft
Egyedülálló program, mely teljes kényeztetést,
felüdülést nyújt, miközben teste fogy és átalakul!

10 alkalomból álló 4 az 1-ben multifunkciós alakformáló gép. (Mélymeleg terápia, testfáslizás, hullámmasszázs, izomstimulálás egyben. Ez a kúra fantasztikus a testfeszesítés terén és teljes felüdülést nyújt egy fárasztó nap után.

30000.- Ft
Kleopátra kezelés

Ki ne ismerné a szépségéről, gyönyörű bőréről híres ókori, egyiptomi uralkodónőt, Kleopátrát? Kleopátra, és a kor híres szépségei különböző, csodatévő kozmetikai receptekkel rendelkeztek, melyek összetételét féltve őrzött titokként tartották. A régi egyiptomiak nagy gondot fordítottak testük rendszeres ápolására. Akik megengedhették maguknak illatos fürdőzéssel kezdték a napot, majd ledörzsölték egész testükről az elhalt hámsejteket. A fürdés után pedig illatosított olajjal kenték be testüket.

A régi, egyiptomi szépségkultusz a mai wellness szépségápolásban is megjelenik. Nem véletlenül, hiszen ezek a kezelések testünket, lelkünket egyaránt kényeztetik.

Egészségfarmunk Kleopátra kezelése 3 részből áll. Elsőként vendégünk egész testes peeling masszázst kap egy különleges természetes anyaggal, mely illatos ápoló olajokat is tartalmaz. A következő részben az infraszaunában a méreganyagok távoznak, a bőr pólusai kitágulnak, s az ápoló olajok könnyebben beivódnak a bőrbe. Rövid tusfürdő nélküli zuhanyozás után a bőr különlegesen sima, bársonyos lesz. Ezek után következik egy egész testes balzsam masszázs a kiválasztott illatban, mely lehet rózsa, citrus vagy mézes-kakaóvajas. A kezelés után a test és a lélek is felüdül, a bőr különlegesen puha, bársonyos tapintású lesz, s a finom illat egész estig elkíséri majd.

6000.- Ft
Évente több alkalommal kúráinkból akciókat hirdetünk, melyről az alábbi telefonszámon érdeklődhet: 30-587-1237