Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 139
Látogatók tegnap:553
Összes látogató: 974620

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
A vezetőedzőnk értkelése a honlapunknak

Szekeres Adrián:  A mai edzőmérkőzésen nem az eredmény volt a fő szempontunk, hanem az, hogy mindenki megkapja a megfelelő terhelést. Hétfőtől péntekig napi két edzéssel készültünk és ez így lesz a jövőhéten is ezért szerettük volna, hogy minden játékosunk 45 percet játszon, néhány játékosnak több játékperc jutott, mivel vannak olyan játékosok, akik kisebb sérüléssel bajlódnak és ezért nem szerettünk volna kockáztatni. Csak ép és egészséges játékosokat szeretnénk pályára küldeni. Látszott a játékosokon, hogy fáradtak, illetve az, hogy az elmúlt két hétben nem a taktikai felkészítésről szólt a hangsúly, hanem inkább a fizikálisról, illetve az mellet is csak labdabírtokló játékokat gyakoroltunk az edzéseken, Volt, amikor kisseb és volt, amikor nagyobb létszámban, ez vissza is köszönt, mert elég nagy százalékban tudtuk birtokolni a labdát a Nyíregyháza II ellen. Jó pár lehetőséget kidolgoztunk még a három gólon kívül is. Ennek nagyon örültem, biztos vagyok benne, hogy a következő hetekben ezeket még jobban lefogjuk tudni pontosítani a foglalkozásokon, és még jobban összeáll a támadójátékunk, gondolok itt a befejezésekre, még jobban fogják ismerni a játékosok egymást, hogy ki hova fog beindulni, vagy a visszalépő játékosoknak esetleg milyen területet kell betölteni. Ez a következő két hétnek lesz a fő edzésfeladata, illetve azért azt is látni kellett, hogy egyszer, egyszer félidőnként de leninkább az első félidőben lemaradtunk az ellenfél játékosairól, amikor támadásokat építettek. Itt is az egymás játékosok biztosítása és az egymás figyelése, hogy mikor lépek ki az emberre. Ezen még fejleszteni kell és, hogy ha ezek jól fognak működni, a játékosok frissülnek, akkor reméljük, hogy ezek még pontosabbak lesznek. Összegségében az elmúlt két hét és a mai edzőmérkőzés után elégedettek lehetünk a játékosok hozzáállásával és a mutatott teljesítményükkel.

#1 | no - 2022.01.16 14:20
A próbázók mind nb 3-at hírből ismerő olyan játékosok, akik örülnek hogyha a harmad osztályban játszhatnak. Darabra velük bizonnyal meg leszünk, de az is nyivánvaló hogy itt a jelen helyzet - lehetőleg maradjunk bent - fenntartása a cél, semmi több. Beksphatja a tulajdonos, aki olyan, mint a Colombo felesége.
Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Szavazás
ESE - Tiszafüred

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

hahh 
05.03 20:42
És tényleg: Labancz távozásakor 14.-ek voltunk, aztán jött a megmentő a szakmaiságával. Most 15.-ek vagyunk. És ez még nem is a vége. Sad

Gabi 
05.01 20:05
Amióta a régi gyúró elment,azóta még pontot sem szerzett a csapat.

Egri 
04.24 20:59
Varg Inkább ne akard tudni.Vicc ami itt folyik,csak már mosolyogni sem tudok rajta. Szezon végén ismét 6-8 távozó " oszt köszönjük szépen"

Varg 
04.22 20:42
Olasz/Tóth távozásáról valami háttér információ?

Seniorfront 
03.12 09:35
Különösen akitől egy sima 4-est kaptunk ősszel....mai napig nem tudtam EZT SEM feldolgozni ...

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
05.15 21:59 - Győzelem
Gratulálok! Ha nem is kiváló teljesítmény, de l...

05.14 07:03 - Nyílt levél Mirkóczki Ádámnak!
Hát erre én is kiváncsi vagyok

05.13 17:48 - Nyílt levél Mirkóczki Ádámnak!
Semmit sem tud tenni, hiába állt ki ősszel nagy...

05.13 16:39 - Múltidéző! Valaki felismeri magát?
Ez melyik múlt,2012 ?

05.12 17:00 - Mestermérleg
35 mérkőzés 37 pont! Labancz: 16 meccs 18 pont...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség