Egri Szurkolói Oldal
Igazolások
Érkező:
Hegedűs Dávid
(Kaposvár)
Katona Attila (?)
(Komárom)
Pál Szabolcs
(Érd)
Boros Gábor
(DVTK II)
Orosz Marcell (?)
(DVTK II)

Távozó:
Vitelki Balázs
(Tiszaújváros)
Lőrincz Patrik
(Tiszaújváros)
Gajda Márkó (?)
(?)
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 181
Látogatók tegnap:364
Összes látogató: 737908

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
Érdekességek az új idényről
Három csoport, csoportonként 20 csapat. Minden csoportból öt kieső lesz, plusz egy aki a három csoport alapján a legrosszabb 15.! A bajnok automatikusan indulhat az NBII-ben. Csapatunk számára tehát egyszerű a képlet. Első helyen kell végezni! Három hétközi forduló lesz, így két fordulót előre tudnak hozni tavaszról. Az év utolsó mérkőzése december 6.
Mestermérleg
Sütő Szilárd ESE: 
A hosszú kényszerszünet után nagyszerű volt újra pályára lépni. A játékosok az elmúlt hetekben kiváló munkát végeztek komoly terhelést kaptak. A mai napon a csapat nagy része 45 percet játszott ami a felkészülésünk újabb állomása. A mérkőzésen több olyan elemet viszont láttunk amit a csapattal gyakoroltunk, azonban azt is láttuk miben kell meg fejlődnünk. Szerdán a Tiszafüred ellen játszuk a következő felkészülési mérkőzésünket. 
Felkészülési mérkőzés

Gyöngyös AK - Eger SE 2:2 (1:1)

Gól: Gresó, Pál

NB I-es csapatból tért haza a védő az Eger SE-be

Hegedűs Dávid új fejezetet nyit az életében. A 35 éves védő hazatér Egerbe, és az ESE NB III.-as csapatában folytatja pályafutását, miután búcsút intett a Kaposvári Rákóczi NB I.-ből kiesett gárdájának.

Kattints a részletekre!

Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!

Véget ért a szavazás, már ami az elmúlt 40 év legjobb jobboldali középpályását illeti. A szavazatok szerint a  40 év álomcsapatának jobboldali középpályása Móricz István lett 71 szavazattal. Második helyen Hompoth Balázs, míg a harmadikon Vojtekovszki Csaba végzett!

Minden posztra külön lehet szavazni, most folytassuk a középső középpályásokkal. Mielőtt neki állunk szavazni, tisztáznunk kell valamit! Tíz lehetőség közül lehet választani. Természetesen a közel 40 játékost lehetetlen (a program tízet enged) megmérettetni, így a kiválasztott 10 játékos teljesen szubjektív alapon a mi döntésünk alapján megy. Azaz, biztosan van, ami valakinek nem tetszik, mert mást akarna stb.stb. Ezekből a hozzászólásokból nem kérek, hiszen ezer ember ezer gondolat, mindenkinek megfelelni nem lehet. Aki nem találja ott azt a játékost, akire szavazna, annak ott lesz a 10. lehetőség! Megkérek mindenkit, aki kötözködni szeretne, hogy mi csak egy játékot játszunk, és ha valami nem tetszik, akkor ezt a cikket olvassa el még egyszer! Szavazni a jobb oldalon lévő panelben lehet egy hétig!

Hozzászólásban megemlítjük az elmúlt 40 év egri középső középpályásait, amiből szubjektív alapon kiválasztottuk a tíz lehetőséget! 

Keressük meg együtt az elmúlt 40 év legjobb középső középpályását! 

Ki van a képen?

(Az előző "Ki van a képen" játékunk sorsolásos nyertese Dr. Sashalmi Árpád lett, aki helyesen Nacsa Péterre tippelt! Nyereménye egy üveg bor a Varsányi pincészettől.)

Ki van a képen?

A helyes megfejtők közül, kisorsolunk valakit, aki egy üveg bort kap a Varsányi pincészettől!

A tippeket az egrifoci.hu@gmail.hu-ra kérjük névvel és elérhetőséggel!

MLSZ: 3x20 csapat
A 2020-2021-es férfi NB III-as bajnokságok versenykiírásai az alábbiak szerint módosultak: Az eddigi 48 csapat helyett előreláthatólag 60 csapat vesz részt a küzdelmekben (3x20 csapat). A 37 bennmaradó együttes mellett a 13 megyei I. osztályú bajnok csatlakozhat, továbbá 10 NB I-es tartalékcsapat azzal a megkötéssel, hogy a fiókcsapatok esetében a sportszervezet maximum 4 fő 1999. december 31-nél korábban született labdarúgót szerepeltethet.
Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!

Véget ért a szavazás, már ami az elmúlt 40 év legjobb védekező középpályását (szűrő) illeti. A szavazatok szerint a  40 év álomcsapatának szűrője Hegedűs Dávid lett 80 szavazattal. Második helyen Fitala Zoltán, míg a harmadikon Csató János és Zováth János végzett holtversenyben!

Minden posztra külön lehet szavazni, most folytassuk a jobboldali középpályásokkal. Mielőtt neki állunk szavazni, tisztáznunk kell valamit! Tíz lehetőség közül lehet választani. Természetesen a közel 20 játékost lehetetlen (a program tízet enged) megmérettetni, így a kiválasztott 10 játékos teljesen szubjektív alapon a mi döntésünk alapján megy. Azaz, biztosan van, ami valakinek nem tetszik, mert mást akarna stb.stb. Ezekből a hozzászólásokból nem kérek, hiszen ezer ember ezer gondolat, mindenkinek megfelelni nem lehet. Aki nem találja ott azt a játékost, akire szavazna, annak ott lesz a 10. lehetőség! Megkérek mindenkit, aki kötözködni szeretne, hogy mi csak egy játékot játszunk, és ha valami nem tetszik, akkor ezt a cikket olvassa el még egyszer! Szavazni a jobb oldalon lévő panelben lehet öt napig!

Hozzászólásban megemlítjük az elmúlt 40 év egri jobboldali középpályásait, amiből szubjektív alapon kiválasztottuk a tíz lehetőséget! 

Keressük meg együtt az elmúlt 40 év legjobb jobboldali középpályását! 

Mirkóczki Ádám

Bár az utóbbi pár nap időjárási körülményei jelentősen lelassították a munkálatok befejezését, hetek kérdése és teljes pompájában vehetik birtokba a sportolók és nézőik az Északi sporttelepet.Letisztult megjelenéssel és minden igényt kielégítő belső és külső kialakítással készül el az épület.A lelátó üléseit teszteltem is, alig várom, hogy ne csak edzéseket, hanem szurkolótársaimmal együtt meccseket is nézhessek innen!

Képekért kattints a részletekre!

Fotó: Gál Gábor

Szabad a pálya
Az országgyűlés döntéseivel összhangban a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége is visszavonta a hazai futballmérkőzésekre vonatkozó korlátozásokat, biztonsági intézkedéseket, melyeket a járvány terjedésének megakadályozása érdekében hozott. Ez azt is jelenti, hogy ismét korlátozás nélkül látogathatók a mérkőzések.
TippMix

Ezt a Tippmixfogadás oldalt kövesd be, ha nem akarsz lemaradni a napi ingyenes tippekről.

A Facebook csoportunkban posztolhatod tippjeid.

Tippmix és fogadás stratégia

Free Tips!

A Facebook oldlért és követeséért másold be a keresőbe a következő linket!

https://www.facebook.com/Tippmixfogad%C3%A1s-107525707642198/?modal=admin_todo_tour

Felkészülés
Felkészülési mérkőzések:
07.02. csütörtök (18:00)
Gyöngyös - ESE (2:2)
07.08. szerda (??:??)
ESE - Tiszafüred (?:?)
07.11.. szombat (??:??)
ESE - FC Dabas (?:?)
07.15.. szerda (??:??)
ESE - M.kövesd II (?:?)
07.25.. szombat (??:??)
ESE - III.Ker. TVE (?:?)
Szavazás
Az álomcsapat középső középpályása

Simon Antal

Csepregi János

Szebegyinszki András

Mundi Viktor

Bud Zsolt

Vadicska Zsolt

Dobrics Szasa

Vígh Ferenc

Szabó János

Valaki más

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

farkas 
07.02 06:36
Isten hozott Dávid !

Cs..Csaba 
06.16 08:42
Mindent nagyon köszönünk Mogyi, örülünk, hogy megismertünk és további sok sikert kívánunk mind az életben mind a sport területén!

Zolihooligan 
06.02 17:21
"Fegyi" 30-ról! szép idők

Toto 
05.30 05:19
Totojazas

Erdeklodo 
05.29 07:40
Akkor a korábbi tervek mennek a kukába, kezdődik minden előröl?

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
07.02 21:38 - Felkészülési mérkőzés
Ez most erősen idény eleji volt. Reméljük, lesz...

07.01 08:27 - NB I-es csapatból tért haza a védő az Eger SE-be
Isten hozott Dávid!

06.28 11:43 - Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!
40 év álomcsapata: Molnár Róbert - Méhesi Fere...

06.28 11:42 - Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!
Barta András Simon Antal Csepregi János Simo...

06.21 18:34 - Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!
40 év álomcsapata: Molnár Róbert - Méhesi Fere...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség